Samsung Corby İçin Oyun Tema ?

Sponsorlu Bağlantılar

ERTESE

ERTESE

Üye
corbyde 3'lü walpaper ı nasıl yapıyoruz yardım bi de bir arkadaşımız 100 lerce oyun yüklemiş benimkinde en fazla 5 mb sınırı var nasıl yapacağız şimdiden teşekürler

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
teşekkürler

seaura

Üye
thanks

mekemu

Üye
navigasyon kullanmak için ne yapmalıyız.

didemirem

Üye
işe yarar bilgiler teşekkürler.

ceren.alanya

Üye
ben o linke girdim ama tema bulamadım ltfn yardım istiyorum :(:(

ecer06

Üye
oyun nereden ındıreceğız evrenfı adlı kulanıcı 100 oyun yukledım dıyor ama beyfendı adresı yazmıyor

yase.96

Üye
:oke:herkeze teşekkürLer ;D

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
ya corbye oyun yükleme die bi sorun yoq normal 6300 a yükler gibi yükleyin

zrbysfr

Üye
arkadaslar mobile9.com istediginiz her telefona göre aradıgınız avrdır saygılarr

--------------- Ekleme ---------------

burdan girin hemen sayfanın üstünde phose yazar orayı tıklarsınızz ve sonra telefonunuzun modelini ve serisini yazarsınızz ona göre tema oyun vb... hersey varr

pardon phone yazar

Mobile9 :yuru bu site çok iyidir telefon konusunda hersey vardır benden once bunu soyleyen arkadaşa teşekkür ediyorum yalnız corby serisi icin umitlenmeyin ben baktım yok . Denemedim ama soyle olabilir bir file manager aıyorum temaların bulundugu konuma bakıcam ondan sonra tema uzantısı ile eş temaları yükleyip menüye koymayı planlıyorum. Olucagını tahmin ediyorum

Arkadaşlar bu arada 3 lü resime ihtiyacınız yok ekranda 3 kullanıcı arayüzü varya işte degistirmek istediginiz ekrana gelin ayarlardan degistirin oluyor illaki 3 tane resim olmak zorunda degil ben 1 ağaç 2 sahil 3e yelken koydum mesela

odetomelancholi

Üye
ya arkadaşlar bunlar bnmkine olmuyo nasıl yapacam ortadaki resim kalıyo sadece ekranda :S

egemenick

Üye
ya bende star var stara tema yükleyebiliyomusun ?

hasanvezeke

Üye
beyler burda corby ıcın mukemmel oynlar war ben ındrdm calısıor oynlar burda :d bATMANI INDIRIN TAWSIE EDRM

sunlal

Üye
aynı benim telefondannnn

toxin148

toxin148

Üye
Ne ezosunuz öf corby nin yenisi çıktı ooooooooooooooo wifi

spiyleméyra

Üye
lan sasmsung corbyi özelliklerini araştırmadan almayın ya sonra telefonu kötülüyosunuz yavvvvv

bende var almadan önce tüm özelliklerini okudum çık se3viyorum

e tıkla çok şeyi öğren samsung corby hakkında

spiyleméyra

Üye
aaarkadaşım siz bilmeden alıyonuz bende var gayet rahat kullanıyom

spiyleméyra

Üye
ya siz bilmeden alıyonuzzzzzzzzzzzzzz gardaşlarrrrrrr

Üst Alt