Samsung doktoru

Sponsorlu Bağlantılar

mekof

Üye
benim tel den hafıza kartına taşıdığım müzikler bil. e atamıyom yrdm

dermanbir

Üye
evrenceee kardeşim benim sorunum bitürlü flash lite 2.1 bulamıyorum samsung i900 için bu yuzdende telefondan nette video seyredemiyorum buna bir derman gereklı şimdiden teşekkürler

mop

mop

Üye
saol

sirmestr

Üye
abicim benim be bende bil760 var hiç video yükleyemiom nasıl yüklüycem abim be

narkoman007

Üye
slm doktor bende samsung i550 wifi var, yurt dışından aldım,navigasyon route66 var,fakat aktif olmuyor,cd sıne baktım seri numarası yok,program seri numarası soruyor,,bi türlü bulamadım,bir çözümü var mı acaba,help me

hibezer

Üye
slm samsung doktoru benim sorunum bu formdan aldıgım ses artırma kodunu sesi artırmak için uygulamaya koyuldum.sonda söle bişey oldu butun gelen mesajlarım silindi :):):).

newport0661

Üye
slm kardeşim benim d900i de telefon türkçe fakat mesaj yazma dilinde türkçe yok ben bunu anlamadım nasıl yüklerim bi yardımcı olursan sevinirim

candemir316

candemir316

Üye
selam arkadaşım bende L-760 var belki bilirsin oyun yok orjinalinde ama bi türlüde yüklenmiyor internette dolaşan tüm programları denedim (bitpim,amg,java cs) falan ama nafile senin bi bilgin varsa yardımcı olurmusun bu telefonda Java Mid.p 2.0 yüklü nasıl oluyorda çalışmadı hadi bakalım doktor sen söyle bari (nete sürekli girmiyorum özel msj atarsan sevinirim) kolay gelsin

denizci-1

Üye
arkadaşım ben j700 kullanıyorum fakat mp3 çalar açıkken başka hiçbir işlem yapamıyorum.illa kapatmam gerekiyor.bu acaba bütün samsunglarda olan bişeymi. arka planda çalma gibi bir özelliği yokmu bunun. bunun bi hilesi varsa yazarmısın. şimdiden teşekkür ediyorum...

mamiblade23

Üye
yaw ben de u600 war mp4 video izleyemiyorum yardımcı olursn sewinirim

mehmet 1905

Üye
Ya bende i450 var. Bazı oyun ve programlarda ****** İmei istiyor giriyorum fakat uzun karakter diyor. Benim imei numaram 17 karakterli. İlk 15 karakteri yazıyorum bazı oyun ve programlarda oluyor bazılarında olmuyor. Hatta imei sorgulamaya girdim lütfen imei numarasını doğrus yazın diyor. Bu nasıl bir şey analamadım. Önceden hep Nokia kullanmıştım onlarda 15 karakterdi.

HrNGkS

Üye
selam arkadasım ben samsung u800 soulb kullanıyorum ve oyun falan yükleyemiyorum acil yardımedersen sevinirim

eyup178

Üye
d900i oyun nasıl yüklerim

nympHetamine_xX

Üye
arkadaşım ben j700 kullanıyorum fakat mp3 çalar açıkken başka hiçbir işlem yapamıyorum.illa kapatmam gerekiyor.bu acaba bütün samsunglarda olan bişeymi. arka planda çalma gibi bir özelliği yokmu bunun. bunun bi hilesi varsa yazarmısın. şimdiden teşekkür ediyorum...

aynı sorun bende de var...gerçekten..nası oLucak bu :(:(:(

batstyleme

batstyleme

Üye
benim de samsung e250 var benim hafıza kartım yok hafıza genişletici bir program varmı bide nokia 6030 var o da bluetooth suz bi telefon onun için bana e250 ile ilgili hafıza genişletici program lazım veya m620 veya da e950 için

by_modifiyeci

Üye
merhaba arkadaslar bende d900i var telefonu actıgım tıtresım süreklı olarak calıo napacam garantisi var.birde samsunglarda versiyon guncelleme oluyor mu?

cicoz34

Üye
aga birde bana yardımcı olsan sana dua etsem sabah akşam olmaz mı. benım sorunum şu ses yukseltme olayı samsunh u600 aldım ıkıncı tel olarak ama hangi kodu girdimse olmuyor tum kodaları denedım nerde ise tabı bulabıldıklerımı ama sonuç hep hayal kırıklıgı .. birde sen bana yardımcı olsan sesi nasıl yukseltebılırım ajep.. acil cvp beklıyorum. msn [email protected]

mrmre35

Üye
Slm ben i550 kullanıyorum ve telefonuma sis dosyası yüklemeye çalıştığımda sertifika hatası veriyo tarihi 1 sene hatta 2000 yılına kadar geri aldım ama fayda etmedi.Hata olarak da şu yazı çıkıyor ''sertifika henüz geçerli değil,süresi dolmuş ya da telefon ayarları yanlış.'' Acaba telefon ayarlarıyla ilgili bişey mi.

kamaist

Üye
meraba,u700'e msn yüklemek istiyorum bu konuda yardımcı olur musun?birde ekrandaki avea yazısını kaldırmak?birde mp4ler ufak boyutta olunca açıyor ama 10mb yada 15mb geçince çalışmıyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevnirim?

metin50

Üye
sayın evrencee benım tel e 800 bazen ekran tamamen beyaz oluyor kaydırma yaptıgımda ekranın yarısı kalıyor yarısı kayboluyor.lutfen bana bı yardım et...
kolay gelsın...