YaşlıTaşCocuk54
Üye
[ROM][T211][4.4.2] Sweet Dreams V1
OP
Introduction:
Hello for everybody, I'm here again . Sorry for the late . Very Merry Christmas and a Wonderful New Year to all you. Ok, I work hard on this custom rom for 2 months. I'm very happy to see a lot of features and improvements, the rom is based on Italy Firmware. Now lets start !
Warning:
Code:
- I'm not responsible for error or software brick caused on your device. - Your warranty is void if you used the ROM.
Features:
✔ Latest firmware (Italy)
✔ Rooted with latest Supersu Binary
✔ Deodexed
✔ Init.d support
✔ Removed a lot of apps (makes boot time and improves performance)
✔ Latest version of Busybox.
✔ Zipaligned
✔ Fast and Light Launcher (based on Touchwiz T210 modifed by me)
✔ Scary scores on benchmarks
✔ Ram managment
✔ Battery saver tweaks
✔ Better Scroll
✔ Lot of improvement and upgrade of the performance on GPU
✔ Touch render GPU
✔ 80% improvements less laggy, gagging and more performance on the whole User Interface
✔ Dalvik runtime time reduce to open apps and games
✔ Excellent performance on games (gta sa now can be played on max with effects max without problems)
✔ CPU control based on scripts
✔ Batter save memory ram (more free for your use)
✔ Reduce boot and power off times
✔ 4-way Reboot Menu
✔ Multi-Windows
✔ Lot of more I may have forgot.
Note: art runtime don't work, I addict only to give small boost to remount runtime (use only if the rom take any lag,impossible hahahahahaha kidding ) .
Bugs:
None so far
Tell me if you find one [
Download:
The ROM can be downloaded on this link: Sweet Dreams v1 Mega.co.nz (811MB)
Installation:
1) Download and Save the file on any folder, it's better to save on your sd card
2) Go to your custom recovery
3) Wipe data/cache
4) Wipe system
5) Now go to your folder where you save sweet dreams v1.zip
6) Install. Wait around 10 minutes may take long time to install. When done, reboot and enjoy your sweet dreams v1.zip
Credits and Thanks:
Big thanks to @Nonta72, he helped me a lot . [
Thanks for @gr8nole build cwm and trwp for our tablet. [
If I help you give a thanks
Giriş:
Merhaba herkes için, ben yine buradayım. Geç için üzgünüm.Tüm Çok Mutlu Noeller ve harika bir Yeni Yıl size. Tamam, ben 2 ay boyunca bu özel rom üzerinde çalışıyoruz. Ben özellikler ve geliştirmeler bir sürü görmek için çok mutluyum, rom İtalya Firmware dayanmaktadır. ! Şimdi başlayın sağlar Uyarı:
Kodu:
- Ben cihazınızda neden hata veya yazılım tuğla sorumlu değilim. - Eğer ROM kullanıldığında eğer senin garanti geçersizdir.
Özellikler:
✔ Son firmware (İtalya)
✔ son Supersu İkili ile Köklü
✔ Deodexed
✔ init.d destek
apps bir sürü kaldırıldı ✔ (önyükleme süresi yapar ve performansını artırır)
Busybox ✔ Son sürümü.
✔ zipalign
✔ Hızlı ve Hafif Launcher (tabanlı TouchWiz bana göre modifed T210) üzerine
✔ Korkunç kriterler puanları
✔ Ram yönetimi
✔ Pil tasarrufu tweaks
iyi ilerleyin ✔
iyileştirme ✔ Lot ve GPU performansı yükseltmek
GPU hale ✔ dokunun
, daha az laggy% 80 iyileştirmeler ✔ gagging ve üzerinde daha fazla performans Bütün Kullanıcı Arayüzü
✔ Dalvik zamanı zamanı uygulamaları ve oyunları açmak için azaltmak
✔ oyunları mükemmel performans (gta artık sorunsuz etkileri max max çalınabilir sa)
komut dayalı ✔ CPU kontrolü
Batter ✔ kullanımınız için daha serbest bellek ram (tasarruf )
✔ önyükleme ve güç kapatma süreleri azaltın
✔ 4-yollu Reboot Menüsü
Çoklu Windows ✔
. daha ben unuttum olabilir ve ✔ Çok : Not sanat çalışma zamanı, ben sadece (kullanım zamanını yeniden bağlayın küçük destek vermek için sadece bağımlısı işe yaramazsa . rom) herhangi bir gecikme, imkansız hahahahahaha şaka almakBugs:
İndir:
ROM, bu bağlantıyı indirebilirsiniz: Tatlı Dreams'in v1 Mega.co.nz (811MB)
Kurulum:
1) indirin ve herhangi bir klasöre dosyayı kaydedin, sizin SD kart üzerinde tasarruf daha iyi 2) özel kurtarma git 3) veri / önbellek silin 4) sistemini silin 5) Şimdi v1.zip tatlı rüyalar kurtarmak için klasöre gidin 6) takın. Yüklemek için uzun zaman alabilir yaklaşık 10 dakika bekleyin. , Yeniden doğmuş yapılır ve tatlı dreams v1.zip zevk zaman Kredi ve Teşekkürler: Büyük sayesinde @ için Nonta72 , o bana çok yardımcı oldu. @ için teşekkürler gr8nole bizimtablet için CWM ve trwp inşa. Ben yardım Eğer bir şükredin1) indirin ve herhangi bir klasöre dosyayı kaydedin, sizin tasarruf daha iyi sd karta
[
Bizim için CWM ve trwp inşa tablet .[
Introduction:
Hello for everybody, I'm here again . Sorry for the late . Very Merry Christmas and a Wonderful New Year to all you. Ok, I work hard on this custom rom for 2 months. I'm very happy to see a lot of features and improvements, the rom is based on Italy Firmware. Now lets start !
Warning:
Code:
- I'm not responsible for error or software brick caused on your device. - Your warranty is void if you used the ROM.
Features:
✔ Latest firmware (Italy)
✔ Rooted with latest Supersu Binary
✔ Deodexed
✔ Init.d support
✔ Removed a lot of apps (makes boot time and improves performance)
✔ Latest version of Busybox.
✔ Zipaligned
✔ Fast and Light Launcher (based on Touchwiz T210 modifed by me)
✔ Scary scores on benchmarks
✔ Ram managment
✔ Battery saver tweaks
✔ Better Scroll
✔ Lot of improvement and upgrade of the performance on GPU
✔ Touch render GPU
✔ 80% improvements less laggy, gagging and more performance on the whole User Interface
✔ Dalvik runtime time reduce to open apps and games
✔ Excellent performance on games (gta sa now can be played on max with effects max without problems)
✔ CPU control based on scripts
✔ Batter save memory ram (more free for your use)
✔ Reduce boot and power off times
✔ 4-way Reboot Menu
✔ Multi-Windows
✔ Lot of more I may have forgot.
Note: art runtime don't work, I addict only to give small boost to remount runtime (use only if the rom take any lag,impossible hahahahahaha kidding ) .
Bugs:
None so far
Tell me if you find one [
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Download:
The ROM can be downloaded on this link: Sweet Dreams v1 Mega.co.nz (811MB)
Installation:
1) Download and Save the file on any folder, it's better to save on your sd card
2) Go to your custom recovery
3) Wipe data/cache
4) Wipe system
5) Now go to your folder where you save sweet dreams v1.zip
6) Install. Wait around 10 minutes may take long time to install. When done, reboot and enjoy your sweet dreams v1.zip
Credits and Thanks:
Big thanks to @Nonta72, he helped me a lot . [
Thanks for @gr8nole build cwm and trwp for our tablet. [
If I help you give a thanks
Giriş:
Merhaba herkes için, ben yine buradayım. Geç için üzgünüm.Tüm Çok Mutlu Noeller ve harika bir Yeni Yıl size. Tamam, ben 2 ay boyunca bu özel rom üzerinde çalışıyoruz. Ben özellikler ve geliştirmeler bir sürü görmek için çok mutluyum, rom İtalya Firmware dayanmaktadır. ! Şimdi başlayın sağlar Uyarı:
Kodu:
- Ben cihazınızda neden hata veya yazılım tuğla sorumlu değilim. - Eğer ROM kullanıldığında eğer senin garanti geçersizdir.
Özellikler:
✔ Son firmware (İtalya)
✔ son Supersu İkili ile Köklü
✔ Deodexed
✔ init.d destek
apps bir sürü kaldırıldı ✔ (önyükleme süresi yapar ve performansını artırır)
Busybox ✔ Son sürümü.
✔ zipalign
✔ Hızlı ve Hafif Launcher (tabanlı TouchWiz bana göre modifed T210) üzerine
✔ Korkunç kriterler puanları
✔ Ram yönetimi
✔ Pil tasarrufu tweaks
iyi ilerleyin ✔
iyileştirme ✔ Lot ve GPU performansı yükseltmek
GPU hale ✔ dokunun
, daha az laggy% 80 iyileştirmeler ✔ gagging ve üzerinde daha fazla performans Bütün Kullanıcı Arayüzü
✔ Dalvik zamanı zamanı uygulamaları ve oyunları açmak için azaltmak
✔ oyunları mükemmel performans (gta artık sorunsuz etkileri max max çalınabilir sa)
komut dayalı ✔ CPU kontrolü
Batter ✔ kullanımınız için daha serbest bellek ram (tasarruf )
✔ önyükleme ve güç kapatma süreleri azaltın
✔ 4-yollu Reboot Menüsü
Çoklu Windows ✔
. daha ben unuttum olabilir ve ✔ Çok : Not sanat çalışma zamanı, ben sadece (kullanım zamanını yeniden bağlayın küçük destek vermek için sadece bağımlısı işe yaramazsa . rom) herhangi bir gecikme, imkansız hahahahahaha şaka almakBugs:
İndir:
ROM, bu bağlantıyı indirebilirsiniz: Tatlı Dreams'in v1 Mega.co.nz (811MB)
Kurulum:
1) indirin ve herhangi bir klasöre dosyayı kaydedin, sizin SD kart üzerinde tasarruf daha iyi 2) özel kurtarma git 3) veri / önbellek silin 4) sistemini silin 5) Şimdi v1.zip tatlı rüyalar kurtarmak için klasöre gidin 6) takın. Yüklemek için uzun zaman alabilir yaklaşık 10 dakika bekleyin. , Yeniden doğmuş yapılır ve tatlı dreams v1.zip zevk zaman Kredi ve Teşekkürler: Büyük sayesinde @ için Nonta72 , o bana çok yardımcı oldu. @ için teşekkürler gr8nole bizimtablet için CWM ve trwp inşa. Ben yardım Eğer bir şükredin1) indirin ve herhangi bir klasöre dosyayı kaydedin, sizin tasarruf daha iyi sd karta
[
Bizim için CWM ve trwp inşa tablet .[