Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

oflu250

oflu250

Üye
usta bu e250 nin other files diye bölümü var telde de diğer dosyalar aynı anlama geldiklerini biliyorum ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum.samsung bazı modellerde bir kod giriliyo buraya atılan jad,jar dosyaları kur diye bi menü çıkıyor e250 de böyle bişey yok yapılamaz mı? varsa yolu ne çünki bu dosyaların bi anlamı olması lazım benim girmediğim kod kalmadı bu diğer dosyalardaki jad dosyalarında kur,yapılandır gibi install özelliği bulamadım.bi yolu varsa minnettar kalırım

TR_BLooD

Üye
Kardeş E250 ye oyun yüklEmeK için Önce proGrammı gerekıyor

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
samsung e490 var sim kilidiistiyo bi türlü açamadım lütfen yardım edin

wingtsun85

Üye
2 mb tan yuksek oyunları yukliyemiyorum telefona oyunu atıyorum oyunu yuklerken hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin hatası veriyor hafıza kartında 800 mb yer var telefonu hafızası ise bos 24 mb yer var bu hatayı neden veriyor olabilir acaba bilen biri varsa lutfen yardım etsin

1erend2

Üye
s.a bnm u700 üm war ve pc bunu görmüyo neden?

wingtsun85

Üye
samsung i450 telefonlarda ngage oyunları oynmak mumkunmu

brikasgu

Üye
slm kardesm bende E900 ona oyun arıyorum ama bulamıyorum yarımını bekliorum

maxellmaxell

Üye
samsung i550w de KAMERA SESİNİ NASIL KAPATACAZ PATCH YAPACZ

nomad60

nomad60

Üye
abi benim samsung d900i var guvenlik kodunu bilmiyorum bi yardıM etsen acil LÜTFENNNN!!!!

omnia

Üye
bende i900 omnia var garanti bankası internet şubesine veya buna benzer sitelere girdiğim zaman açılmıyor flash lite 2.1 windows 5 diye bir yazı çıkıyor bunu nasıl halledebilirim internetten baktım ama bulamadım i
ndirmek için bir link yada yol gösteren arkadaşa çok teşekkür ederim...

fom59

fom59

Üye
Samsung i450'nin işletim sistemi "Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI" olmasına rağmen neden N-GAGE oyunları çalışmıyor?Yoksa ben mi yapamadım?Her yolu denedim olmuyor.

gangboy54

Üye
samsung d900i var java yüklemesini aktive etmek için *#9998*4678255# kodunu giriyorum ama izin verilmiyor diyor ne yapmalıyım.???

fox_71

Üye
ark samsung un hıc pc studıo prg yokm?

efulim61

Üye
arkadaşlar samsung g810 için tema ve oyun olan varmı? varsa gönderen olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

blackshadow

blackshadow

Üye
arkadaşım benim telefon d900i son 2 günde şarj olmamaya başladı . dedim şarj makinesi bozuldu yenisini aldım oda şarj etmiyor . ama PC ye usb den taktığımda oluyor ve kulaklığıda takıyorum çalışıyor sence neden olabilir şimdiden teşekkürler.

erselbabacan

Üye
e200 hangi oyunları destekliyor ben 128x160 denedim ekranda boşluk oluyor oyun minik ekranda çalışıyor yardım ederseniz sevinirim

emmrree

emmrree

Üye
arkadaşım e250 ye oyunu yüklüyorm yükleme bitiyo tam açılacak java oyun hatası yazıyo bi çözüm bulabilirmisin:(

matiz_kral

Üye
merhaba dostum benim sorunum wireless hatlar etrafta olmasına karşın ve bağlanmasına karşın samsung innov daki menude bulunan web ve google simgelerinden ente giremiyorum PAKET VERİ: YETKİLENDİRME BAŞARISIZ YAZIYOR?

turgaykeles81

Üye
benim telefon e200 bu tlefona oyun nası yükleyebilirm?