s60v5 de belle (uygulama çıkmış sadece bi soru sorcam lütfen tıklayın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
s60v5 de belle (uygulama çıkmış sadece bi soru sorcam lütfen tıklayın)
arkadaşlar merhaba arkadaşın biri forumda konu açmış s60v5 de belle diye video falan var güzel bişeye benziyo ama oviden link vermiş oda paralı bu uygulamanın ücretsizini bula bulabilirmiyiz

bahsettiğim konunun linki

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
SPB Mobile Shell tarzı br uygulama.Sadece görünümü değiştiriyor yani :) Eğer ****** bulursan kullanırsın ücretsiz ki bulmak SPB gibi kolay olmayabilir.

kcsoft

kcsoft

Üye
maxicep.com/symbian-s60v5-yazi-ekran-dil-araclari/ilko-tsenov-belle-shell-v1-01-0-symbian-1-signed-603614.html

Aek_ksk

Üye
Ilko Tsenov Belle Shell orjinal adı oyle ara bulabilirsin::d:

devil1903

devil1903

Üye
arkadaşlar merhaba arkadaşın biri forumda konu açmış s60v5 de belle diye video falan var güzel bişeye benziyo ama oviden link vermiş oda paralı bu uygulamanın ücretsizini bula bulabilirmiyiz

bahsettiğim konunun linki

Ram iyi değilse bulaşma dostum. Ben bulaştım iyi güzel hoş ama 2. bir uygulama açtığında iptal oluyor belle :)

Bi nevi s60v5'e hiç hayal etmeyin belleyi diyorlar. :)

• Beğen
Tepkiler: kemik95

ahmetc503

Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim ama çok ram yiyo nerdeyse 30 mb harcıyo ama görüntü süper gerçekten .arada bir kullanıcam hiç yoktan iyidir :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
X7 teması yükle tmmdr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
en az 30mb. ram ile başlıyor, böyle programmı olur yaa :D birde spb shell'e çamur atıyorduk :D
sen belle cfw yükle arkadaşım, en temiz en iyisi.. Telefonu da şarjını da yakışır biçimde kullan..:oke:

15baba

15baba

Üye
bende açılmadı anlamadım bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt