Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

sanalcakal10

Üye
Arkadaşlar bana tr versiyonu lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi tel. modeli i550w

pecten01

Üye
innov 8 var bende screen saver çalıştırmıyo bide msn messenger yok mu.şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca yine aynı cihaz için kapak açma kapama animasyonları ve açma kapama sesleri arıyorum

sanalcakal10

Üye
i550DZHF Vwrsiyon tr Yazılım olan varmı acaba samsung i550w

1234ens

Üye
bende e250 war telefona httı takıyom sim kilit şifresi istiyo sekiz 0 yaz dediler olmadı değişik şifreler aldım(format şifresi dediler ) yine olmadı lütfen yardım

MySony

MySony

Üye
s.a. ustam,
ben yeni Samsung u800 aldim ve icinde oyun yoktu oyun yüklemek istedim olmadi.
nasil yapabilecegim hakkinda mümkünse bir bilgi dilenmekteyim...

kernel

kernel

Üye
bişey anlamadım

cemmocan12

cemmocan12

Üye
samsung d820 için ses yükseltilebilirmi yada java vea hehangi bir sey neler yapılabilir ne varsa artık öğrenmek istiyorum

cengiz1212

Üye
slm bende samsung g600 var buna msn nasıl yükleniyor bilmiyorum bilgilendirirsen sevinirim

someones

Üye
samsung i550 telefon aldım,1 ay kadar oldu,pili anca 1 gün gidiyor,ne yapmalıyım sayın doktor :(

pesdelisi

Üye
arkadaşlar telefonda 36 tane oyun vardı.3 tane daha yükledim.yer yok diye bir oyunu silmeye çalıştım-sil dediim anda telefon yeniden başlıyor.kopyalıyor-taşıyor ama hiçbirşeyi silmiyor.format atma kodunu giriyorum kareye bastığım anda telefon yeniden başlıyor.virüs mü dicem kaspersky java antivirüsü indirdim bellek kartına attım telefona kopyalanmıyor.sim kartını takınca telefon açılmıyor-samsung fan club'ın f sinde kalıyor.LÜTFEN YARDIM !!! Bayram diye hiçbiryer-destek hattı açık değil lütfen yardımcı olun...:(

DoRM

DoRM

Üye
ya bende j150 var bune ne tür oyunlar atabilirim ve nası atabilirmmm

F1F154

Üye
bnm e 250nin hafıza kartını okumuo bellek kartı yazan yerdn girddimde boş dio müzikler vs. yerden girdimde biçim dio yapıom olmuo kaç kere açıp kappattım olmadı nolcak şimdikk___?

DoRM

DoRM

Üye
kardeş sanırsam biçimlensinmi die sorunca evet demicen plmadı yeni bi hafıza kartı al bnm arkdada öle diodu yeni bi mocro sd al düzelir

melihbeyza

melihbeyza

Üye
kardes samsung i8510 innova ya nasıl yazılım atılır yardımcı olabılırmısın..........sımdıden tesekkur ederım....

govde44

Üye
Kardeşim ilk önce yardımların için teşekkür ederiz. Bende d780 var. ben video oynatcı ve bazı programlar yüklemek istiyorum ama olmuyor. Nokia gibi olmuyor. Programları yüklemek istiyorum. yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

wasting

Üye
kardesim benim u600 operatoru gormuyo.ama sebeke fll gosteriyo ancak sadece sınırlı servis diyor.bu neden olabilir acaba.bilen varsa lutfen cevap.simdiden tskler.

intel__26

Üye
L 770in ses yükseltmesi nasıl oluyor sesi çok az(*#0002*28346# şifresi uyumlu)

Discordian

Üye
....................................

alici71

Üye
BEN BİŞİ SORABİLİRMİYİM F250 DEKİ Paris Hilton's Diamond Quest OYUNUNUN ŞİFRESİNİ BİLİYORMUSUN ÇOK GÜSEL OYUN AMA İNDİRMEK İÇİN KONRTM YOQ