samsung d 900i istanbul ortaköy temasi

Sponsorlu Bağlantılar

kesan22

Üye
    Konu Sahibi
samsung d 900i istanbul ortaköy temasi
Selam Arkadaslar,Ben Yeni Samsung D 900 i aldim. Türkiyede ki Samsunglarda Ortaköy Arkaplan resmi var.Bana onu atabilen arkadas varsa cok sevinecegim. Tesekkürler........

• Beğen
Tepkiler: hurrican ve fast_law

nomad60

nomad60

Üye
atmana gerek yok telefonun icinde var zatn.ayarlar-ekran ayarları-duvar kagıdı-tema bu sıraya gore gıdersen degıstırırsın

eQooo

eQooo

Üye
o telin özelliği bulunduğun yere göre ayarlıyor...türkiye dışındaysan başka tema çıkar...

sessizlimangemi

Üye
benım telefon da ıstanbul yazmıyo ama saat ayarınıda degıstırıyorum hıc degısmıyo resım hep aynı agaclar var bunu nasıl degıstırcem ben _?

selim1213

Üye
cok tesekur ederı

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
bısey yapmana geek yok zaten telefon otomatıkmen degıstırıyor temayı

muammersly

Üye
istanbul ortaköy temasi arıyorum yardımcı olurmusunuz sağolun

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım dedımya bısey yapmana gerek yok zaten ototmatıkmen degısıyor teman

toygan_25

toygan_25

Üye
selam arkadaslar benim kardeste u 600 var ondada istanbul teması var aksam olunca yıldızlar cıkıyor sabah olunca günes doguyor kuslar ötüyor hastayım bu temaya ama bulamıyorum bende noki n 70 var bu tema varmı ortamda varsa benim tele uyarmı olan varsa lütfen haber versin simdiden tesekkürler emege saygı msn adrersim toygan_25@hot

--------------- Ekleme ---------------

hergele fatih selam yukarı not yazdım degerlendirirsen sevinirim bende senin memlekette hizmet verdim kızılırmakta askerlik yaptım

djkoksal

Üye
dini yandımın teması var dicenize biriniz link verin silinmiş demekki istendiğine göre....

Üst Alt