Samsung Corby İçin Oyun Tema ?

Sponsorlu Bağlantılar

MİA15

MİA15

Üye
:D tesekkürler

ramazanamca07

Üye
arkadaşlar benim telefon corby mobile 9 a girdim orda gallery bölümünden telefon bölümünü seçtim oyun falan var.

fbgtxd

fbgtxd

Üye
arkadaşlar ben iki hafta önce samsung corby aldım ama tema bulamıyorum bana yardım edin

mekesmece

Üye
dostum hafıza kartından oyunları nasıl çalıştırıcaZ, bende c3303 var yüklediğim her oyunu telefon hafızasına atıyo, 3 oyun yükleyince hafıza doluyo, bunlrı hafıza kartından nasıl çalıştırıyosun sen bi anlatsana

merhaba arkadaşım corby simbiyans işletim sistemi ile çalışmayan bir telefon bu yüzden java destekli olmayan program veya oyun yükleyemezsin ama simbiyans işletim sistemine göre daha sağlıklı... java utansıtı olan bütün dosyaları açabilirsin.. model ismi yazarak (samsung corby Oyun) oyun arama java cep oyunları veya programları diye ara ne kışarsa gönül rahatlıgı ile kur sorunsuz çalışacaktır... java yazılımları sadece indirirken dikkat et onun dışında java yazılımları virüs içermez bu da güzel bi özellik.... bende yeni aldım sorunsuz kullanıyorum.. bilgi işlemci oldugum için özelliklerini çabuk çözdüm şu anda bende 8GBharici hafıza da 100 den fazla oyun var.. 5dvd kalitesinde film yüklü işden eve dönerken otobüste kullaklıgımı taklıp film izliyorum ayrıca da tonlarca mp3 yüklü bana mısın demiyor tıkır tıkır işliyor...

qwerty18

Üye
merhaba arkadaşım corby simbiyans işletim sistemi ile çalışmayan bir telefon bu yüzden java destekli olmayan program veya oyun yükleyemezsin ama simbiyans işletim sistemine göre daha sağlıklı... java utansıtı olan bütün dosyaları açabilirsin.. model ismi yazarak (samsung corby Oyun) oyun arama java cep oyunları veya programları diye ara ne kışarsa gönül rahatlıgı ile kur sorunsuz çalışacaktır... java yazılımları sadece indirirken dikkat et onun dışında java yazılımları virüs içermez bu da güzel bi özellik.... bende yeni aldım sorunsuz kullanıyorum.. bilgi işlemci oldugum için özelliklerini çabuk çözdüm şu anda bende 8GBharici hafıza da 100 den fazla oyun var.. 5dvd kalitesinde film yüklü işden eve dönerken otobüste kullaklıgımı taklıp film izliyorum ayrıca da tonlarca mp3 yüklü bana mısın demiyor tıkır tıkır işliyor...

film nasıl attın aga ya..

Cihkan

Üye
Malllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tnbrk

Üye
burda bişey yok

Sezgin55

Sezgin55

Üye
arkadaşım haraketli tema istiyorsan yapmak istiyorsan işte link

create livewalpaper de

--------------- Ekleme ---------------

buyur kardeşim oyun nasıl yüklenirmiş

ğülüm

Üye
oyunları bulan varmıı arkadaşlar

arkadaşlar oyunları bulan varmı

Mc - YaKup

Mc - YaKup

Üye
arkadaşlar bu corby güzelmi yaw

lazrail60

Üye
sağol kardeş

deshel123123

Üye
ya vodafone.com.tr adresine falan baktım ama yapamadım.100 kontör yükledim telefona, samsung corby s3653 içinde ebuddy , facebook youtube gibi aplikasyonlar mevcut.Ama bir türlü şu internet ayarlarını yapamadım.Lütfen benim için bir araştırp öğrenin kafayı yiyecem yoksa.Ayrıca opera mini de var .Ama ip dns falan istiyor bende bilmiorum.ACİLL YARDIM..

ofd15

Üye
Merhabalar,
Ben Corby'm için birsürü oyun buldum alttaki sitededir...
Güle güle kullanın...

bu sayfadaki oyunlarda istenilen ŞİFRE nedir? Bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim

yasemin şahin

Üye
samsung corby için bana oyun ? link

tpoper06

Üye
eyw

OkuyomBenYa !

Üye
Linke girdim ama hiç birşey anlamadım ...:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

OkuyomBenYa !

Üye
Teşekkürler... :oke:

cerka

Üye
ya tamamda bunlar 3 lü fotaraf her sitede var. Bana anamenü sitili falan bunları değistiren bişi yani tema lazm örnek: (cartoon,grafitti,siyah)flan corby kullananlar bu temaları bilir acil yardım (h):bye2:

cerka

Üye
:eheya benim istediğim ANAMENÜ stilini deiştiren tema 3 lü duvar kağıdı deilki (h):pro:

Üst Alt