Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Ugur kardesim greenify candir gerisi heyecan dir adam s3 kulaniyo nerden bilecek o o gitsin odevlerini yapsin
Ace 2 hala bende ve su an cm 10.2 kurulu greenify in yaptigini ayarlardan da yaparsin da nerden bilecen ki sen bunlari

Dur sana tus isiklarinin fixinin linkini yollayim cwm den flashlarsin

1) Yazarken araya tire koymuyor tabi de tuş takımında bir arkadaşının numarasının son 4 hanesini yazınca ne demek istediğimi anlayacaksın. Normalde stock jb de yada diğer custom romlarda son 2 rakamını bile yazsan önerileri çıkıyordu bunda çıkmıyor. Baştaki 0555 ' ni yazma kalanın hepsini yaz yine bulmuyor onu diyorum
2) Kamera uygulamasını tekrar denedim, yine flaşı otomatik veya kapalıdan açığa getirince flaş direk açılıyor. @The Leon sende de böyle mi ?
3) Gereksiz uygulamaları nasıl kaldıracağımı bulamadım. Malum bu konularda acemi sayılırım Uygulamalar/Tümü'ne gelince ve kaldırmayı düşündüğüm uygulamaya tıklayınca kaldır seçeneği yerinde "Devre Dışı Bırak" yazıyor. Herhalde başka bir uygulamayla kaldıracağız bunları Performans ayarlarıyla da pek oynamak istemiyorum, geçen yaşadığım anı bana yeter

Varda mesaj gelnce geri acilio isiklar bnimde sevmedgim bise

1- Evet anladim
2- Temiz kurulum iyidir ve bi daha @The Leon dersen ama @The Shadow demezsen darilirim
3- Titanium backup bu isi gorur ve ace 2 de henuz jb de overclock yok bu yuzden kolay kolay telefona bir zarar vermezsin performans ayarlariyla

Sen S3 alınca Ace 2'yi satmışındır diye seni etiketlemedim Teşekkürler @The Shadow
Şu flaş olayı sadece bende mi var merak ediyorum. Flaşı açık konumuna getirip flaşı yanmayan var mı ?

Tepkiler: The Shadow

Buyur flashla kafan rahat olsun bidaha shadow deme

Evet guzel gunlerdi simdi unide diemioz okula giren cikan belli degil

Tepkiler: The Shadow
Şu kamera flaşı ve mesaj falan gelmemesine rağmen çıkan mesaj sebebiyle sanırım tekrar kurulum yapacağım