Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz41yavuz41

Üye
sgh 600 var tam 5000 yakın oyunları jad a çevirdim ama nerdeyse 100 de 1ini aça bildim gerisiya java hatası yada yüklüyo tam açarken loadda takılıyor ya lütfen yardım kafayı yiyecem .oyunların jarlarnı 6630 denirum açıyor lütfen yardım

sinem_26

Üye
samsung e-740 a tema atamıyorum.. YARDIM LÜTFEEEEN.. =(

coskunyil

Üye
Selam Ya ben heralde yanlışlıkla türkçeyi kaldırdım.Telefonumun menüsü ingilizce oldu regional dan türkçeyi seçtim ama yine olmadı.
ne yapmalıyım acaba?Yardımcı olabilirmisiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Birde bu route 66 yı yurtdışı full paketini nasıl aktive ederim?

wellboy54

Üye
"bende i560 var uygun vırus programı bulamıyorum

kankaugur

kankaugur

Üye
bende d900i var hafıza kartını çıkarttım taktım açmaya çalıştım ama biçimlendirme istiyor biçimlendir diyorum olmuyo nolur birisi yardım etsin başka bi arkadaşımın telefonunda denedim oldu...
biçimlendirmeyi telefon da yapıyorsan tam biçimlendirmez şayet pc de yapıyorsan cart okuyucu devreye girdiği zaman şöylebi yazı alırsın f diski biçimlendir evet de ve biçimlendiri tıkla.. dikkat et biçimlrendirme yi tamamlamadan çıkarma sonra paremetreleri karışır bi daha biçilendirimezsin
dene olmazsa bilgi ver ok
:oke:

hakan211

Üye
slm kardes bende e250 var kapak işlemi calışmıyor yardımcı olabilirmisin

bbyasing

Üye
merhaba öncelikle ben u700 oyun yükleyebilmek ne kadar saçma iş varsa hepsini denedim bit pim kurdum ayarlarıyla oynadım denilen herşeyi yaptım gelin görün kü pcden btn bu saçma programları kaldırıktan sonra telimin usb kablosuyla hiçbişekilde bağlantı kuramıyorum lütfen yardım edin oyun istemiyorum sadece kablom etkin olsun eskiye dönülsün

ayuce

ayuce

Üye
merhaba ben samsung e 250 var bu telefona uyacak tema formatını söylermisin?

wage

Üye
mrb.benim samsung i45 telefonum var.tema bulmakta zorlanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

tatliesmer64

Üye
Arkadaş benim d880 var bunun gizli menüden ses ayarlarıyla oynadım ve ses en yüksekteyken düşük orta seviyede yüksek çalıyor tekrar eskisini yükleyebileceğim bir format var mı?Şimdiden teşekkürler

RAMBOO

Üye
Meraba birader benim sorunum şu şimdi d600 var bende oyun yükledim daha sonra oyunlar kayboldu ve üstelikte hafıza dolu görünüyor bunun için bana yardım edebilir misin

mustyty

Üye
benımde hafıza kartı sorunum var ettım etmedım olmuyor bıcımlenmıor 5 tane yedıı

maho10

Üye
SEVGİLİ ARKADAŞLAR SAMSUNG CEP TELEFONLARI İLE İLGİLİ SORUNLARINIZI YAZIN SİZE CÖZÜM SUNAYIM....:oke::oke:

--------------- Ekleme ---------------

hayırdır inşallah sorunu olan yok galiba inşallah hiç olmazda... :)
samsung d900i cep tel oynarken kapandı şimdi açılmıyo ekran ve tuş ışıkları yanıyor ama ekranda samsungun logosundan başka bişey çıkmıyo
:oke:

Bora

Bora

Üye
cep telefonunuzdan istediğiniz siteye sadece 1-2 koontr vererek saatlerce bağlanmanızı sağlayan bir program kullananlar bilir sitede ayrıntılı açıklamada mevcuttur

technologist

technologist

Üye
Merhabalar telefonum samsung sgh-d880..
Oyun ve program yüklerken sorun yaşıyorum.. Jar uzantılı dosyayı Jad Makera sokup Jad uantılı hale getiriyorum.. Telefona atıyorum "Jar bulunamadı" diye hata veriyor hem jar hem jad uzantılı dosyayı gönderiyorum gene aynı hata "jad bulunamadı" telefona nasıl oyun ve program yükleyebilirim..

antiserserim

Üye
bana bı lınk werın ve ben o lınkten samsung softick ppp ve samsung java uploader programını ındıreyım. bunun dısında baska bısıy ıstemıyorum program sıfrelerı de dahılınde olursa sewınırım

blackmete

Üye
samsung L700 için tema var mı ?

irfankaraduman

Üye
selam. samsung e250 için oyun yüklemeyi bir türlü beceremedim nasıl yapacaz. ayrıca e 250 için cep sözlük var mı?

pckolok

Üye
e251 de javaları kurarken 250 kbüstü jar dosyalarda jar dosyası max. boyuttan buyuk hatası alıyorum çözme şansımız varmıdır.teşekkürler

sun13

Üye
samsung m140'a ses kayıt ettim bu sesleri bilgisayara aktarmam gerekiyor.yardım edebilirmisniz .