Karşılaştırma S6 vs G4 Hangisinin Bataryası Daha İyi

Serhan

Üye
Konu : S6 vs G4
İçerik : İOS , iPhone , Powerbank

Tepkiler: oguzxw ve byAndroid
istediğim yorumu yaparım, sana ne yapıp yapmıyacağımıda sormadım. Senin gibi fanlık yapmıyorum,çoluk çocukla uğraştırma beni. Konu senin telefonuna dokununca nasılda bağırmaya başladın.

Tepkiler: Serhan
Wifi ile 4 saat 12dk aldım. Şimdi bi daha fulledim şarjı bakalım ne yapabilecek. 3g ile şarj performansı bence çok iyi ama Wifi ile yeterli gelmedi. Güç tasarrufu modu gerçekten işe yarıyor ama cihaz yavaşlıyor. Bu arada bir şey farkettim. Amoled güneş ışığında daha iyi bir performans verir demiştim ama G2 ile fulledim ekranları birebir aynı gorunurlukte. Ekran çözünürlük ve canlılık olarak çok iyi tabii ki. Bir de kamerasını beğendim. Karanlıkta fps düşüşü olmuyor ama hafif karıncalanma oluyor.

Onun dışında lg deki kopyalanan şeylerin bir yerde saklanmasina yarayan clipboard benzeri bişe olmasını beklerdim.

Bir de uygulamayı nasıl kucultuyoruz. Yanlışlıkla yapıyorum hep bir türlü çözemedim.

oguzxw

Üye
Benimde Demek İstediğim Bu Telefon 6-7 Saat Gidiyor Ve Hiç Te Kısa Değil Anlatabildim ? iOS En Uyumlu Sistem Ama Şarjı Az Gidiyor Diye Birşey Yok Şahsen Ben Kullanıyorum. Az Gitse Burda Seni Destekliycem. Ama Az Gitmiyor Anlatmak İstedigim Bu

Tepkiler: byAndroid
Nasıl az gitmiyor ya iphone 3 ten beri kullandım 5s hariç . Hiç biri yarım günü çıkarmaz.

oguzxw

Üye
Nasıl az gitmiyor ya iphone 3 ten beri kullandım 5s hariç . Hiç biri yarım günü çıkarmaz.
iPhone 3 3GS 4 ve 4S De Haklı Olabilirsin Onları Kullandım Zar Zor Günü Kurtarabiliyorlar Ama 5 Bir Günü Rahatlıkla Çıkarabiliyor.
Sonunda Benim Kafadan Biri.

Tepkiler: byAndroid
Kullanmasam ok diycem de çok yanlış şuan. Ben günde çok rahat 2 3 kere şarja takiyordum cihazı 5 ten sonra G2 geçtim rahatladım.

oguzxw

Üye
Kullanmasam ok diycem de çok yanlış şuan. Ben günde çok rahat 2 3 kere şarja takiyordum cihazı 5 ten sonra G2 geçtim rahatladım.
Kullanıma Göre Değişebilir Şahsen Bana Yetiyor Ve Çok Rahat 6-7 Saat Alabiliyorum.

Iphonelarda batarya var mi ki ya kimi görsem ya powerbank ya kilif ya da priz dibinde.
Iphone 6+ harci digerlerinin sarjdayken sarji bitiyor.Bizim bi sef var adam sahaya cikamiyo 5Si ayri kilifi ayri sarj etmekten adami baska birime süreceklerdi siz telefonu nasil kullaniyosunuz da 6-7 saat birak sarjin dayanmasini ekran süresi aliyosunuz bir de.

Tepkiler: Luck Star ve B.A.R.O.N
İphone 6+ harici şarj dayanmaz 1 gün imkansız. 6 var bende Şuan 1 gün dayanıyor ama ilerde o da mefta olur.

Bu arada konuyu değişelim amacından saptı iyice

S6 Wifi ile deneyemedim şarjı bu sefer yine disardayim 3g Full parlaklık bakalım ne sonuç vercek.

2 de foto atıyım

En düşük parlaklık yetmiyor mu sana napıyon %100 parlaklığı

Dışarda amele güneşi var suan anca görüyorum ekranı

Ikisinde de hdr açık şimdi hdr açık kapalı yapiyim

En düşük parlaklıkta kullansan baya ekran alırsın

Hdr açık

Hdr kapali

Valla ben bişe anlayamadım. Sonucu yazarsınız

0MG90

Üye
Yeşillikler daha canlı işte, onun dışında fark göremedim