Saç Dökülmesine Bioxcin Mucizesi

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Saç Dökülmesine Bioxcin Mucizesi
Arkadaşlar bu konuyu kesinlikle reklam amaçlı açmadım.Bu ürünü (bioxcin) gerçekten kullandım ve hala da kullanıyorum.2 ay öncesine kadar 20 yaşında biri için anormal hızlı şekilde saçlarım koparak dökülüyordu. Mesela parmaklarımı saçımın içinde gezdirince 10-15 tel saç kopardı.Şimdi taş çatlasa 3 tel saçım kopuyor.Sabah yataktan kalktığımda yastğımın üstünde neredeyse hiç saç olmuyor.

Özellikle koparak saç dökülmesi sorunu olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Not:Ürünü aynı marka şampuanıyla kullanmanızı tavsiye ederim...:oke::heyo:

researcher

Üye
ben novocrini tavsiye ederim...novocrin plesenta .... sampuan ve tonik ....bioxiine gore cok daha ucuz ve etkili....

paylasmak istedim... :)

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler. Ben bioxcin i bildiğim için pnu yazmıştım.Ama dediğin ürün daha ucuz ve etkiliyse kullanılması daha makuldur. Acaba denesem bioxcin den sonra ters bi etki yapar mı? Çünkü uzun süredir kullanıyorum bioxcin

researcher

Üye
bir sure ara varirsiniz...en fazla 10 gun falan....olmazsa eczaneye de sırabilirsiniz.....

Altun.

Altun.

Üye
bu sorun bende de war
koparak saç dökülmesinden kastın ne arkadaşım benim dökğlen saç köklerim çok zayıf eskiden 2 sene önceye kadar saçımı çeksem bile elime zor gelirdi ama şimdi öle değiş

ben vich dercosun methini baya fuydum yüzde 75 e kadar dçkülmeyi frenliyrmuş we saç kökü oluşumuna yardımcı oluyrmuş bu şamp. geliştirlmesi 6 sene sürmüş

sizin tawsiye ettiğiniz bi ürün warmı zira bioxcin kullanıpda daha çok saçı dökülen arkadaşlrımda war

researcher

Üye
vichy dercos da ii dir ama cok pahalı.....:(

Altun.

Altun.

Üye
titanic sen şimdi saçı dökülmeyene 20 kntr werirsin

omayra

Üye
Saç dökülmesi ciddi sorun. Ben çam terebentini aldım, aktarlarda ve eczanelerde satılıyor, şişesi 5 YTL. 250 ml şampuana 1 kapak katılıyor, iyice karıştırılıp saçlar o şampuanla yıkanıyor. Dökülmeler ciddi oranda azalıyor. Tabii sadece ben değil, eşim de memnun halinden. Eczacılar da tavsiye ediyor çam terebentinini. Tercih sizin :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
neden hiçbiyerden dökülmüyorda kafadan dökülüor
erkeklerin birçoğu 22 civarlarında dökümeye başlıyor
bayanlarda böyle bi sorun yok

_KadirşinaS_

Üye
    Konu Sahibi
Saç dökülmesi ciddi sorun. Ben çam terebentini aldım, aktarlarda ve eczanelerde satılıyor, şişesi 5 YTL. 250 ml şampuana 1 kapak katılıyor, iyice karıştırılıp saçlar o şampuanla yıkanıyor. Dökülmeler ciddi oranda azalıyor. Tabii sadece ben değil, eşim de memnun halinden. Eczacılar da tavsiye ediyor çam terebentinini. Tercih sizin :)

Benim annem de ondan aldı.Bir ara kardeşim saç kıran hastalığına tutulmuştu.Ona çok iyi geldi.Hem dökülmesi durdu.Hem de dökülen yerlerin derisi yenilendi.Ama ben kullanınca hem dökülme arttı hem de kepek yaptı.Çok şaşırmıştım.Anlaşılan bu saç dökülme mevzusu kişiden kişiye değişiyor.Herkes başının çaresine bakacak yani:huhu::bilmem:

Altun.

Altun.

Üye
o zaman saç teli başına 20 kntr :D

nozden

nozden

Üye
teşekkürler deneyecegimm.

KAHRAMANSS

Üye
bende bioxcin kullanıcısıyım ve çok memnunum.saçlarımda kepek kalmadı.kaşıntı geçti.uzadı,gürleşti.artık elimi korkmadan saçımı atıyorum.aynı şampuan reklamlarındakşler gibi saçımı savura savura geziyorum.acayip bi hava katıyor insana.iyikide kullanmışım diyorum.

onnurum

Üye
arkadaşlar;
bu ürün gerçekten süper.bi kaç arkadaş gırgırına iddiaya girip gidip bioxcin aldık.aradık müşteri hizmetlerini kullanımını öğrendik.oradaki bayanın tatlı anlatımıyla başladık ve o tarih itibariyle hayatımızda değişti diyebilirim.bende genetik dökülme var 31 yaşındayım ve neredeyse önlerde saç kalmamıştı.şimdi saç olan bölgelerden minik minik tüyler çıktı.hani ilk okulda ödev olarak çim adam yapardıkda çimler çıkmaya başlayınca havalara uçardık ya bu çok daha büyük bi sevinç kesinlikle insana öz güven katıyor.ısrarla denemenizi ve düzenli kullanıp devam etmenizi tavsiye ediyorum.

aslanparçasııı

Üye
ben bu ürünün önce üretim yeri ve sahibini araştırdım ve inanın hayran kaldım üreticisine,buluşuna ve üretip pazarlamasına kadar büyük takdir toplamış biri.Türk malı arkadaşlar ben biraz milliyetçi bi tipim ve inanın milli duygularım kabardı.Bide bişey soracağın zaman web sitesinden mesaj gönder cevaplıyorlar ücretsiz danışma hattını ara karşında bi muhatap buluyorsun ve seninle ilgilenip seni önemseyen biri var hiçbir fayda dahi görmesem sırf bu sebeplerden ve ülkem kazansın diye yine alırım ürünü.Ama inanın fayda sağladım.Gün içinde saçımı çekince gelmiyor.Saç tellerimin kalınlaştığını hissettim.Önceki fotoğraflarımla karşılaştığımda sanki montajlanmış gibi daha genç duruyorum.Ne diyeyim helal olsun sana BIOTA LABORATUVARLARI....ve bilim adamları...

siego and bp

siego and bp

Üye
benim yaşım 16 genetik bir dökülme var annım açılmaya başladı acaba bioxini kullansam giçirir mi abilerim

centilmenaga

Üye
Arkadaşlar size kesin çözüm söyleyecem dedihimi yaparsanız 100% dökülme diye birşey olmaz ilk önce saçlarınızı çok kısa kestirin 12 numara falan ve sonra tresan ısırgan otlu şanpuan alın ve bioxcin 24lü tüpünü alın ilk önce şanpuanla yıkayın sonra bioxsin tüpün yarısını kafaya uyguların saçlar kısa oldu için 1 tüp fazla geliyor ve 1 kutuyu bu sayede 2 ay kullana bilirsiz bu arad en az 12 saat durması lazım dediklerimi dikate alın saygılar

GOKHANIM

Üye
Selam arkadaslar,bende son donemde cok fazla sac dokulmesı problemı yasadım denemdıgım sey kalmadı sonunda annem cozum buldu sorunuma eczaneden bıoxcın almıs denedım 1 haftada etkısını gosterdı ve cok memnun kaldım.hala devam edıyorum kullanmaya sac dokulmesı sorunu olan herkese sıddetle tavsıye edıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt