Samsung doktoru

utku1967

Üye
abicim yha m620 ye uygun bi mp3 player yollarsan bna çok sewinirim

samedo

Üye
s.a hafıza kartını telefona taktığımda bellek kartına giriyorum hafıza kartı tanınmıyor.Biçimlendirilsin mi diyor evet diyorum başarısız diyor.ne yapmalayım bilen var mı tel modeli samsung f300

lizer38

Üye
slm arkadaşlar bende d600e var ama simlock kırılması gerekiuo bir yardım etseniz çok makbul olur

ZLF0123

Üye
usta bede d600 var sim kilidi sifresini bulamıyorum bide 00000000 bu sifre olmuyor ne olur yardım et acil

utku1967

Üye
abicim ne olur bna m620 de 3gp çalıştıracak bi program yolla neolr çok lazım

d3LLi

Üye
Abi benm b isorunum war msn ye gıremıyom ayarlarıyla bırlıkte bı genıs anlatırmısn !! Minnettar olurum !

_________________________________________________________________________________

YanıyorsAk aşKımızdAn !..

ilo53

Üye
bende kapatıp acıyom yıne oluyo bunu duzeltemeyızmı e250 var baska h.kartı takıyom ole bı sorun olmuyo yardımlarınızı beklıyorum

serser09

Üye
slm kardeş.özellikle böyle konuda yard. oluun için tşk. ben digimax d100 aldım msn veya herhangi bi oyun yüklenebiliyormu yardımcı olursan sewinirim??

dumus

Üye
eeeeeeeee hadi cevap yaz ******* böle işi

Arkadaşım ben nasi e250 ye oyun yüklücem

ya ben samsung e200 e nasıl oyun yüklerim

onbak

Üye
samsung e250 java yükleme sınırını aşmanın yolu varmı? 5 mb yetmiyor bu konuda bilgi veririmisiniz hocam

--------------- Ekleme ---------------

zazaftzaza

SAMSUNG SGH E 250 OYUN YÜKLENMESİ

softik pp ve java uploderi indir ,
sonra softik pp yi kur akttifleştir sagda saatin yanında gözükür üstüne sag tıkla aktif yap ,
ardından telefonla usb ile kuracaksan usb kablosuyla pc yi birbirine bagla ve telefona *#52828378# kodunu gir çıkan ekranda 2 secenege tıkla gir ****** yazanı seç sonra geriye tıkla ****** test yazana 3 . ye gir ordanda pp up yazana gir usb yi 2. ciyi seç , telefon bu arada yeniden başlaya bilir başlamazssa kendin yeniden başlat , sonra usb kablosunu telefona tak çıkar ,
telefon açılınca usb kablosunu tak softik pp yi devre dışı yap tekrar aktifleştir ,
sonra java uploderi çalıştır , oyun dosyaları jar ve jad olarak iki dosya halinde bulunur ikisinide bir klasörün içine at onlardan başka bişey olmasın kalsörde,bazı oyun dosyaları jar halinde verilir onlara jad da gerekiyor onun içinde jadmaker programı kullanılır ,jar ın üstüne sag tıklanır
en üste make jad yazar ona tıklanır ve jad oluşturulur ama dediğim gibi jad makeride pc ye indirmek gerekir bu iş için , neyse ben devam edeyim java uploderi çalıştır masa üstündeki jar ve jadı attıgın dosyayı seç içine gir içindeki jad dosyası gözükür onu seç
sonra telefona aynı kodu tekarar gir *#52828378# 3 secenekteki ****** teste gir
seri yüklemeyi 2 .ciyi seç %99 yüklenir , olmazsa ben arabım

sampoaoc

Üye
bende samsung d900i var. Bellek kartına fotoğraf atıyorum ama bu fotoğraflara zoom yapamıyorum. Bu telefonda zoom olayı olmuyor mu? Bilen varsa lütfen yardım......

bende e 250 var oyun yüklüyemiyom yazan herşeyi yaptım olmuyooo

onbak

Üye
kardes birde telefonun ayarlar telefon ayarları usb ayarı modemi seç bunu yapmassan olmayabilir , eger yine olmazssa hafıza kartını çıkar tele *#52828378# kodu gir TFS reset yazar orya gir 1. secenekteki java full resete tıkla birde böyle dene ,yine olmassa
usb kablonda girişlerde problem olabilir başka bi kabloyla hatta başka bir pc ile dene illaki telefonda sorun olmayabilir dediklerimi adım adım takip edersen olur ilk başta benim telefonda aynı sorunu çıkardı ama ugraşarakbu şekilde çözdüm şu an valla hafızası doldu java atamıyorum

doktorbey samsug u700 um var wap a girmiyor ne yapmalıyım

samsung E 250 cep telefonu modelim var elimde ama güvenlik şifremi bilmiorum nasıl kırabilirim

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşım bende samsunge250 var şifremi unuttum nasıl kırabilirim

sampoaoc

Üye
bende samsung d900i var. Bellek kartına fotoğraf atıyorum ama bu fotoğraflara zoom yapamıyorum. Bu telefonda zoom olayı olmuyor mu? Bilen varsa lütfen yardım......
Bu konu hakkında bilgisi olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu???????????

oguzh3n

Üye
ustaa m620de ses nasıl yükseliyo kodlar ikiside oymuyo lütfen çok acil ...oguzh3n@hotmail.com