Pesimistt5
Üye
ben nokianın CEOsu olsam 5800a geliştirme hayatta yapmam. Çünkü anna veya belle getirse 5800a, ne N8 satabilir ne c6-01 ne de c7 satabilir. pazarlama taktiği bu kadar basit bu. Çünkü bunları 5800a yaparsa bu kadar ucuz fiyata birçok özellik bi arada olmuş olur bu da Nokiayı çökertir15 yasindaki cocuk c6 port kullanip hatasiz, hizli bir cfw hazirliyo 5800 icin... Dùnya devi nokia annaya weya belleye ceviremiyo 5800... Islerine gelmiyor... Gereksiz yazilim war kaldir hafiza acilsin yap portlarini... En ufak yazilim msj larda smiley destegi bile yok... V60 hic beklenildigi gibi gelmedi...Nokia bitiyor bu nedenle...
Arkadaşlar bende de ümit yok ama denemekten de zarar gelmezbence o yazdığınız mailleri twetter ve facebook gibi sosyal ağlarda da paylaşalım Nokianın Facebook sayfası Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben nokianın CEOsu olsam 5800a geliştirme hayatta yapmam. Çünkü anna veya belle getirse 5800a, ne N8 satabilir ne c6-01 ne de c7 satabilir. pazarlama taktiği bu kadar basit bu. Çünkü bunları 5800a yaparsa bu kadar ucuz fiyata birçok özellik bi arada olmuş olur bu da Nokiayı çökertirkaldı ki şuanda bile 5800 özelliklerine göre çok ama çok ucuz bir telefon
rofs2 183 mb mı? ben 115 mb civarını geçince - lerde gösteriyor nfe o nasıl bir rofs2 imiş
c6-00 rofs2'sidaha 130u geçemedim hemde hiç uygulama silmeden sadece öyle bir panel yapsınlar razıyım ben ikon değişimini kendimiz yaparız
Merhaba,
Nokia Belle ile ilgili düşüncelerinizi yakından takip ediyor, görüşlerinizin çok değerli
olduğunu düşünüyor ve bunları paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.
Nokia 5800 XM sahip olduğu donanım özellikleri ve donanım mimarisi açısından Nokia
Anna ve Nokia Belle güncellemelerini desteklememektedir. Nokia Belle yalnızca Nokia N8,
E7, X7, E6, C6-01, C7 ve Nokia Oro cihazlarında desteklenmektedir. Bunun yerine Nokia
5800 XM için yayınlanan en son yazılım olan 52.0.007 sürümünü tercih edebilirsiniz.
Sizlere daha fazla özelliğin yanı sıra daha iyi cihaz performansı sunabilmek için Nokia
içerisinde yazılım, donanım, kullanıcı deneyimi, performans, uygulamalar ve hizmetler
alanında araştırma-geliştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz.
Saygılarımızla
Nokia Türkiye
Umut Ersoy
MARJINAL PORTER NOVELLI ( Nokia İletişim Ajansı )
Cumhuriyet Caddesi, El Irak Apt. 165/5 Harbiye 34373 Istanbul |marjinal.com.tr
T 212 219 29 71
Nokia' dan Tarafımıza Gelen Resmi Açıklama :
Ozan abi iyi hoşta 5800 için en son yazılım v60 .V52 degil
nokia nin verdiği cevap için diyorum onu çok düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?