bozoklu_66
Üye
bazi insanlar karsisindakini kendi gibi gorurmus tipki sen gibibi daha da asgilayici laf konusma agir konusurum usutuk sensin surda bildiklerimi konusmak istememem muteviziligimdendir senin gibi havali olsam sana dilini yuttururdum ama hata bende bosuna dememislersenin yazdıklarına cevap vermek istedim oyunları alt alta sıraladığında bişey bildiğini zannetmesinler diyeanlaşılan 16xMSAA nin ne olduğunu netten öğrenemişsin gelmiş en iyi bildiğim yerlerden beni vurmaya çalışmışsın ama hata yapmışsın bence ne olduğunu anlatsam da anlamazsın zaten senin için büyük ihtimalle görüntü kalitesi falan önemli değildir performansla kafayı üşütmüşsün sen çünkü
hangisini kullanıyosun ki sakura droid i mi şu team canjica nın yeni çıkarttığını mı ? bir sürü cm olunca hangisinin olduğunu anlamak zor oluyo
yaw he he cahillerle uğraşmak zevkli belki de senin gibi kendini bir şeymiş gibi gösteripte cehaletin ötesinde olan insanlarla gerçek hayatta da karşılaşınca yaw he he deyip geçmek gerekir şimdi bende onu yapıyorum bi derdin varsa kendine sakla maxicep te konuşulacak konu değil bu ve bu da seninle olan tartışmamdaki son yorumumbazi insanlar karsisindakini kendi gibi gorurmus tipki sen gibibi daha da asgilayici laf konusma agir konusurum usutuk sensin surda bildiklerimi konusmak istememem muteviziligimdendir senin gibi havali olsam sana dilini yuttururdum ama hata bende bosuna dememisler
etme cahille muhabbet kusturursun silme cam kirigiyla bi yerlerini kestirirsin
bundan sonra ne yazarsan yaz muhattap almiyom seni
2.3.6 mı kullanıyosun 4.1.2 mi ? 2.3.6 kullanıyosan hemen kamera ayarlarında vardı ama 4.1.2 kullanıyorsan başka birileri sana yardımcı olacaktırAce 2 kamerayla fotograf cekerken seri cekim var mi eger yoksa seri cekim yapabilen bi kamera uygulamasi var mi acaba
canjica kullaniyorum su ana kadar hic oyle bisey olmadi.senin yazdıklarına cevap vermek istedim oyunları alt alta sıraladığında bişey bildiğini zannetmesinler diyeanlaşılan 16xMSAA nin ne olduğunu netten öğrenemişsin gelmiş en iyi bildiğim yerlerden beni vurmaya çalışmışsın ama hata yapmışsın bence ne olduğunu anlatsam da anlamazsın zaten senin için büyük ihtimalle görüntü kalitesi falan önemli değildir performansla kafayı üşütmüşsün sen çünkü
hangisini kullanıyosun ki sakura droid i mi şu team canjica nın yeni çıkarttığını mı ? bir sürü cm olunca hangisinin olduğunu anlamak zor oluyo
hangi günkü sürüm ? cm sürümünün olduğu yerde yazması lazımcanjica kullaniyorum su ana kadar hic oyle bisey olmadi.
4.1.2 kullaniyorum baska birileri demissin nasil yanii ?2.3.6 mı kullanıyosun 4.1.2 mi ? 2.3.6 kullanıyosan hemen kamera ayarlarında vardı ama 4.1.2 kullanıyorsan başka birileri sana yardımcı olacaktır
diğer ace 2 kullanıcıları işte4.1.2 kullaniyorum baska birileri demissin nasil yanii ?
17/10 en son surum.hangi günkü sürüm ? cm sürümünün olduğu yerde yazması lazım
Arkadas sen hangisini onerirsin?o.c. den mi bahsediyosun ? hayır henüz o.c. için bir kernel yok jb de ama daha çok governor ve i/o scheduler bulunan 3 kernel var :
1-Bsc kernel (stock based)
2-D-Kernel (sürüme göre değişir)
3-Roxsel kernel (custom based)
yalnız hiçbirinde o.c. desteği yok fakat içlerinde cwm mevcut ve stock kernellerden daha iyiler
o sürümde 2 tane bug var bazı uygulamalar çalışmıyor ve bir uygulamanın içinden screenshot almaya çalıştığında otomatiğe bağlıyor (5-10 tane screenshot alıyor17/10 en son surum.
en iyisi roxsel kernel ama sen cm,miui,paranoid falan kullanmıyosun sende çalışmaz o yüzden d-kernelin stock sürümünü indirebilirsin :Arkadas sen hangisini onerirsin?
google uygulamalarıbeyler onu bunu boşverin de gappss nedir bea ?
buradan indirebilirsin ancak xposed framework gerekir :Arkadaslar greenifty pro yu nerden indire bilirim?
gb de daha iyi görüntü kalitesi arıyosan chainfire 3d kur bu sorunlarını giderecektirbeyler gb den memnunum ama görüntü kalitesi jb ile kıyaslanamaz derece kötü o yüzden jb geçicem sanırım tekrar daha önce performance denedim rootbox denedim olmadı bu sefer mui mi cm mi deneyim beyler hangisi daha iyidir
cm 10.1 iyidirbeyler cm 10 u yoksa cm 10.1 i daha iyi cm 10 da mutluyum fakat bazen facebook twitter whatsapp acık olunca aramalar sırasında donuyor gec acıyor felan tek sıkıntısı bu oyunlarda zaten performansı iyi siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
tweakleri sömürdün tabiigb ile skorum 8700 daha ne yapam jb yi arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?