s8500 dan s8530 a dönüs

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senam38

Üye
    Konu Sahibi
s8500 dan s8530 a dönüs
evet arkadaslar s8500imi verip s8530 aldim ilk izlenimler bence hic girmeyin ekran kalitesi s8500 kadar yok ekran cok buyuk ewet ama s8500 baska cihazmis bunu anladim s8530 un malzeme kalitesi biraz kotu s8500 a bakarak bunun ekrani bana cok kotu geldi allahtan basa bas gibi degistik ve s8530 10 gunluk cihaz benim cihazim 4 aylikti sizce nasil ettim iyimi kotumu yorumlar?

dla11

Üye
bence kötü.

senam38

Üye
    Konu Sahibi
alisamadim daha cidden ben daha kaliteli bekliyordum

sonys119

sonys119

Üye
pişman olmana gerek yok telefon sonucda ve samsung wave den çekdi elini kolunu

senam38

Üye
    Konu Sahibi
usta ben 4 ay kullandim waveyi inan ekran kalitesini aradim ama ekranin buyuklugu iyi bence ama kalite renk tonu wave1 kadar degil

sonys119

sonys119

Üye
bişey olmaz ekran renginden sanki bana renklide napıyoruz zaten yükledik orgınal 1.2 oyun felanda oynuyamıosun wave de wave 2de şuan alınabilecek en iyi telefonlardan bi kaçtanesi

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
malzeme kalitesi kotumu ikiside aliminyum farkindmisin sunu soyleyeyim wave2 ekranini kotuleme nedeni ise cogu kisinin ovdugu o iphone ekranindan daha canli olmasidr

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
Hayırlı olsun. Ekran büyüklüğü sizin için önemli ise takmayın kafanıza. Uçurum oluşturacak kadar fark yok. Çoğu kişi ekranı büyük ister ama ben s8500 ü ekranı küçük diye tercih ettim. Eğer boyutları yer değiştirseydi s8530 u tercih ederdim. Glaxy S, S2 gibi ekranı dev cihazlara hiç değinmiyorum. Cebimde taşırken çalarsa milletin içinde açıp cevap vermeye utanırım yahu. Panel televizyon gibi..

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash, qadir, e_memet88 ve 1 kişi daha

senam38

Üye
    Konu Sahibi
tercih nedenim aslinda ekran boyutu ama birazda renk kontrasti daha kaliteli olsaydi diyorum ama bada 2.0 in kesin olarak s8530. a gelmesi sevindiriyor beni

burakburti

burakburti

Üye
wave1 daha canlı kesinlikle wave2 den

--------------- Ekleme ---------------

bada 2.0 s8500 ve s8530 a geliyor sadece wave2 ye deil

senam38

Üye
    Konu Sahibi
o tartisilmaz kardes wave 1 in renkleri daha super ikisinide kullanan biri olarak konusuyorum menu tusu wave1 daha oturakliydi ekran rengi daha guzeldi ikisininde ustun yonleri var bence ekran burada tercih meselesi bence ekran kalitesi wave1 ekran buyuklugu wave2 bukadar basit

eaagent

eaagent

Üye
kötü yapmışsın yada iyi yapmışssın demiycem çünkü fedakarlık gerektiren bi iş yaptın Super amoled eşsizdir wave 2 de renkler daha parlak ama Super amoled kontrast olarak çok daha üstün tabi. ama : büyük ekran isteyenler için film ve özellikle oyun amaçlı kullanacaklar için wave 2 kesnlkle biçilmş kaftan. çünkü 1 si wave 1 de asphaltı oynarken touch screen control seçtiğimde parmaklarımı ekrana basnca oyunu göremiorum 2. si wave 1 de msaj yazamıodum hzılı hızlı 40 kere yanlş yazıp düzeltiodum harfler çok küçüktü 3.sü evet super amoledin kalitesi tartışılmaz ama 82 ekran amoled tvde bi film izlemek yerine 106 ekran hd terih ederm ben her ne kadar led olmasada 4. sü wave 2 ye alştıktan sonra wave 1 i elime aldm ve oyuncak gibi geldi yani ekran büyüklüğü gerçekten telefona bağlıor sizi . evet amoled ayrıcalıklıdır ama büyük ekranında her zaman yeri farklıdır kendi adıma konuşuyorum büyük ekran her zaman çekici gelmştir bana oyun olsun film olsun. ve ayrıca samsung waveden elini ayağını çektği için güncel kalmak her zaman iyidir düşüncesiyle wave 2 seçtim zaten ( ha wave 1 babamda var ama olsun ben wave 1 almadm ynede seçm yaptım sonuçta :D ) çünkü üretimden kalkmış bir telefon bi yere kadar destek ve güncelliğini koruyabilir ;) bahsettiğin iki telefonda elinin altnda olan biri olarak söyleyebilceğim şu bence için rahat olsun ;)

senam38

Üye
    Konu Sahibi
kötü yapmışsın yada iyi yapmışssın demiycem çünkü fedakarlık gerektiren bi iş yaptın Super amoled eşsizdir wave 2 de renkler daha parlak ama Super amoled kontrast olarak çok daha üstün tabi. ama : büyük ekran isteyenler için film ve özellikle oyun amaçlı kullanacaklar için wave 2 kesnlkle biçilmş kaftan. çünkü 1 si wave 1 de asphaltı oynarken touch screen control seçtiğimde parmaklarımı ekrana basnca oyunu göremiorum 2. si wave 1 de msaj yazamıodum hzılı hızlı 40 kere yanlş yazıp düzeltiodum harfler çok küçüktü 3.sü evet super amoledin kalitesi tartışılmaz ama 106 ekran amoled tvde bi film izlemek yerine sinemayı terih ederm ben her ne kadar led olmasada . evet amoled ayrıcalıklıdır ama büyük ekranında her zaman yeri farklıdır kendi adıma konuşuyorum büyük ekran her zaman çekici gelmştir bana oyun olsun film olsun. ve ayrıca samsung waveden elini ayağını çektği için güncel kalmak her zaman iyidir düşüncesiyle wave 2 seçtim zaten ( ha wave 1 babamda var ama olsun ben wave 1 almadm ynede seçm yaptım sonuçta :D ) çünkü üretimden kalkmış bir telefon bi yere kadar destek ve güncelliğini koruyabilir ;) bahsettiğin iki telefonda elinin altnda olan biri olarak söyleyebilceğim şu bence için rahat olsun ;)
haklisiniz aslinda sirf wave2 alma sebebim ekran buyuklugu oldu ama wave1 deki o siyah derinligi renklerin dogalligini cok arayacagim gibi ama benim icin asil onemli olan ekran buyuklugu oldu hayirlisi diyelim artik kismet neyse yorumunuz icin tsk ederim

eaagent

eaagent

Üye
haklisiniz aslinda sirf wave2 alma sebebim ekran buyuklugu oldu ama wave1 deki o siyah derinligi renklerin dogalligini cok arayacagim gibi ama benim icin asil onemli olan ekran buyuklugu oldu hayirlisi diyelim artik kismet neyse yorumunuz icin tsk ederim
ne demek önemli değil :) ya aslnda alışınca aramıosun amoled ekranı çünkü wave 2 wave 1den kötü bi telfon değil hatta artısı var diyebilceğimz bi telefon amoledi saymazsak telefon alıyor insanı götürüyor ;) ancakk :D : amoledi özledğin zamanlar olacak amoled olsa böyle olurdu diyeceksn ama iyiki wave 2 almışım ekran büyük wave olsa böyle olamazdı ( iyi anlamda ) dediğin zmanlarda olcktr ;)

Seddoo

Seddoo

Üye
Öncelikle Merhabalar..

Henüz 2 günlük Wave 2 Sahibiyim.. Sizlerden Gerçekten Yardim almam gerekiyor Bilgilerinize ve önerilerinize ÇOK ihtiyacim var...

Arkadaşlar Telefonu aldigim günden beri ne yaparsam yapayim şarji en fazla 1 gün gidiyor.. Geceden şarja takiyorum sabah zaten 8 de üni'nin yolunu tutuyorum akşam olana kadar şarj kutusunda belki 2 kutucuk ya kaliyo yada kalmiyo..

Telefonu Nasil kullaniyosun derseniz; günde en az 50 ila 90 arasi sms çekiyorum.. Müzik dinlememe zaman bile olmuyo zaten.. Yok filmmiş yok videomuş.. Oyun bile oynamiyorum yani.. Sadece konuşmak ve Sms çekmek dişinda telefonla şuan yaptigim başka bişiy yok.. Ona ragmen şarji çok çabuk bitiyo.. Yani 1 günde bitiyo.. Mecburen akşam tekrar şarja takmam gerekiyo takmazsam sabaha şarji bitmiş olur çünkü..

Bu bataryanin süresini nasil uzatirim. ? :S Kullanma klavuzunu okudum ama pek bişiy de bulamadim yardimci olacak.. Birde Telefonu aldigim gibi kullaniyorum, şuan kiz arkadaşimla ve Kankamla olan bi kaç fotodan 2 tane videodan ve 53 şarkidan başka Hİç bişiy yüklemedim telefona... Herhangi bir güncellemesi varsa da bilmiyorum şuan.. Güncellemedim nasil yapilir da bilmiyorum.

Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz.. 2 gündür Acaba telefonda bi sorun mu var geri götürsem mi diye düşünüyorum... Geri götürürsem de Servise mervise gönderilmesine, varsa da bi sorunu tamir edilmesini kabul Etmem, Ya başka telefon alirim yada Şimdikinde bi sorun varsa Yenisini isterim... 2 Günlük telefonun Tamir edilip elime verilmesini kabul edemem.. Çok sinirliyim şuan yaniii..

Kisaca Yardima ihtiyacim var.. Bu şarj olayi canimi fena halde sıktı.. Gerçekten canimi çok fena sıktı bu durum..

senam38

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Merhabalar..

Henüz 2 günlük Wave 2 Sahibiyim.. Sizlerden Gerçekten Yardim almam gerekiyor Bilgilerinize ve önerilerinize ÇOK ihtiyacim var...

Arkadaşlar Telefonu aldigim günden beri ne yaparsam yapayim şarji en fazla 1 gün gidiyor.. Geceden şarja takiyorum sabah zaten 8 de üni'nin yolunu tutuyorum akşam olana kadar şarj kutusunda belki 2 kutucuk ya kaliyo yada kalmiyo..

Telefonu Nasil kullaniyosun derseniz; günde en az 50 ila 90 arasi sms çekiyorum.. Müzik dinlememe zaman bile olmuyo zaten.. Yok filmmiş yok videomuş.. Oyun bile oynamiyorum yani.. Sadece konuşmak ve Sms çekmek dişinda telefonla şuan yaptigim başka bişiy yok.. Ona ragmen şarji çok çabuk bitiyo.. Yani 1 günde bitiyo.. Mecburen akşam tekrar şarja takmam gerekiyo takmazsam sabaha şarji bitmiş olur çünkü..

Bu bataryanin süresini nasil uzatirim. ? :S Kullanma klavuzunu okudum ama pek bişiy de bulamadim yardimci olacak.. Birde Telefonu aldigim gibi kullaniyorum, şuan kiz arkadaşimla ve Kankamla olan bi kaç fotodan 2 tane videodan ve 53 şarkidan başka Hİç bişiy yüklemedim telefona... Herhangi bir güncellemesi varsa da bilmiyorum şuan.. Güncellemedim nasil yapilir da bilmiyorum.

Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz.. 2 gündür Acaba telefonda bi sorun mu var geri götürsem mi diye düşünüyorum... Geri götürürsem de Servise mervise gönderilmesine, varsa da bi sorunu tamir edilmesini kabul Etmem, Ya başka telefon alirim yada Şimdikinde bi sorun varsa Yenisini isterim... 2 Günlük telefonun Tamir edilip elime verilmesini kabul edemem.. Çok sinirliyim şuan yaniii..

Kisaca Yardima ihtiyacim var.. Bu şarj olayi canimi fena halde sıktı.. Gerçekten canimi çok fena sıktı bu durum..
usta oncelikle hayırlı olsun diyeyim ve ilk olarak telefonun daha çok yeni ve o yuzden bataryanda daha açılmadı en az 10. şarjdan sonra batarya süren artmaya başlayacak bunu unutma şarjın uzun sure gitmesi içinde sana bir kaç tavsiye gereksiz widget varsa kaldır ekran ışığını kıs 5-6 da kalsın ve ayarlar bağlantı konumdan tüm yesil işaretlileri kaldır wifi falanda kapalı olsun sürekli

Seddoo

Seddoo

Üye
usta oncelikle hayırlı olsun diyeyim ve ilk olarak telefonun daha çok yeni ve o yuzden bataryanda daha açılmadı en az 10. şarjdan sonra batarya süren artmaya başlayacak bunu unutma şarjın uzun sure gitmesi içinde sana bir kaç tavsiye gereksiz widget varsa kaldır ekran ışığını kıs 5-6 da kalsın ve ayarlar bağlantı konumdan tüm yesil işaretlileri kaldır wifi falanda kapalı olsun sürekli

Dedigini Harfiyen yaptim.. Bi diger konuda da saolsunlar yardimci oldular.. Soylediklerinizin hepsini tek tek yaptim.. Umarim durum düzelir.. :oke:

burakburti

burakburti

Üye
Seddo hg kardeşim aramıza hayırlı olsunn

Seddoo

Seddoo

Üye
Seddo hg kardeşim aramıza hayırlı olsunn

Hoşbuldum Sagol dostum.. :yuru Dün gece şarj yaptim birde burada yazilanlarin hepsini yaptim.. Bugun Telefonu Gün boyu Çook yogun bir şekilde kullanmama ragmen pil şuan %64 seviyesinde.. Valla sevindim bu durumaa :ehe

errhan

Üye
arkadaşlar uzun zamndır araştırıorum ve hayırlısıysa haftaya wave 2 alıcam.. kafama takılan 2 konu var forumlarda okuduğum kadarıyla bazı kullanıcılar ınternet sayfasıda veya msj sayfasındakı arka planda beyaz üzerınde sarı lekelerın veya boydan boya bi şerit olduğundan şikayetçiler bi çok kişi bu konuda muzdarip.. birde fotoğrafta pembelık olduğu soylenıyo ama bunu fazla dert etmıyorum açıkçası.. şu ekrandakı sarı leke olayından dolayı tereddütlerım var bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok sevınırım.. şimdidien teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt