The Shadow
Üye
Ace 2 hala bende ve su an cm 10.2 kuruluUgur kardesim greenify candir gerisi heyecan dir adam s3 kulaniyo nerden bilecek o o gitsin odevlerini yapsin
Sahte hizAyrica kamera problemin bendede yok garip dgrusu ayrica daha cok hiz istyosan animasyonu da kapatrsin pencerler sana daha hizli cvp verr
Keske begen yerine kina butonu da olsa...
La o ayarlarda yok muDur sana tus isiklarinin fixinin linkini yollayim cwm den flashlarsin
Ne tribi yawTrip yapma lakardesimsin bilion
1) Yazarken araya tire koymuyor tabi de tuş takımında bir arkadaşının numarasının son 4 hanesini yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Normalde stock jb de yada diğer custom romlarda son 2 rakamını bile yazsan önerileri çıkıyordu bunda çıkmıyor. Baştaki 0555 ' ni yazma kalanın hepsini yaz yine bulmuyor onu diyorumSen @The Leon u bosver onun daha ogrenecek cok seyi varhenuz caylak o daha Neyse sorularina gelelim
1- Cm 10.2 de oyle bir sorun yok bastan kurulum yapmani oneririm daha az once 1 kisiyi aradim evet duz sekilde yazamiyorsun ama aralara bosluk koyuyor kendisi sorun olmuyor sen duz bi sekilde yaz gerisini sisteme birak o halleder
2- Oyle bir sorun da yok bende ama bilemiyorum 3.parti kamera uyg. deneyebilirsin
3- Gereksiz uyg. devre disi birakmak yerine silersen daha iyi olur /system de yer kaplamazlar en azindanperformans ayarlarinda islemci olarak pegasusq i/o scheduler olarak sio secersen iyi olur (tabi varsa) sonra zRam i kapat ksm i ac birde 16 bit seffafligi (goruntude kasma olmamasi icin) sonra cihazi yeniden baslat greenify i da sil bence gereksiz Umarim yardimci olabilmisimdir
Ayarlarda var ama ne kadar ayar yaparsan yap bir süre sonra eski haline dönüyorLa o ayarlarda yok mu
1- Evet anladim1) Yazarken araya tire koymuyor tabi de tuş takımında bir arkadaşının numarasının son 4 hanesini yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Normalde stock jb de yada diğer custom romlarda son 2 rakamını bile yazsan önerileri çıkıyordu bunda çıkmıyor. Başktaki 0555 ' ni yazma kalanın hepsini yaz yine bulmuyor onu diyorum
2) Kamera uygulamasını tekrar denedim, yine flaşı otomatik veya kapalıdan açığa getirince flaş direk açılıyor. @The Leon sende de böyle mi ?
3) Gereksiz uygulamaları nasıl kaldıracağımı bulamadım. Malum bu konularda acemi sayılırımUygulamalar/Tümü'ne gelince ve kaldırmayı düşündüğüm uygulamaya tıklayınca kaldır seçeneği yerinde "Devre Dışı Bırak" yazıyor. Herhalde başka bir uygulamayla kaldıracağız bunları Performans ayarlarıyla da pek oynamak istemiyorum, geçen yaşadığım anı bana yeter
Bizde boyle degilVarda mesaj gelnce geri acilio isiklar bnimde sevmedgim bise
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur flashla kafan rahat olsunbidaha shadow deme
O isler o kadar kolay degilSen S3 alınca Ace 2'yi satmışındır diye seni etiketlemedimTeşekkürler @The Shadow
Şu flaş olayı sadece bende mi var merak ediyorum. Flaşı açık konumuna getirip flaşı yanmayan var mı ?
La biz onu ortaokul da soyluyoduk eski anilarim canlandi yine bakgel gel sen cikisa gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?