goblinhunter
Üye
şifreyi kabl etmio baba yawwww![]()
Eğer telefonun D9OOi ise kabul eder. 5 tane telefonda denedim. Hepsine uydu. Senin telefona uymaması imkansız. Girerken hata yapıyor olabilirsin.
şifreyi kabl etmio baba yawwww![]()
kardeşim cok saol ya yaptım valla![]()

anlatımı yaptığınız için teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız adım adım uyguladım ve de yükledim ama telefonumda(D900i) java menüsüne gelip yüklediğim oyunu seçtiğimde java oyun hatası diye yazıyor lütfen bir cevap yazım acil herşey için teşekkürler
Bende de oluyordu. Malesef her uygulamayı desteklemiyor.arkadaşlar şu D 900 İ 'ye daha basit bir şekilde oyun yüklemesini anlatabilecek biri varmı yukarıda yazılan şeyleri harfiyen uyguluyorum fakat java uygulaması indiriliyor diyor sonra ekran kapanıyor tekrar açılıyor nerede yanlış yapıyorum anlamadım cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk. ediyorum
Kardeş tşkler... güzel paylaşım. Ama bende bluetooth yok usb ile nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilir mi?
Bir kaç saniye icinde telefon resetlenecektir. Telefonun açılmasını bekleyin Bu aşamadan sonra Softick programını kapatin ve bluetooth ayarlarından connect yazan yerin altındaki disconnect diyip tekrar connect yapın ( Telefon resetlenince otomotik olarak disconnect olabilir ozaman direk connect yapın) (DİKKAT! Kesinlikle java Uploader programını kapatmayın)
[COLOR=black]Softick ile yeninde baglanin. *#52828378# kodunu girin ordan ****** Test --> ****** yükleme diyin java uygulamanın yüklendiğini görüceksiniz [/COLOR]
ben yaptım başarılı bi şşekilde tamamladı teşekkürler

kardeş saolasın işime çok yaradı sayende oyun yükleyebildik çok güzel açıklamalı anlatmışsın emeğine sağlık saygılar
--------------- Ekleme ---------------
bozer_42 kardeş benim telefonda d900i telefona bi uyarı gelmiyo zaten sen işlemlerin hepsini tek tek uygula kesin oluyo ben ilk defa denedim arkadaş sayesinde ve oldu sen biyerde mutlaka hata yapmışsındır bende ilk başlarda yükleyemedim ama sonra nerde hata yaptığımı buldum iyi kontrol et tekrar baştan dene olmadı bilgisayarı baştan aç kapa telefonuda ok hadi başarılar
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım ben oyunu yükledim oyun çalışıyo fakat telefonum galiba bozuldu 10 dakikada bir kendini resetliyo ben anlayamadım sorunu umarım geçici bi sorundur sizdede böle bişey oldumu yanlız benimki devamlı reset atıyo 10 dakka çalışıyo ondan sonra reset bana yardımcı olabilirmisin olursan sevinirim yoksa gitti telefon neyse en azından garantisi var emeğine sağlık teşekkürler
goblin hunter benim com adresim com 20 olarak görünüyor ama o software de çıkmıyor sadece 1 var daha deatylı anlatırmısınız
Softick Programını nasıl bulacam
. Konunun en başında yazıyor.[COLOR=black]Gerekli Programlar :[/COLOR]
[COLOR=black]1) [URL="http://www.mobileplaytime.co.uk/help/SoftickPPP221.exe"][COLOR=#006699]Softick[/COLOR][/URL] bunu kuracaz. :oke:[/COLOR]
[COLOR=black]2) [URL="http://www.mobileplaytime.co.uk/help/Uploader.exe"][COLOR=#006699]Java Uploader[/COLOR][/URL] bunu kurmaya gerek yok. Zaten kurulu. :oke:[/COLOR]