Saç Dökülmesine Bioxcin Mucizesi

Sponsorlu Bağlantılar

SEYDİAHMET

Üye
selam arkadaslar benımde yoğun bır sac dokulmem vardı ve saclarımı kaybetmekten korkuyordum.bır arkadasımın tavsıyesı ıle bıoxcın serum ve smp kullanımına basladım ve cok memnunum.sac dokulmelerım yok denıcek kadar aza ındı ve yenı saclarım cıkmaya basladı sac sorunu olan herkese tavsıye ederım

nfa

Üye
valla bıoxcin gerçekten bir mucize olmalı. 2 aydır kullanmama rağmen saçlarım o kadar gürleştiki anlatamam. açıkcasıu bu kadar kısa sürede bu kadar etki beklemşyordum tşk bioxcin

izmirligenc

izmirligenc

Üye
teskler faydali gozukuyor yorumlardan bakalim

karamarsık

Üye
ben 2 aydır düzenli olarak şampuan ve serumunu kullanıyorum çok memnunum çünkü dökülmelerin azaldı bide saç diplerimde sarı minik tüyler oluştu sanırım yeni saçlarım çıkıyor.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
denemek lazim sanirim artik bunu kullananlar memnun genel olarak

brayz

Üye
yanancılar hic biri ise yaramıyo

--------------- Ekleme ---------------

Hepsi reklam kokan ayaklar gercekten ole ise yarayan bir sampuna yaaparlar mı yapsalarda diger sirketler nasıl is yapcak tamamiyle maddiat lı bu isler... Hepsinde maddiat var bence

tastaram

Üye
Bioxin iyi bir ürün ama son dönemlerde daha etkili bir ürün çıktı ve sanatçılar kullandığı içinde popüler oldu bende denedim bu nedenden çok daha etkili bir ürün Damla Sakızlı Buğday Proteinli Saç Maskesi her marka üretmeye başladı zaten kolayca bulabilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt