Seddoo
Üye
arkadaşlar uzun zamndır araştırıorum ve hayırlısıysa haftaya wave 2 alıcam.. kafama takılan 2 konu var forumlarda okuduğum kadarıyla bazı kullanıcılar ınternet sayfasıda veya msj sayfasındakı arka planda beyaz üzerınde sarı lekelerın veya boydan boya bi şerit olduğundan şikayetçiler bi çok kişi bu konuda muzdarip.. birde fotoğrafta pembelık olduğu soylenıyo ama bunu fazla dert etmıyorum açıkçası.. şu ekrandakı sarı leke olayından dolayı tereddütlerım var bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar cvp yazarsa çok sevınırım.. şimdidien teşekkürler..
Dostum bende baya baya almadan önce araştirdim interneti.. internet beyin bulandirmaktan başka işe yaramiyo bu konularda... Bende Wave 2 mi geçen cumartesi günü aldim.. iyi ki aldim..
Senin bahsini ettigin sorunlar Wave 1'de vardi.. Benim wave 2 de şuan sorun yok Allaha şükür taş gibi.. Wave 2 lerde o sorunlarin hiç biri yok.. Zaten o yüzden ekran wave 2 de degişti.. Samoled degilde slcd.
Bence Hiç dert etme hemen git al inan Zerreee pişman olmayacaksin..

) çünkü üretimden kalkmış bir telefon bi yere kadar destek ve güncelliğini koruyabilir