Vallahi telefona kayıt yapabilmeyi ben de bulamadım. Siz bulabilirseniz bizlerle de paylaşırsanız sevinirim...merhaba bütün yazılanları okudum sanırım tem benlik konu daha cihazı bugun aldım hiç böyle bir telefon kullanmışlığım yok sıkıntım rehber de hem sim hemde normal görüyor birde kayıt yaparken telefona yapamıyoruz sanırım bunu nasıl düzeltebilirim teşekkürler![]()
E71 ile arasında kararsız kaldım, farkları neler, birbirlerine üstünlükleri neler?
Aşağıdaki yazı oldukça açıklayıcı, sizlere cevap olabilecektir.E71 ile farkları neler rakadaşlar, özellikle işletim sistemlerinin farkı ne gibi rtıları ve eksleri var??
Ata hayırlı olsun kardeşim. Güzel seçim olmuş. Bende E71 kullanıyorum ve emin ol klavyeli telefona alıştığında bu tadı başkasından alamıyorsun.
Cihazın özellikleri ile ilgili de yorumlarımı yapayım. Cihazında Windows Mobile işletim sisteminin üçüncü nesli olan 6.1 sürümü var. Şu anda sorunsuz, stabil çalışan tek Windows Mobile sürümüdür. Diğerlerinde henüz iyileştirmeler yapılıyor. Kablosuz internet olması güzel ve 590 saat bekleme, 10 saat konuşma süresinin olması da kablosuz interneti uzun süre şarj gerekmeden kullanabileceğini gösterir.
3.2 MP kamerası şu anda kullandığın N73 ile eşdeğer, o yüzden daha fazla performans beklememelisin. Benim cihazımında kamerası 3.2 MP, aydınlık ortamlarda çekimleri çok iyi. Cihazında bas konuş yok, ama bas konuş daha çok sürekli belli kişiler ile iletişim halinde olanlar için gereklidir. Örn; taksi şoförleri. Bu da büyük kayıp sayılmaz. Cihazında dahili GPS sistemi var. Tomtom vb bir yazılım ile ücretsiz navigasyon yapabilirsin. Ayrıca 32 GB SD hafıza kartı desteği var, bu da çok iyi bir rakam. İşlemci hızını ve ROM bellek değerini göremedim. Symbian'da bunlar sıkıntı olmuyor ancak Windows Mobile için yüksek değerler gerekli.
Bu arada bir online alışveriş sitesinde bu cihazı satın alan bir müşterinin yorumunu da ekleyeyim.
Bu telefonu satın aldım ve kullanmaya başladım. Hızı, işlevselliği ve görselliği ile eşsiz diyebilirim. Bir tek portakallı ördek yapmıyor![]()
Konuyu öncelikle konu dışı arkadaşlarımızdan yorum almak istediğim için buraya açmıştım. Samsung ile sorular gelmeye başladığına göre ilgili yere taşıyabilirizGüle güle kullan atacım ama konu yanlış yerde değilmi![]()

Vallahi telefona kayıt yapabilmeyi ben de bulamadım. Siz bulabilirseniz bizlerle de paylaşırsanız sevinirim...

Wi-fi ayarları var telefonda, onu açtığınızda otomatik buluyor zaten bağlantıları. Ayarlar-bağlantılar-diğer-wi-fi bölümü var. Orayı kurcalarsanız rahatça hallederseniz. Eğer kırmızı ışık yanıyorsa internete girerken hattan giriyordur. Ama eğer -sanırım- yeşil yanarsa wi-fiden giriyor.vallahi ben wirelessten internete girebilmek için bile uraştım çünkü turkcellden giriyordu
msn e wirelessten giriyordum 1 gün uraştım ve mutlu son
siz bu telefonda opera kurabildinizmi ilk defa windows sürümlü telefon kullanıyorum
rehbere kayıt sanırım yok telefonu kayıt ettikten sonra kopyalanıyor sanırım birde gönderdiğimiz mesajları göremiyoruz herhalde
internet açık kalınca tarayıcıdan çıkmak yetmiyor görev yöneticisi açık kalıyor ordan kapattıktan sonra bağlantı ayarlarına gelip cep verisini kesmemiz gerekiyor sanırım sizde ip ucu verirseniz sevinirim![]()
Wi-fi ayarları var telefonda, onu açtığınızda otomatik buluyor zaten bağlantıları. Ayarlar-bağlantılar-diğer-wi-fi bölümü var. Orayı kurcalarsanız rahatça hallederseniz. Eğer kırmızı ışık yanıyorsa internete girerken hattan giriyordur. Ama eğer -sanırım- yeşil yanarsa wi-fiden giriyor.
Ben trende ayakta giderken telefona opera kurdum, çok keyifliydi. Zira symbian gibi pc'ye ihtiyaç yok bu telefonda.
Google'ye gelin. "opera mini" yazın ilk sitedekini yükleyin.
Dip not: Bende son sürümü hata verdi, eskisini yükledim ben de. Paşa paşa giriyorum. Hiç sorun yok.
Gönderilen mesajlar..............
Onu bulamak için ben de çok zorlandım.
Mesajlara girin (sağ altta var bir zarf ondan da girebilirsiniz, basılı tutarsanız ona da yeni mesaj yaza giriyor otomatik).
Mesajlar alt alta görünüyor ya, menüye tıklayın klasörler var onu seçin, gönderilmişler klasörüne oradan erişebilirsiniz.
Görev yöneticisine sürekli girin, orada pek çok program açık kalabiliyor, rahatça kapatılıyor zaten.
Bu arada,
ayarlara girin, ekrana girin, giriş ekranını seçin, giriş ekranı düzeni bölümünde istemediğiniz kadar farklı seçenek var. Onları değiştirip kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Orası gerçekten büyük bir kişiselleştirme sağlıyor.
Ben daha bulamadım hangisi daha uygun...
Bir soru, mesaj geldiğinde radyo dinleniyor ise çok kısa da olsa dışarı ses veriyor. Sizde de oluyor mu?
Çözümünü bulur da paylaşırsanız sevinirim.
Keyifli forumlar.
wireless i de çözdüm dediğiniz ekran modları gerçekten çok güzel ister iş kullanımı ister tek kullanım gibi türlü türlü geliyor ekran ben orjinal geleni kullanıyorum sanırım tek sorunum veya sorunumuz telefona rehber kaydedilememesi iyi aksamlar 
(( Öncelikle yardım etme isteğiniz için teşekkürler.Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum ve telefon ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi biliyorum. Bir sorununuz ya da sorunuz olursa çekinmeden buraya yazın. Her türlü yardımlarımı yaparım. İyi günler
Öncelikle yardım etme isteğiniz için teşekkürler.
Mesaj geldiğinde radyonun ya da müzik çaların sesi bir an için açılıyor. Bu nasıl kapanır?
Öneriniz için teşekkürler ama benim mesajlar önemli. Bu hatası kötü olmuş, ben yolu vardır sanıyordum.Maalesef bu telefonun en belirgin hatalarından biri ve kapatılma gibi bir özelliği yok. Ben müzik veya radyo dinlemediğim için beni fazla etkilemiyor bu durum ama şikayetçisi çok. Hiçbir çözüm yolu bilmiyorum tam olarak ama denemeniz için bir önerim olucak. Müzik veya radyo dinlerken mesaj bildirimi özelliğini kapatırsanız belki bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler ama benim mesajlar önemli. Bu hatası kötü olmuş, ben yolu vardır sanıyordum.
Bir de en çok sorulan şeylerden birisi, bana da çok soruluyor, telefon hafızasına telefon numarası kaydedilemiyor mu?.. Sanırım telefon hafızası denen outlook kişisi olarak kaydet seçeneği... Ama eski telefonumun sim kartını takıp sim hafızasından numaraları çekmek istediğimde olmuyor...
Bu telefonda en çok bunda zorlandım işte. Hangi cin fikirlinin aklına geldi ki o ayarı oraya koymakBaşlat - Ayarlar - Telefon - Tüm Aramalar - Arama Seçenekleri - SIM kişilerini göster
İnsanın rehbere girip menüye tıklayıp ayarlardan bakası geliyor...Yardımınız için teşekkürler.
Bu telefonda en çok bunda zorlandım işte. Hangi cin fikirlinin aklına geldi ki o ayarı oraya koymakİnsanın rehbere girip menüye tıklayıp ayarlardan bakası geliyor...
Son olarak genel olarak merak edilen bir diğer soruyu soracağım.
Bu telefon için oyun - program arayan birsinin nereye bakması gerekir? Önerileriniz var mı?