Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

cm 10.2'de sıkıntılar varmı? gb'ye dönsemmi ona yükseltsemmi karar veremedimde.

Merhaba arkadaşlar benim telefonda 4.1.2 var orjinal kiesten yükledim ama çok fazla donma yapmaya basladı gbdeyken böyle olmuyordu. Şimdi telefona rom yüklemeyi düşünüyorum internette ararken 4.3.1 diye romlar gördüm fakat ne derece güvenilir oldugunu bilmiyorum ve daha önce hiç rom atmadıgım içinde biraz çekiniyorum zaten telefon daha 3 aylık. Bilgili arkadaşlar bana nasıl rom atacagımı ve şuanda ace 2 için en iyi romun hangisi oldugu hakkında bilgi verirse sevirim.

Okuyunca XDA vaktim ama görünmüyor.
google translate le çevirip mi yazdın bu yazıyı zaten cm 11 de çıkacakmış yakında öncelikle 1-2 hatayı daha düzelteceklermiş cm 10.2 de bekleyeceğiz artık ne yapalım
cm 10.2'de sıkıntılar varmı? gb'ye dönsemmi ona yükseltsemmi karar veremedimde.

yazıyor zaten burada sorunların hepsi

ordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?

ordan pek bisi anlamadım.sence gb'mi yüklim cm 10.2 mi ?
kişiden kişiye değişir ama cm 10.2 4.3.1 romu olduğu için daha fazla oyun ve uygulama desteği var ve tabi özel cm ayarları
ufak 1-2 sorunu dert etmem diyosan cm 10.2 kur zaten aşağı yukarı hızları gb yle aynı sayılır

tamamdır onu kuruyorum.hala gorusmelerde vs. sıkıntı varmı ?

Merhaba arkadaşlar benim telefonda 4.1.2 var orjinal kiesten yükledim ama çok fazla donma yapmaya basladı gbdeyken böyle olmuyordu. Şimdi telefona rom yüklemeyi düşünüyorum internette ararken 4.3.1 diye romlar gördüm fakat ne derece güvenilir oldugunu bilmiyorum ve daha önce hiç rom atmadıgım içinde biraz çekiniyorum zaten telefon daha 3 aylık. Bilgili arkadaşlar bana nasıl rom atacagımı ve şuanda ace 2 için en iyi romun hangisi oldugu hakkında bilgi verirse sevirim.

cm 10.2 yükledim fakat sarjı fazla gidiyor gibime geldi fakat cok stabil üstüne tema yükleyip kullanmaya basladım

Sarangni

Üye
CM10 reset sorunu olmayan bir sürümü ciktimi.