SAMSUNG B7320 OmniaPro / Özellikleri - İşlevleri Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vallahi ben de bunları çözebilmiş değilim :)

Ve dava açarak telefonu değiştirmeyi düşünüyorum :hmmm

okaraburgu

Üye
Merhabalar,
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum Samsung cep telefonunu. Herşeyinden memnunum desem yeridir.Fakat Makineye Turkcell giriş sesi ve görseli yüklenmiş. Ben avealıyım ve bundan kurtulmak istiyorum.Bu mümkün mü?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mümkündür :)

Başlata tıklayın, ayarlara girin, ekrana girin, giriş ekranına girin,
Giriş ekranı düzeninden ve renk düzeninden, yine arka plan resminden istediğiniz ayarları yapabilirsiniz :)

okaraburgu

Üye
Sizin söylediğiniz giriş ekranı değişiklikleri ile ilgili... Bir nevi tema değişimi... Benim söylediğim telefon açılırken ve kapanırken Turkcell müziği ve görselinin görüntüsünün kaldırılması...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anlıyorum. Onun çözümü yok diye biliyorum. Bende de aynı şekilde açılıyor mesela.
Ama akıl akıldan üstündür. Bulursanız bizlerle de paylaşın :)

okaraburgu

Üye
Merhabalar,
Cep telefonumdan kablosuz ağlara bağlanarak internete giriyorum. Fakat zaman zaman avea'nın hattı üzerinden bağlandığına şahit oldum. Kablosuz bağlantımın dışında hiç bir şekilde internet bağlantısı kurulmasını istemiyorum. Cep tel. hattımdan bağlantıları kapatacak bir ayar var mı? Yardımcı olacak arkadaşalara şimdiden teşekkürler...

kialper

Üye
selam arkadaşlar yahu benim bu pro b7320 denen mahlukla başım dertte :) evimde wireless modem var ve wifi açtığımda modemi görüyor fakat bağlanmıyor sadece "kullanılabilir" yazıyor. Menüdeki düzenle seçeneğindeki bütün ayarları baştan sona denedim fakat kar etmedi. Ama okulda veya başka bir yerde wifi özelliğini açtığımda hemen bulup bağlanıyor. Sizce sorun nedir acil yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum...

lionua16

Üye
ıyı gunler bendemakıneyı yenıaldım fakat navıgasyonu kullanamıyorum telpanın sıtesınden ındırdım fakat one more resorce cd dvd gıbı ıngılızce yazı cıkıyor ne yapmam lazım

JinSon

JinSon

Üye
Arkadaşlar, bende telefonu yeni aldım. Ama telefonda sadece İngilizce dil seçeneği var. Bunu Türkçe yapmam mümkün mü? Telpa' yamı götürmem lazım? Bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar telefon için her türlü aksesuarda yardımcı olabilirim. msnim: [email protected]

filalo

Üye
Samsung B7320 açılış-kapanış reklamını değiştirmek

rar içinde öncelikle herkesin bildiği clearsecurity.cab (bunu kurduktan sonra kaldırıyoruz.), garanti sun diye cihaz activesync iken sda_application unlock.exeyi de çalıştırmanız da fayda var.
Bunlardan sonra
1.NewSDKCerts2015.cab
Kapatıp açıp
2. Filament startup B7320.cab

bu kadar.

Bir de cihazın soldaki kapatma tuşuna bastığınızda yeniden başlat(reboot) eklemek isterseniz.

Edit:
Hepsinden önce backupınızın olmasını hatırlatmak isterim.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
Üstadlar arkadaşımda bu cihaz varmış. Bu işlerle de pek alakası yok benden bir adet Türkçe sözlük bulmamı rica etti ama pek bir sonuç elde edemedim beni mümkünse yönlendirebilir misiniz size zahmet.

filalo

Üye
Üstadlar arkadaşımda bu cihaz varmış. Bu işlerle de pek alakası yok benden bir adet Türkçe sözlük bulmamı rica etti ama pek bir sonuç elde edemedim beni mümkünse yönlendirebilir misiniz size zahmet.

cihaz activesyn durumdayken pcden içindeki exeyi ve grekli rakmları txt dosyasından alarak kuruyoruz

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye

cihaz activesyn durumdayken pcden içindeki exeyi ve grekli rakmları txt dosyasından alarak kuruyoruz

çok teşekkürler üstad ellerine sağlık.

zeynely

Üye
arkadaşlar b7320 ye oyun yüklemek istiyorum link verebilir misiniz...
ya da nasıl nerden hangi tür oyunlar yüklenebiiryor bilgisi olan anlatabilir mi

darqmans

Üye
Merhaba
B7320 ve İ780 deki gps; a-gps mi gps mi?
Eğer a-gps ise bu özelliği kapatılıp normal gps olarak kullanılabiliyor mu?
Teşekkür ederim.

lolaman

lolaman

Üye
Çok iyi telefondur babamda var kamerası benim c503 ile aynı çekiyor.

Üst Alt