S8500 Bada os 1.2 Sorunu Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
jvka1 in jl2 yükleyebiliyormuyuz

ozan2020

ozan2020

Üye
link yok yhaaa

meteor35

Üye
bada 1.2 linki: (dosya kodu: ganstera )

dosay linki ölü - Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. diyor.

ganster86

Üye
    Konu Sahibi
bada 1.2 linki: (dosya kodu: ganstera )

dosay linki ölü - Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. diyor.
yeniliyorum.

senam38

Üye
ganstera, ilk önce jıd üzerine ka1 yükledim, sonra social hub yok msn yok diye jl2 yükledim kieste güncellenemez diyordu bu yüzden üzerine ka1 yükledim şuanda hem güncellenebileceğini yani güncellenemez diye bi uyarı yok artık vede social hub canavar gibi çalışıyor... sana çok teşekkür ederim ka1 için.....:oke:

kardes bende ka1 den sırf social hub icin jl2 ye döndüm simdi uzerine multiloader ile ka1 yuklesem jl2 de oldugu gibi social hub premium olurmu ve suan bayagi oyun program ve ayar yaptim ka1 yukleyince bunlar gidermi simdiden sagol

mavrick

mavrick

Üye
bence xxjl2 ye gecmek gereksiz spoof olmuyo

sinager_dante

Üye
link yokmu ya diğer dosyaları indirdim son link yok yardım

mustekaslan

mustekaslan

Üye
eline koluna aklına sağlık birader telefonum şimdi çok daha müthiş oldu Allah Razı olsun.

soserious

Üye
Ganstera senin shp msnde sorun varmi suan ? gecersiz oturum acma hatasi veriyor :s

adelante55

adelante55

Üye
ganstera da artık bizden bıktı :))

kamikaze482222

Üye
bence kesinlikle önce aydın usta nın verdiği xxjl2 yi kurun onun üzerine jka1 i kurun kesinlikle daha seri oluyor iki versiyonu da denedim çünkü xxjid beta olduğu için xxjl2 kadar stabil değil deneyin farkı göreceksiniz.

soserious

Üye
Kamikaze peki shp msn calisiyormu Jl2 ustune kuruldugunda.

dla11

Üye
evet çalışıyormu?

bobinajci1

Üye
ganstera kardeşi eline sağlık, kurulum hatasız çalıştı.
spoof olayınıda bir çözsek iyi olacak; spoof yapıp, samsung appsye girip, container appyi bulup, oradan launch yapınca oluyor diyorlar ama denemedim daha.

dali_bur

Üye
Arkadaşlar güncellemeleri başarıyla yükledim.Ganstera'ya paylaşımı için teşekkür ederim.Bir sorum var gelen msjları kaydetme yerini tlf olarak nasıl ayarlıyoruz?

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Teşekkürler yükledim galiba:D.

senam38

Üye
bi cevap verecek arkadas yokmu bana ben ka1 den social hup premium icin jl2 ye dondum telefonumada oyun peogram ve ayarlar yaptim jl2 nin uzerine ka1 yuklesem hem social hup premium oluyormu ve yukledigim oyun ve uygulamalar silinirmi lutfen acil cevap

punusher

punusher

Üye
ilk önce kies en son çıkan üretici yazılımı diyordu bugün cihazın bu sürümü güncelleştirilemez diyor böyle bişey yaşıyan varmı acaba

--------------- Ekleme ---------------

ss. gördüğün gibi sw ve cscs ver. doğru ama kies böyle yazıyor

ayhan2000

ayhan2000

Üye
Dostum spoff olayına çözüm bulan varmı

Üst Alt