kötü yapmışsın yada iyi yapmışssın demiycem çünkü fedakarlık gerektiren bi iş yaptın Super amoled eşsizdir wave 2 de renkler daha parlak ama Super amoled kontrast olarak çok daha üstün tabi. ama : büyük ekran isteyenler için film ve özellikle oyun amaçlı kullanacaklar için wave 2 kesnlkle biçilmş kaftan. çünkü 1 si wave 1 de asphaltı oynarken touch screen control seçtiğimde parmaklarımı ekrana basnca oyunu göremiorum 2. si wave 1 de msaj yazamıodum hzılı hızlı 40 kere yanlş yazıp düzeltiodum harfler çok küçüktü 3.sü evet super amoledin kalitesi tartışılmaz ama 106 ekran amoled tvde bi film izlemek yerine sinemayı terih ederm ben her ne kadar led olmasada . evet amoled ayrıcalıklıdır ama büyük ekranında her zaman yeri farklıdır kendi adıma konuşuyorum büyük ekran her zaman çekici gelmştir bana oyun olsun film olsun. ve ayrıca samsung waveden elini ayağını çektği için güncel kalmak her zaman iyidir düşüncesiyle wave 2 seçtim zaten ( ha wave 1 babamda var ama olsun ben wave 1 almadm ynede seçm yaptım sonuçta

) çünkü üretimden kalkmış bir telefon bi yere kadar destek ve güncelliğini koruyabilir

bahsettiğin iki telefonda elinin altnda olan biri olarak söyleyebilceğim şu bence için rahat olsun