Praetor
Emekli Yönetici
Bilgiler için teşekkürler. Bence biraz zamanınızı ayırıp da yazarsanız faydalanan pek çok kişi olurKesinlikle var. Aslında telefonla ilgili bildiğim her şeyi buraya yazmak isteği beni yakıp kavuruyor ama o kadar çok şey var ki yazılacak, inanılmaz üşeniyorum. En iyisi teker teker başlamak ve en önemlisiyle başlamak. Bildiğimiz gibi telefon Windows Mobile 6.1 işletim sisteminde. 1-2 hafta önce bu telefon için Windows Mobile 6.5 update çıktı. Fazla bir değişim yok fakat kesinlikle yüklenmeli bana göre.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Merhaba arkadaşlar,
Telefonla ilgili bilmemiz gereken bir başka konu ise Application Unlock konusu. Bazı programları yükleyebilmek için telefonu Application Unlock yapmamız gerekiyor. Bu durum kesinlikle garantiyi etkilemiyor ve sadece bir program olduğu için kolayca kaldırılıp tekrar yüklenebiliyor. Nasıl yapıldığına gelince; Verdiğim linkteki dosyayı telefonunuza atın. Dosya yöneticisinden attığınız dosyayı bulup çalıştırın ve programı yükleyin. Program yüklendikten sonra "Ayarlar" menüsü altındaki "Programları Kaldır" menüsünden son yüklenen programı kaldırıyoruz ve telefonumuz Application Unlock yapılmış oluyor.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merakla bekliyoruz oyun-program paylaşımlarınızı. Ben hâlâ standart programlardayım mesela