Samsung Corby İçin Oyun Tema ?

Sponsorlu Bağlantılar

metalmilita

Üye
ya biri corby ye nası oyun yüklenecegni anlatabilr mi

--------------- Ekleme ---------------

ya yüklüyorum ama java hatası diyo

FeLiS_LeO

FeLiS_LeO

Üye
merhaba arkadaşım corby simbiyans işletim sistemi ile çalışmayan bir telefon bu yüzden java destekli olmayan program veya oyun yükleyemezsin ama simbiyans işletim sistemine göre daha sağlıklı... java utansıtı olan bütün dosyaları açabilirsin.. model ismi yazarak (samsung corby Oyun) oyun arama java cep oyunları veya programları diye ara ne kışarsa gönül rahatlıgı ile kur sorunsuz çalışacaktır... java yazılımları sadece indirirken dikkat et onun dışında java yazılımları virüs içermez bu da güzel bi özellik.... bende yeni aldım sorunsuz kullanıyorum.. bilgi işlemci oldugum için özelliklerini çabuk çözdüm şu anda bende 8GBharici hafıza da 100 den fazla oyun var.. 5dvd kalitesinde film yüklü işden eve dönerken otobüste kullaklıgımı taklıp film izliyorum ayrıca da tonlarca mp3 yüklü bana mısın demiyor tıkır tıkır işliyor...

peki arkadaşım film izlediğini söyledin corby 3gp açmıyor başka neyle açabilirz ve eğer yapabilirsen bu filmleri bizle paylaşırmısın tşkrler :)

webariza

webariza

Üye
teşekkürler bende bundan almayı düşünüyorum ama :)

sulenurr

Üye
yha duvar kağıdı değil tema varmı yüklenıo mu corbylere????????????????????????????????????????????

bugra4593

Üye
selamlar ben corby pro kullanıyorum ama bir türlü oyun bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

selinkoc0099

Üye
ben bu telefonu yeni aldım . Çok hoş bir dış görünüme sahip . Ama bir türlü oyun bulamıyorum :S yardım edebilirmisiniz??:hmmm

sulenurr

Üye
ARKADAŞLAR BEN ALDIM CORBYY MUHTEŞEM BİR TELEFON ONERİRİM HERKEZE AMA TELEFONDAKI OYUNLAR ŞİFRE İSTİYO VEREBİLECEK OLAN VAR MII?????:hmmm

maxwar1636

Üye
evrenfi kardeş sen bu telefona 100 lerce oyunu nasıl yükledin benimkinde en fazla 5mb oyun yükleniyor yardımlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden

crn66

crn66

Üye
yaa br tma istyom bri bana tema yapsın

__AKIN__

Üye
Yha samsung corby varda
tema inderemiom nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuzz

zeybekli

zeybekli

Üye
emeğine sağlık

sulenurr

Üye
Yha samsung corby varda
tema inderemiom nerden indirebilirim yardımcı olurmusunuzz

samsung corbylerde tema olmuo ama duvar kağıdı bulabilirsin yada kendin paintten bile yapabilirsin

enicemm

enicemm

Üye
tema oLmuor corby'lere.

baklavaborekk

baklavaborekk

Üye

kullandım çoğu çalışıyor:oke:

LOSTfan

Üye
bende corby kullanıyorum.ne zamandır heryerde arıyorum bulamadım bi türlü tema:((aldığım yer tema indiriliyo telefon yeni olduğu için nete düşmemiştir dendi.lütfen biri bana söylesin bu telefona tema nasıl yükliycm ben? :(

corbyybroc

corbyybroc

Üye
oyun ve tema nerde??????????????????:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:vur:vur

kaladza09

Üye
arkadaşlar telefon daha yeni çıktı ownskin.comda bile yok 1-2 aya çıkar umarım bndede aynı telefondan var

esqieoner

Üye
tema ?? nereye tema diye baksam hep wallpaper çıkıyorr yhaaa vala fıttırıcammm XS

19736482

Üye
arkadaşlar tema yokmu bunlar duvar kağıdı corbysi olanlar bilir corby teması cartoon ve çeşitli renklerle sınırlı

Üst Alt