Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturasız / FaturalıSahur 5555 gönder Kampanyası
Sponsorlu Bağlantılar
burak1011
Üye
meftah oldu meftah girilmiyor artk
phasan
Üye
Cok giren olunca sistem cokmustur aveanin
phasan
Üye
Eskiden 55 konture avea ici sabah 5 aksam 5 sinirsiz konusma vardi ondada siztem hep mesgul diyordu
burak1011
Üye
Anladım. Bizim internet son 3gündür yok hocam ya yani koskoca Avea çok kişi girdi gibi sebeplere bürünüyor sa yazık yani
okanbiz
Üye
Konu Sahibi
bizim millet bedava gormesın .Abartıyolar .adam bedava diye avea ya yada ttnet e vodafone vs girsin diye 7/24 baglanti kuruyo buna hangi sitem dayanir.Geçenler de deprem olmustu adamlar 3 saat erişi kestïler.
bizim millet bedava gormesın .Abartıyolar .adam bedava diye avea ya yada ttnet e vodafone vs girsin diye 7/24 baglanti kuruyo buna hangi sitem dayanir.Geçenler de deprem olmustu adamlar 3 saat erişi kestïler.
AVEA nın mh leri ne bilyoki inceleme yapacaklarmış hahaha ONLAR BU KONUDA ÇOK YETERSİZ LER BŞUNA KAYIT OLUŞTURMUŞŞSUN.
sasua42
Üye
Müşteri hizmetleri inceleme yapmiyor zaten hocam teknik elemeanlar yapıyorHocam sen öyle dedin ama düzeldi yarım saat once hizlandi su an 6 megabit hiz var
burak1011
Üye
Valla kardeşim ne oldu bilmiyorum ama düzeldi herşey allah razı olsun senden
sasua42
Üye
Eyvallah kardeşim. Aradım şikayet ettim arıza kaydı oluşturdum benim gibi sorunu olan interneti yavaş olan çok var dedim.
okanbiz
Üye
Konu Sahibi
teknik eleman mı onlarına bişey bildiği yok avea toyekün yetersiz okonuda bekle bakalım sonuç gelecek mi çıkmaz ayın son çarşambası çözerler sorununudüzeldi de yoğnluk azalmıştır .