Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

rekliox

Üye
g810 un sarjı ortalama bir kullanımda ne kadar gider ?

sakident09

Üye
arkadaşlar benim tel samsung sgh e 830 ve kamera önizleme hatası diyor ne yapabilirim

iberma41

Üye
g810 için uyumlu olan bir gps programı söyleyebilirmisin. garmin denedim olmadı.

passiv€ aggressiv€

Üye
arkadaşım senin işinde çok zor haa herkesin samsungla sorunu var kım se oyun yukleyemıo :D:D

tim06

Üye
bende samsung f 400 var tel guzel herşeyıyle memnunum ama nasıl oyun ve tema yuklerım nerden bulurum bı yardım edın bea iletişim msn [email protected]

bayro91

bayro91

Üye
Meraba Evrenceee bende samsung L760 var ben telefonda MP3 dinlemek istediğimde bazı şarkıları çalıyor ancan bazılarını çalsmıyor ve bana ' Dosya Yanlış Veri İçeriyor ' hatasını veriyor acaba bunun sebebi nedir bana bi yardımcı olursan sevinirim

Şimdiden Teşekkürler....

maşuk

Üye
mrhb bende g800 var telefonuma ne oyun yükleyebiliyorum nede diğer basıt programları atabiliyorum yardım edersen sevinirim

unreal life

unreal life

Üye
bende sgh l700 var ama blututla oyun oynuyamıyorum ne yapmam gerek oynamak için

hakan2778

Üye
arkadasım benım tel 700 gecenlerde yanlıslıkla bır kod gırdım ımeı sıfırlandı ve arama yapamıyorum uygun flas dosyası varmı elınde bırde bu tele usb koblosu ıle flas atabılırmıyım yanı box olmadan yardımların ıcın sımdıden tsk

unreal life

unreal life

Üye
bi de l700 lere tema atılıor mu bi bakarsan sevinirim
şimdiden teşekkürler

asi57

Üye
slm mrb arkadaşım bende samsung e250 var usb ile oyun yüklemek istiyorum ama yükletemedim bide bendeki usb ve u600 yapılandırma cd si e 250 olurmu gerekli programlar falan neler şimdiden teşekkürler yardımcı olursan sevinirim

egefekrm

Üye
bnde m620.oyun bulmaya çalışıyorum ama bedava oyun yok.buna bir çözüm bulurmusnz?

s_e_k_o

Üye
samsun m3510 s60 mı s40 mı cvp verırsen memnun olurum sımdıden tsk

freeeboys

Üye
msn link kırık bide bana tema lazımm :D

kuvvatob

Üye
samsung e-250 son versiyon oyun acma sifresini ogrenemedim rica etsem

legolas54

Üye
ben e390 oyunlarını bulamadm lütfen yardımcı olun

murat42700

Üye
arkadaşım bana şu java kırma kodu forumda denedim olmuyo sen bana yeni bi tanedaha şifre bul sana o belki olur

knebil

Üye
Samsung d880 cep telefonumdan e postalarımı okumak istiyorum ayarları konusunda yardımcı olurmusun.

festival50

festival50

Üye
samsung e250ım var ekranı gıdıyor sıyah beyaz oluyordu onceden sımdı tamamen beyaz oldu kullanamıyorum neyapmam gerek

sanal_komutan

Üye
m620 kapalıyken nasıl format atarım....
acele cvp verirseniz sevinirim...
şimdiden teşkürler..:D