sahinkazar
Üye
allah allah çok garip ya. başka bi ayarı falan mı var avaba.. rehberde titremesi lazım ya en kötü. yüklerken seçmediğin bişey mi var falan dicem ama denemişsindir muhtemelen..
evet ilk sayfadaki. yani aynı dosyayı yükledik, multiloaderda dosyaları eşlerken bi tutarsızlık olabilir mi diye geliyor aklıma. telefonu ne zaman almıştın? yenilerde bazı eski firmwareların yüklenemediği gibi bi durum okumuştum yabancı bi forumda. belki telefon eski bi modelse yenisi firmware ile uyumsuzluk mu var diye düşünüyorum.
aslına bakarsan bu firmwareler çok güzel tabi çok fazla çeşitlilik sağlıyor ama anladığım kadarıyla bunu samsung geliştirmiyor. çünkü forumda samsungtan gelen bir mail vardı. qwerty klavye monte de bulunmamaktadır diye. heralde bunu telpa geliştirmiş, normal kullanıcıların geliştirdiği gibi.
aslında samsungun orjinal firmware'ini bulabilirsem onu da deneyeceğim. en temizi onlar olur. ama tonlarca firmware var forumlarda nası bulacaz bilmiyorum.
anladım iyi olmuş telpa halleder o halde, ama garip biyerlerde başka bi ayar farklıdır diye düşünüyorum. senin eski yazılım google da da hiç geçmiyo ismi farklı olmasın. aslında bu işlerin kiesden rahatlıkla yapılabilmesi lazım da orda da güncellenemez deyip duruyo. neyse telpanın cevabını bende merak ettim. pm atmıştım kontrol edersen ordan da haberleşebilriz. kolay gelsin
yok doğru yazdım teli alırken 2 tane almıştım biri kız arkadaşımda ondaki yazılımla benimki aynıydı baktım onun yazılımına öyle yazdım yani doğru
--------------- Ekleme ---------------
neden bu titreşimi yapmıyor olabilir sadece mesaj silme menüsünde yapıyo kafayı yicem
he anladım neyse en azından versiyondan eminizhocam haklısın valla çok can sıkıcı bi durum bende telefonu keşfedene kadar kafayı yedim aklıma hep acaba bozukmu diye soru işaretleri geliyodu elektronikten fazla canım yandı da
o zaman sen ilk defa bu fw yi yükledin telefonu aldığından beri. peki fabrika ayarlarına döndürdün mü telefonu fw yi yüklemeden?
Bide firmware koduna baksana hakkaten yüklemişmi..
tekrar yüklerkende aşağıdaki kodla fabrika ayarına alırsın. bide böyle dene bakalım ben öyle yapmıştım..
*1) Telefonu Fabrika Ayarlarına Alın; Şu kod ile. . (Kodu *2767*3855 #)
*2) senin firmware Koduna Bak (Check Code * # 1234 #)
*kodlar GrafikXer kullanıcısından alıntı
simkart ve hafıza kartıda olmasın
sadece titreşim için mi eski FW ye döneceksiniz?? eğer qwerty klavyeden ve TR sözlükten vazgeçip task manager ve menüde-mesajda vb.. heryerde titreme efekti isterseniz S5620XXJA4 temasını öneririm
yap hocam yap olur inşallahaslında eski firmware'in titreşimle ilgili dosyalarının tamamen silinmemesinden kaynaklanıyormuş gibi geliyor bana. o multiloaderda bazı alanları boş bırakıyoruz çünkü, muhtemelen eski firmware da o alanlar doluydu ve onun tam olarak formatlanmamasından kaynaklanıyor. aslında telefonu önce tamamen formatlayıp üstüne bu işlemi yapsak o zaman kesin çözüm olur ama uğraşmak lazım işte
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum . Allah razı olsun . İlk denemem olmasına rağmen ufacık bir risk alarak bu işlemi gerçekleştirdim . Şuanda Sorunsuzdur. Garanti kapsamından benim gibi korkanlar için şu cevabı veriyorum . "Hayat Zaten bir risk değilmidir ?") iyi günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?