S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

deliogz

Üye
kardeş sana bi çözüm söleym S5620BOJE1 die bir fwsi war onu yükle sonra bunu yükle tamam mı bi dene bnm tel.de bozulmuştu bi kere fwleri dndm olmadı bunu yükledim çalıştı

expert_mcse

Üye
kardeş sana bi çözüm söleym S5620BOJE1 die bir fwsi war onu yükle sonra bunu yükle tamam mı bi dene bnm tel.de bozulmuştu bi kere fwleri dndm olmadı bunu yükledim çalıştı

Dediğin fw yi indiriyorum şuan.. cihaz download moda giriyor flash sırasında resette atıyor. işlem bitince kabloyu çıkartıyorum sonra pili çıkartıyorum. tekrar takıp açınca pc ve telefon simgesi gibi bir resim geliyor ve açılmıyor.

S5620MFJF1 sw yi de yükledim.aynı şey değişen bişi olmadı.. :(

Az önce S5620JTJL2_OJTJI1 fw yi tekrar attım. ama flash programında ki 'Master Room' seçmeden denedim. AÇILDIIIII.. :D

akdenizx

akdenizx

Üye
Flash sonrası telefonların açılmaması gibi sorun yaşayan arkadaşlar ;

Flash uygulanırken "Downloader" da üst kısımda Master Room sekmesi var onu işaretlemeyiniz.;
Master room ile flashlama ; daha profesyonel patch ve modlama işlerinde kullanılıyor. Eğer eski firmware sürümünüzün dili ve bölgesi son yüklediğinizden çok farklı ıse master room seçildiği takdir hata verir ve işlem sonrası telefonunuz tekrar açılıp kapanma işlemi yapmaz..Bu nedenle master room kutucuğu boş şekilde Flashlama işlemi yapınız ..

Artı ; telefonunuzu download moduna ses kısma düğmesi yerine "Ses yükseltme + Kamera + Açma Kapama" tuşları kombinasyonu ile de alabilirsiniz.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
akdenizx i dinleyin o tecrübeli bu hata da :)

free

free

Üye
Jtjl2 ıle jtjj2 versıyonun farkı nedır

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
JTJL en sondur. Bir fark görünememekte ama JTJL en son sürümdür şuan için.

free

free

Üye
Tesekkürler.

rickkky

Üye
bu fw linki sanırım ölmüş, inmiyor

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi

AlmeidaQ7

Üye
Processing download request... diyor download linki açılmıyor. Beklemekmi lazım acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Dediğin fw yi indiriyorum şuan.. cihaz download moda giriyor flash sırasında resette atıyor. işlem bitince kabloyu çıkartıyorum sonra pili çıkartıyorum. tekrar takıp açınca pc ve telefon simgesi gibi bir resim geliyor ve açılmıyor.

S5620MFJF1 sw yi de yükledim.aynı şey değişen bişi olmadı.. :(

Az önce S5620JTJL2_OJTJI1 fw yi tekrar attım. ama flash programında ki 'Master Room' seçmeden denedim. AÇILDIIIII.. :D
bende de aynı hatayı verdi senin yöntemini deniyorum şuan umarım bende de açılır :(

Processing download request... diyor download linki açılmıyor. Beklemekmi lazım acaba?

bende de aynı hatayı verdi senin yöntemini denedim ve açıldı teşekkürler

akdenizx

akdenizx

Üye
TastekiN'in affına sıgınarak arkadaşların ıstegı dogrultusunda aynı surumun lınkını verıyorum ..

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz ..

kawurma

kawurma

Üye
JTJL en sondur. Bir fark görünememekte ama JTJL en son sürümdür şuan için.

Dostum orange temasındaki gizli ikonlar gibi jtjl de de deneme yaptin mi gizli task manager falan var mı onda da

akdenizx

akdenizx

Üye
kawurma ; yukarından indirmiş olduğunuz sürüm için gizli task manager yada buna benzer herhangi bir içerik söz konus degıldır. tek duzenlenebılır ıcerık , video oynatıcı'yı ana menuye almak. Onun harıcınde herhangı bır yenılık ve suan ıcın yapıkan bır hızle yok

Sertug1991

Sertug1991

Üye
TasTekin Ready yazıyor Ready-Monte değil sonrada bi hata veriyor:S:S

ama telefona birşey olmuyor:S:S

birde master room u işaretlemedim :s

buldum buldum boot change yi aktif etmeyi unutmuşum :D :D :D

yaptım çok güzel oldu

kawurma

kawurma

Üye
eyvallah saolasın akdenizx

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Ya bağlantıda yada MultiLoader da hatan var resimler ile açıkça belirttim iyice takip edip tekrar dener misin?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ilk FW mi attım :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı :D

dreamzone

dreamzone

Üye
eywallah yaptım oldu :D

daredevil_087

daredevil_087

Üye
Kardeş bence sen bu dosyayı başka bi' siteye upload et.
4 megabit internet var, en fazla 18kbps gördüm.
2,5 saat oldu başlayalı, daha %80. 34 dk var diyo' hala.
Sinirden çatlattı. Üye değiliz diye bu kadar yavaş mı gönderilir.

Hallettim az önce. Güzel oldu. Teşekkürler kardeş.

Üst Alt