Samsung D900i ye Bluetoohtla program yükleme. Resimli anlatım...

Sponsorlu Bağlantılar

goblinhunter

goblinhunter

Üye
    Konu Sahibi
Yardım biraz geç olacak ama. Ancak bakabildim. :(
Her zaman giremiyorum.
Oyunlar çok kötü gözüküyor derken renk ayarıyla falan ilgiliyse rengi ayarlayabiliyorsun.
Ama çözünürlükle alakalı ise, malesef onun çözümü yok...

Umarım yardımcı olmuşumdur.

CK1991

CK1991

Üye
tek işe yarıyan yöntem :)

POWER

POWER

Üye
Yükledim yöntem işe yarıyor teşekkürler arkadaşım ;)

nusretfatih

Üye
konu başlığında yazıyomuş sallama bee ne yazıyo palm işletim sistemine ait bi softick programıyla yani senin sisteminle çalışmıcak ve sen hatalara bakma geç yok böyle yok şöyle sen bu güne kadar hangi prog. hata veripte çalıştını gördün sallamayın bilgi bilgi diyosunuz kopyala yapıştır yapıp milleti kekliyosunuz vaktini çalıyounuz sinirlenmesine sebep oluyosunuz kim yüklemiş bu şekilde oyun yükleyen gelsin yanıma pcmi camdan atıcam aşağa sallama ve bilmediğiniz konularda konuşmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kardeşim ben yaptım ii de çalıştırıo yapamadıysan gönder telefonunu biz yapalm istersn arkadaş doğru düzgün anlatmış yapamadıysan sorun sende yapan yapıoo

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlr kodu yazarken acele etmeyn hızlı yazınca ayarlara girmio o yüzden sakin sakin kodu yazın

agll2000

agll2000

Üye
teşekkürler emeğine sağlık. Birde d900i için office programı da olsa ne güzel olurdu. İki tane buldum sandım ama işe yaramadı. Hangi cins d900 deki özelliği kaldırırki.

velli

Üye
teşekür ederim.

hakanturan02

Üye
:(aga bu kosun ordan seri yükleme dediğimiz zaman yükleme hatası veri o b una bi çarebul :(

taylanix

Üye
Arkadaşlar ben de D900i kullanıyorum. Jar,jad uzantılı programları kurabiliyorum. Tabi hepsi olmuyor ama hiç yoktan iyidir.

Ben size Bluetoohtla nasıl yapacağınızı anlatayım. İşlem 5 ( beş ) dakika bile sürmüyor.

Gerekli Programlar :
1) bunu kuracaz. :oke:
2) bunu kurmaya gerek yok. Zaten kurulu. :oke:

Hazırlık:
1) Bluetooht etkinleştirip, görünürlüğünü açıyoruz.
2) Softick Programımızı hatalara bakmaksızın yüklüyoruz.
Hata diyorum çünkü bu aslında bir palm programı palm dosyasını istiyor o kadar önemli de değil.

Yükleme işleminde, USB Share mode kısmına geldiğinizde, exclusive mode seçeneğini seçin.

Kurulum bittikten sonra saatin yanında Softick programının simgesi çıkar sağ tıklayıp - yazın. Programı kurduk - girdik. Sağ tıklayıp programı kapatıyoruz.

* Softick için - number: 380A-017K-2EJF-2SEF

3)Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapıyoruz.

APN : Internet
Oturum kimliği: Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı bırak

şeklinde ayarlayıp kaydet de.
Telefonun Bluetuhoothunu aç.

Denemek için Samsung PC Studio 3 ü çalıştırıp. Telefonu bilgisayara bağla. Birbirini görüyorsa Samsung PC Studio 3 programını kapat. Saatin yanında simgesi duruyorsa onuda kaldırın.

Bluethooth Yükleme Ayarları:

Softick PPP programını çalıştırın. Telefona bağlantı isteği gelecek kabul edin. Saatin yanında simge çıkacak mausu üzerine tuttuğunuz da
“no devices connected PPP is disable” yazması gerekiyor. Bluethootun Port numarasını da kontrol edip Softick PPP programından aynısını işaretleyin. Saatin yanındaki Softick PPP programının simgesine sağ tıklayın. Settingsi seçin oradan da Bluethooth/- sekmesine tıklayın. Örneğin Com4 gibi sizde farklı çıkabilir. Önemli olan bluethooth modemi görmek. Tamam deyip onaylayın.

Tekrar sağ tıklayın. Active yapın. softick ppp sizden usbport.dll dosyasını bulmanızı isteyecektir ... cancel (çıkış) butonuna tıklayın kapansın.

Hemen telefona bağlantı isteği gelecektir. Kabul edin.

Ayarı yaptık saatin yanındaki Softick PPP simgesi üzerine geldiğinizde
“1 device(s) connected PPP is enabled” yazması lazım. Eğer yazmıyorsa bağlanmadı demektir. Bağlantıyı sağladıktan sonra devam ediyoruz. En zor işi yapmış olduk.
Telefondan *#52828378# kodunu girin ve ota type settings menusunden - ota seçin ...

Daha sonra pc de hazırda bulunan java uploader programını çalıştırın ve telefona yüklemek istediğiniz uygulamayı seçin
Burada dikkat edilmesi gereken şey jad ve jar uzantılı dosyaların aynı klasör içerisinde olması gerektiğidir ...

İşlem tamamen bitene kadar Java Uploader programını kapatmayın...

Az önce telefondan *#52828378# kodunu girip ota type settings menusunden - ota seçmiştik. Şimdi bulunduğumuz menüde ise - test seçeneğinin oradaki menülerden PPP UP Menüsüne gelin ordan BlueTooth seçin.

- Test menüsüne geri döndüğünde - yükleme yi seçin.
Yükleme başlayacaktır.

UYARI : Bazı cihazlarda oluyormuş bende olmadı. Olma sebebide işlem sırasında ki hata yada uygulamadaki hatadır.

Kod:
Bir kaç saniye icinde telefon resetlenecektir. Telefonun açılmasını bekleyin Bu aşamadan sonra Softick programını kapatin ve bluetooth ayarlarından connect yazan yerin altındaki disconnect diyip tekrar connect yapın ( Telefon resetlenince otomotik olarak disconnect olabilir ozaman direk connect yapın) (DİKKAT! Kesinlikle java Uploader programını kapatmayın)
Kod:
[COLOR=black]Softick ile yeninde baglanin. *#52828378# kodunu girin ordan - Test --> - yükleme diyin java uygulamanın yüklendiğini görüceksiniz [/COLOR]
Yüklendikten sonra yüklediğiniz uygulama açılıyor zaten. Telefonu kapatıp tekrar açın. *#52828378# kodunu girin Ota type settingi GPRS yapın bu kadar...
Eğer ayarı değiştirmezseniz Bloethoothla bağlantı kuramazsınız.

Not : Resimler bu siteden alıntıdır. Exalans'a Teşekkürler :oke:tsk

makifaltin

makifaltin

Üye
kardeş ben com 1 com7 felan varya onu yapamadım açıyorum bende bir sürü com çıkıyo ne yapmalıyım

sercan89

Üye
3)Telefonunuzda, Uygulamalar -> Java Dünyası -> Şebeke Ayarları'na gidip telefon ayarlarını aşağıdaki gibi yapıyoruz.

APN : Internet
Oturum kimliği: Boş
Şifre : Boş
Proxy : Devre dışı bırak
ARKADAŞIM BU DEDİKLERİNİ YAPICAM AMA TELEFONUMDA HİÇ UYGULAMA YOK BU YÜZDEN JAVA DÜNYASI BÖLÜMÜNE GİREMİYORUM YARDIM EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

mkurmac

Üye
tesekkürler

zamane2828

zamane2828

Üye
dedigini yaptım program calısıyo oyun yüklenio ama d900i'ye uygun bi oyun bulamadım. oyun konusunda yardım!!!! PLS

Dumanay

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık yükledim güzel çalışıyor başka program war mı???

deliamcaben11

Üye
ne işe yarıor ki bu softick...?!!???

fotooscar

Üye
:oke: hay ALLAH razı olsun kardeş. üzülüp duruyodum buna oyun yüklenmiyo diye. yazılanı yaptım, denedim sorunsuz oldu ve calsıyor. cooooooooook tesekkür ederim.

bgr06

Üye
bnde oldu cok saolun beyler

dem01xx

Üye
güzel saolun kardes

xm6671

Üye
saol sabahtan akşama kadar + reppp

akif422

Üye
bende bilgisayrada bluetooth u görmüyor ne yapabilierim bana birisi yardım etsin([email protected])

emre1212

Üye
KARDEŞ PROGRAW KURULMUO YAW AMA YİNEDE SAOL +ReP GeLio

Üst Alt