Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

asken

Üye
samsung X 67o telefonda Mp3 sesini çalmıyor,eskiden çalıyordu.Zil sesi de çok düşük çıkıyor.Ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim

legendx5

Üye
ya bu samsung L700 güzel telefon ama bazı sıkıntılarım var,mesela aranırken titreşim ve ses aynı anda olmuyo yada ben yanılıyorum bide bluetooth tan dosya yollarken tel hafızasına değide kart hafızasına yollanmıyormu zira tel hafızası 25MB uzun dosya almıyo.tşk.

emroock

Üye
e251 modeline tema,oyun ve programlar arıyorum ayrıca bunları nasıl telefonuma yükleyebilirim ?

tan sel

Üye
ya abi ocağına düştüm bende samsung sgh i 560 var smartmovie olsun dıvx player olsun kuruyorum ama video izlerken 5 saniyede bir donukluk yapıyor videolar power movie sistem hatası veriyor mmplayer de donukluk yapıyor yeni çıkan smart movie 4.00 ve 4.01 de kullanmak için sürekli x plore programını açmak kullanmak gerekiyor abi senden isteğim samsung sgh i 560 ta çalışan ve tutukluk yapmayan avi video oynatıcısı bulabilmen sertifikası önemli değil onu halladebilirim core player hariç yalnız abi şimdiden cevabını bekliyorum teşekkürler

j0ker_1903

Üye
Arkadaşlar Ben E250 ye Bi türlü Oyun yükleyemedim İnternette onu yap dıyolar yapıyom bi sornmu ne oluyo yine yüklenmiyo Bi yardım etseniz?

facar88

Üye
bende d900i var mesaj hafızası 200 bunu nasıl arttırırım daha önceki symbian tel için program vardı hafıza kartına alıyordu samsung için varmı böyle bişey

85tr

Üye
u600 de hafıza kartına şifre koyabiliyor muyuz
koyabiliyorsak nasıl koyarız?
şimdiden teşekkürler...

5558

Üye
Sayın doktorum benim telefon samsung sgh-M620 ben telefona java oyunlarndan yüklüyorum jar ve jad dosyalarını yüklüyorum yükle diyorum fakat java istisnası diyor hemen hemen bütün oyunlarda öğle söylüyor. Ne yapmalıyım ?

O-Xan

O-Xan

Üye
Samsung J150 Oyunlarını bulabilir misin? Aradım bulamadım, telefon yeni olduğundan.

Birde Tema destekliyormuş, sonradan başka bir tema ekleniyor mu?

pismycop

pismycop

Üye
Kardeş bende e 250 var ve şuan telefon sadece bembeyaz ekran gösteriyor.Açıldığında beyaz ekran çıkıyor karşıma...Bu telefona kapalı iken format atamayız mi?Lütfen yardım...

yilwass

Üye
oyunları yüklüyorum javayı güncelliyorum
fakat oyun gözükmüyor

deniz bey

deniz bey

Üye
bana m620 nın kesın ve kesın calısan ses yukseltmesı lazım bulabılır mısın abıcımmmm

spider3784

Üye
Beyler şu soruna Allah aşkına bi' çözüm bulun.3 gün önce Samsung i450 aldım.Sorunsuca oyun ya da uygulama yükleyebiliyordum.Daha sonra "Uygulama kapandı SWInstSvrUI.exe" diye bir hata almaya başladım.Bir çok uygulamayı yükleyemiyorum.Orj. tel ayarlarına geri döndüm yine aynı sorun.Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.

ayman01

ayman01

Üye
Ya kardeş benim telefonun bluueth çalısmyor ben de gidip usb kablosu aldım ama telefon a nasıl müzik resim yüklebilirm aradm ama blamadm veya pc suite vererek yardmcı olabilirsen çok sevinirim be kardeş amam bu benim için çok önemli

eren1

eren1

Üye
Samsung i450 ile sorunum var. Sarı çekiyor özellikle geceleri. Çekmediği anda bile etrafı sarı gösteriyor. Bir kaç kişiye sordum başka kamera yazılımı kullan dediler.

Normal oda ışığı altında

Normal oda ışığı + masa lambası altında

Flaş ile

Samsung i450 (sgh-i450) incelemelerini sitelerde okudum ve örnek resimlerine baktım. Çok güzel resim çekiyor. Benim makinemi bozuk yoksa bir sorun mu var anlayamadım.

Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Başka yazılım varsa (symbian) onu deneyeyim.

Teşekkürler.

cinyur18

Üye
hafıza kartına oyun yukledim java ama şimdi silemiyorum hata veriyo ve hafıza kartımdaki müzik resim video hepsi silindi ne yapapilirim yardım edermisiniz

mahmet27

Üye
MERHABA bende samsung d880 çift hatlı telefon var çok memnunum genel olarak ama çalma sesi olarak yüklediğim bir mp3 vb. melodinin sesi az çıkıyor arttırabilirmiyim ayrıca müzik çalarında sesini bozulmadan arttırabilirmiyim. birde 3mp kamerası olmasına rağmen en ufak harekette puslu çekiyo bunun bir çözümü varmı

izmer

Üye
arkadasim bende samsung i560v var gps yukluyorum gpsi bulamiyor yani gpsigormuyor yardim edrseniz sevinirim tesekkurler

mustyy_68

Üye
bende e250 tel var oyun attım bellek karta ama bı turlu calıstıramıyrum yardımcı olursanız sevınırım

gorro

Üye
ya kardeş benim tel markam m620 bir tane oyun yükledim tamam o açıldı başka diğerlerini yüklüyorum diğerleri ise java hata diyo ne yapabilirim ben de başka oyun arıyorum şimdiden tşkkrler he bide bana 128*160 ebatında oyun bulabilirmisin:-)