S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yükledim yazılar küçüldü çok tekrar orjinaline dönmek için ne yapabilirim acil cvp lütfen tskler..
S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye yükledim yazılar küçüldü çok tekrar orjinaline dönmek için ne yapabilirim acil cvp lütfen tskler..
Başka bir firmware yüklemeniz gerekiyor. Orjinale dönme gibi bir olasılık söz konusu degil. Orjşnal firmwareler hem farklı farklı hemde cok fazla bulma imkanınız yok. QWERY klavyeli sürümü kullanabilirsiniz. Yapmanız gerekn sadece eskiden olduğu gibi düz yazmak. Telefonu yan çevirmek yerine dik tutarak yazmak. Yazıların küçülmesi gibi bir sorun ile hiç karşılaşmadık ..
ELİNE sağlık yönergelerinle sorunsuz yükledim sapasağlam çalışıyor... servise kadar bile gitmektense 10 dakkayı geçmedi yüklemek
--------------- Ekleme ---------------
Yalnız kurcalarken bir sorunum var sorun mu bilmiyorum ama şebekeden internete giremiyorum şebekenin gprs seçimi çıkmıyor menülerde
Gprs olayını avea haletti, bir farklılıkta örneğin rehberde aşağı doğru isimleri kaydırırken hafif titreşim gri bildirimi yok normal tıklama titreşim geri bildirimleri duruyor.
selam arkadaşlar ben bu fw yi yüklemeye çalıştım. yüklerken aniden download modundan çıkıyor telefon ve "error write FFS" ya da tekrar denememde bir başkasında hata veriyor mesela "error write CSC" gibi ve şu an telefonum hiç açılmıyor. yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba
tekrar denedim şimdi de "Error : Amss Write [1.6s]" yazıyor yine telefon download modundan çıktı. ne yapabilirim var mı bilgisi olan bir arkadaş?
arkadaşlar ben dediğiniz yukarıdaki işlemleri aynen yaptım yüklemeye çalıştım ancak telefon yüklerken bir iki adımdan sonra download modundan çıkıyor ve hata veriyor " Error : Amss Write [1.6s]" bu şekilde ve devam edemiyorum bir kaç kez denedim ve farklı zamanlarda hata veriyor. artık telefon da açılmıyor... bilgisi olan bi arkadaş yardım edebilir mi???
arkadaşlar bu sürüm cihazda güzel çalışıyor.ben bvjf2 den bu sürüme geri döndüm.ama pişman oldum. bvjf2 de gelen mesaj ve mesaj yazma kısayollarını ana ekrana koyabiliyordum. bunda da widget ya da benzeri bi taktikle gelen mesaj kısayolunu ya da sadece mesajlar kısayolunu eklemenin bir yolu varmıdır acaba.ben daha çok mesajlaşma olayını kullanıyorum da
ben yaptım valla çok güzel çalışıyor ne reset problemi var nede mesajı taslağa kaydetme problemi elinize sağlık ilk kez fw yükledim çokda güzel oldu teşekkürler