emreky8
Üye
S5830I Tweaks Hakkında Soru!
Arkadaşlar Bir Sitede s5830I için tweakslar buldum bunlar hakkında sorularım olcak önce bi tweaksları atayım.
Adrenaline engine 4.4
Performans ve şarj tweaksı
Mount/system ve Mount/data yapıp zipi flashlayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loopy Smoothness Tweaks
Performans ile alakalı supercharge init.d tweaks
Kurulum direk cwm den flashlayın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slaidy Boost Tweaks
Ram kullanımı,Zipalign,3G tweaks,batarya tweaks,sd kart hızlandırma,multitasking tweaksları içerisinde.
Kurulumu Mount/system yapıp flashlayın.
Activo Speeder
Ram kullanımına çok etki eden tweaks gerçekten mükemmel bir ram kullanımı sağlıyor.
Kurulum Mount&Storageden Mount/system ve Mount/data yapıp flashlıyorsunuz.
Gibi tweakslar koymuş.
1) Stock rom kullanıyorum. Stock rom'a kurulurmu?
2) Birden fazla tweaks kurabilirmiyim?
3) Telefonum sadece rootlu.Cwm yok.Herhangi bi custom romda yüklemedm.Yani bu işlerden fazla anlamıyorumda bu tweaksları nasıl kurabilirim adım adım açıklayıcı olarak yazarmısınız?
4) Tweaks kurarken telefonumun brick olma ihtimali varmıdır?
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler...
-------Edit--------
Yardım edecek yok mu?
Adrenaline engine 4.4
Performans ve şarj tweaksı
Mount/system ve Mount/data yapıp zipi flashlayın.
Loopy Smoothness Tweaks
Performans ile alakalı supercharge init.d tweaks
Kurulum direk cwm den flashlayın.
Slaidy Boost Tweaks
Ram kullanımı,Zipalign,3G tweaks,batarya tweaks,sd kart hızlandırma,multitasking tweaksları içerisinde.
Kurulumu Mount/system yapıp flashlayın.
Activo Speeder
Ram kullanımına çok etki eden tweaks gerçekten mükemmel bir ram kullanımı sağlıyor.
Kurulum Mount&Storageden Mount/system ve Mount/data yapıp flashlıyorsunuz.
Gibi tweakslar koymuş.
1) Stock rom kullanıyorum. Stock rom'a kurulurmu?
2) Birden fazla tweaks kurabilirmiyim?
3) Telefonum sadece rootlu.Cwm yok.Herhangi bi custom romda yüklemedm.Yani bu işlerden fazla anlamıyorumda bu tweaksları nasıl kurabilirim adım adım açıklayıcı olarak yazarmısınız?
4) Tweaks kurarken telefonumun brick olma ihtimali varmıdır?
Şimdiden yardım edenlere teşekkürler...
-------Edit--------
Yardım edecek yok mu?