Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

burak1011

Üye
meftah oldu meftah girilmiyor artk

phasan

phasan

Üye
Cok giren olunca sistem cokmustur aveanin

phasan

phasan

Üye
Eskiden 55 konture avea ici sabah 5 aksam 5 sinirsiz konusma vardi ondada siztem hep mesgul diyordu

burak1011

Üye
Anladım. Bizim internet son 3gündür yok hocam ya yani koskoca Avea çok kişi girdi gibi sebeplere bürünüyor sa yazık yani

• Beğen
Tepkiler: sasua42
okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
bizim millet bedava gormesın .Abartıyolar .adam bedava diye avea ya yada ttnet e vodafone vs girsin diye 7/24 baglanti kuruyo buna hangi sitem dayanir.Geçenler de deprem olmustu adamlar 3 saat erişi kestïler.

sasua42

sasua42

Üye
bizim millet bedava gormesın .Abartıyolar .adam bedava diye avea ya yada ttnet e vodafone vs girsin diye 7/24 baglanti kuruyo buna hangi sitem dayanir.Geçenler de deprem olmustu adamlar 3 saat erişi kestïler.
hocam sende öyle değilmisin ya 50 gb ta dayandı diyordun :)

• Beğen
Tepkiler: burak1011
okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
millet derken o milletin için de bende varim bende bedava buldum mu abartıyorum herkesin yaptigi gibi

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
Neyse beyler avea arıza kaydı yaptırdım inceleme yapacaklarmış mesaj geldi bu sahur paketi yavaşlaması yüzünden

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Neyse beyler avea arıza kaydı yaptırdım inceleme yapacaklarmış mesaj geldi bu sahur paketi yavaşlaması yüzünden
:gun1:AVEA nın mh leri ne bilyoki inceleme yapacaklarmış hahaha :gun1:ONLAR BU KONUDA ÇOK YETERSİZ LER BŞUNA KAYIT OLUŞTURMUŞŞSUN.:polis:

sasua42

sasua42

Üye
Müşteri hizmetleri inceleme yapmiyor zaten hocam teknik elemeanlar yapıyorHocam sen öyle dedin ama düzeldi yarım saat once hizlandi su an 6 megabit hiz var

• Beğen

burak1011

Üye
Valla kardeşim ne oldu bilmiyorum ama düzeldi herşey:) allah razı olsun senden:)

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
Eyvallah kardeşim. :)Aradım şikayet ettim arıza kaydı oluşturdum benim gibi sorunu olan interneti yavaş olan çok var dedim.

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
teknik eleman mı onlarına bişey bildiği yok avea toyekün yetersiz okonuda bekle bakalım sonuç gelecek mi çıkmaz ayın son çarşambası çözerler sorununudüzeldi de yoğnluk azalmıştır .
Valla kardeşim ne oldu bilmiyorum ama düzeldi herşey:) allah razı olsun senden:)
az önce dedikleriimi geri alıyorum az da olsa hızlandı internet 1 megabitten bu hıza çıktı

• Beğen
sasua42

sasua42

Üye
olsun gine de hızlandı yahu teknik eleman işi bien biri galiba :)

• Beğen

burak1011

Üye
Valla kaç gündür sinir krizi geçiriyordum iyi oldu hızlanması:)

• Beğen

Üst Alt