NovaThor
Üye
ben orjinal 2.3.6 kullanıyorum gta vice city,nfs mostwanted,real racing 3,batman,spider man bu oyunlarda hiç bir kasma olmuyor o yüzden orjinal sürüme dönmeni tavsiye ederim
- - - Eklendi - - -
gelecek kesinde dün ace 2lere dağıtılmaya başlanacağı açıklandı sammobile.comda ve birde şu haber çıktı orta sınıf cihazlar mayıs ve haziranda güncellemeleri gelecek diye bekliyoruz çıkınca forumda hem burda hemde anabaşlık olarak paylaşılır
- - - Eklendi - - -
ben sızıntıdan döndüm o güncelleme bana gelmedi ve sıkıntı olmadı
Arkadaşlar telefonuma sızıntı rom kurdum performansın dan memnun değilim gere 2.3.6 yada dönmeye korkuyorum ana kartı yanmasın diye acaba garantiye yollasam geri 2.3.6 yükler ler mi sizce
ben geçtim geri döndüm talimatları doğru uygularsan sıkıntı yok ayrıca telefonun garantisi varsa geri dönemezsen brick olsa bile servis ücretsiz yapıyorallah belasını versin bu açık kaynak kodlu işletim sisteminin
- - - Eklendi - - -
bi 800 lira biriktirecem gidecem ipod touch 5th alacam anasını satayım zaten ace 2 ye geleceği yok jbnin zaten telefonu rahatlıkla güncelleyemiyorum korkuyorum anakartı yanar diye şunu da söyleyim sızıntı hiçbir 4.1.2. ye geçmeyin oyun oynayan biriyseniz
ben geçtim geri döndüm talimatları doğru uygularsan sıkıntı yok ayrıca telefonun garantisi varsa geri dönemezsen brick olsa bile servis ücretsiz yapıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızunited kingdom için jelly bean düştü haberiniz olsun bakalım sıra ne zaman türkiye'ye gelecek
3 parçalı jb gelmesi lazım öyle stabil olacağını düşünüyorum ben kendi ülkenin romunu yükseltirsen sıkıntı yaratacağınıda sanmam bakalım türkiye çıkınca görecez4.1.2 de kasan oyun 2.3.6 ya döndüm çok rahat oynuyorum.Garantisinden değilde telefonu pert etmesin diye tekrar 2.3.6 ya döndüm. JB nin iyi yanları çok olabilir ama tekrar eski haline döndüğüm için mutluyum
3 parçalı jb gelmesi lazım öyle stabil olacağını düşünüyorum ben kendi ülkenin romunu yükseltirsen sıkıntı yaratacağınıda sanmam bakalım türkiye çıkınca görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?