pasado
Üye
beyler bu FW ye mod uygulanabiliyor youtube da gördüm eğer deneyipte bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çözebilmem için bunların kullandığı lehçe CSC dosyasını bulmam gerek. Bulsam da Türkçe olmayabilir ama şimdilik önceliğim bulmak olacak. Çünkü sim kart kodu yazılamıyorhatta mesaj veya hiçbirşey
--------------- Ekleme ---------------
evet bu sorunu da hallettim Bu CSC dosyasını yükleyin sorun halloluyor ve Türkçe
sadece onların editlediği menü yani iconların ismi Türkçe değil. Gerisinde sorun yok.
yo sorun var imiş , bu sefer de Qwerty klavyedeki karakterler yok. Çalışmaya devam.
bu kadar basit olacağını tahmin etmiş ama olamaz demiştim
RSC dosyasını yükledikten sonra FW'nin kendi CSC dosyasını tekrar yükleyin sorun kalkıyor arkadaşlar. Menü için güzel bir paylaşım bir de @lipka düzenlemiş ama bu daha güzel gibi geldi.
peki kullananlar hızlımı menü geçişleri falan takılma var mı?? bu fw yi değiştirmeyecektim bidaha ama eğer güzelse yne yklicem FW hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz ki??
bRSL sende şu an hangi fw yüklü.Bende route 66 lı yazılım var .bu gün qklavye için en son güncel yazılım yükleyeceğim ama orjinal tr.fab.yazılımı arıyorum yani ellenmemiş yazılım nasıl bula bilirim
yardımcı olurmusun.( telefonu aldığımda jtjj2 yüklü idi ve çok güzeldi - copy alamadığım için gitti )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?