Xposed / Modüller S5 PowerSavingMode v1.0 + Note3 UPSM-Emergency Mode v3.3 [S5/Note3 ultra güç tasarruf modu]

Sponsorlu Bağlantılar

mraz

mraz

Üye
Cihazım Galaxy S4 mini KK(rusya rom)...S5 UPSM modunu denedim önce, gri tonlama çalışıyor..S5 upsm manager ise çalışmadı(yada ben ne olduğunu anlamadım,liste çıkıyor save diyorum o kadar yani herhangi bir değişim yok:s Bunları kaldırdım ve sonra risk alıp Note3 upsm yi kurdum..sonuç harika ..UPSM modları çalışıyor..:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Cihazım Galaxy S4 mini KK(rusya rom)...S5 UPSM modunu denedim önce, gri tonlama çalışıyor..S5 upsm manager ise çalışmadı(yada ben ne olduğunu anlamadım,liste çıkıyor save diyorum o kadar yani herhangi bir değişim yok:s Bunları kaldırdım ve sonra risk alıp Note3 upsm yi kurdum..sonuç harika ..UPSM modları çalışıyor..:tşk:

:rica:

mraz

mraz

Üye
UPSM manager, UPSM modlarina uygulama eklemeye yarıyormuş, şimdi anladım..yani manager de çalışıyor..

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

umtkrhn35

Üye
S3 4.4.4 slimbean kitkat romu var, iki ultra power saving mod da çalışmıyor

manisa12@hotma

manisa12@hotma

Üye
General mobileye s5 ini yapamıyorum aktif edince tel kendini kapatıyor bir türlü olmuyor hangi tellere oluyor yardım edin lütfen

murro_16

murro_16

Üye
s4 lollipop için uğraşıyorum var mı bişey bulan xposedi bile çalıştıramadım daha

murro_16

murro_16

Üye
sağolasın ben de uğraşmayım madem daha fazla .

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
s4 lollipop için uğraşıyorum var mı bişey bulan xposedi bile çalıştıramadım daha

Xposed Framework dalvik sanal makinesinde çalıştığı için ve Lollipop da ART yapısını kullandığı için şu an Xposed çalıştıramassın

• Beğen
Tepkiler: murro_16
firostr

firostr

Üye
Kitkat istemesi kötü

MaxipmaN

Üye
rootu attım direkt bunu kurdum managerle birlikte okulda şarj sıkıntı olursa tasarrufu açarım, bazı programları da manager uygulamasında işaretledim mis gibi oldu :alkis

firostr

firostr

Üye
Benim eski trend plus samsungta çaılışmadı tablttede şimdi olmadı

Üst Alt