Invoke
Üye
Herkese teşekkürler özellikle siz çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler.@Kaspersky Lab.
2K ekran başından beri bana hiç çekici gelmedi ama ekran 2K olduğundan dolayı çok büyük sorunlar yaşayacağını da sanmıyorum. Öyle kasma filan bekleme zaten. En fazla yüklediğin oyun 2K ekran için düzgün çalışmıyordur. Oyunla alakalıdır, güncelleme gelir, düzelir. (bknz: Most Wanted ilk çıktığında nexus 4'de kasıyordu, hd ekrandan dolayı.) Önce cihazı ve performansını görsek daha iyi olur tabi. Zaten almana da bayağı zaman varmış. Akışına bırak.
2-3 tane telefon belirle. En çok hangisini beğenirsen onu al. Listendeki telefonların hiçbiri sorub çıkarmaz.S5 mi alıyım Z2 mi kafam karıştı.
Sense tahminen son 2.3.5 güncellemesi ile 2.1'e çıktı.Bir kere 4*4lük cihaz yoktur. Her zaman bir yerlerde bir şeyler eksiktir.
M8 hiç de kasmaz. Bu donanımlarla... Üstelik androidde gelişiyor... Senin dediğin zaman kim bilir android 2.3 sense v? ram desen o da yoktur.
Ben Z2 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben G3'ü öneririm.Ben S5 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben Z2'yi öneririm.
Ben Z2 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben G3'ü öneririm.
Demeye çalıştığım ben olsa S5 alırdım ama senin için Z2 daha iyi gibi. Anlayışında bir sorun varsa başkalarını yargılamaya çalışma bence.Ben Z2 alırdım. Diğerleri de hemen hemen aynı donanıma sahip. Ben G3'ü öneririm.
Yargılamak değildi amacım, ne demek istediğini anladım ama anlatış tarzın biraz garip geldi.Demeye çalıştığım ben olsa S5 alırdım ama senin için Z2 daha iyi gibi. Anlayışında bir sorun varsa başkalarını yargılamaya çalışma bence.
Açıklama yapar mısın desen zaten açıklardım. Böyle bir cevaba gerek yoktu.Yargılamak değildi amacım, ne demek istediğini anladım ama anlatış tarzın biraz garip geldi.
Satis fiyatinin yuksek olmasi 2. Elin iyi olacagi anlamina gelmez. Bkz. Lumia serisi.Bence Z2 al. Zaten sony aradan kaç zaman geçmesine rağmen nerdeyse hiç fiyat düşürmüyor. Z2 > 2399TL Z1 > 2000TL civarı bu yüzden sony öneririm ikinci elde falan kârlı çıkarsın. Ayroca Z2 çok sağlam telefon benim çok hoşuma gitti. Ama sen yine de eline alıp bi incele video kaydederken çok acaip ısınıyor ve bazen uyarı veriyormuş. Gerçi bu böyle bi telefon için pek sorun değil sok soğuk suyun altına nasıl olsa su geçirmiyorayrıca Z2 androidde İphone stabilliğine en fazla yaklaşan telefonlardan biri küçük sorunları var ama yazılımlarla düzeltileceğini umuyorum. Keşke param olsa da alabilsem dediğim bi telefon iyi forumlar herkese
Teşekkürler ön sipariş fiyatlarına baktımda Almanya Saturn internet sitesinde 549 euro ön sipariş fiyatı 16gb modeli olanın. Ki ön sipariş fiyatı böyleyse 2 ay sonrasında 500 euro olur bu fiyat16Gblık model de yeterli olur. Fark olmaz, bence.
Arkadaşlar bir soru sormuştum fakat cevap alamadım. LG G3'ün 16gb hafızalı 2gb ramli modeli mi alınır yoksa 32gb 3gb ramli olan mı? Oldu diyelim para sıkıntı oldu 16gblık modeli aldım ikisi arasında çok büyük bir performans farkı olur mu?
M8'in arayüzü daha mı ağırLg nin arayuzu samsung kadar olmadigi icin 2 gb ram yeter. Ki kalirsa m8 in arayuzu lg den daha agir olmasina ragmen cok stabil calismakta 2 gb ram ile.
Satis fiyatinin yuksek olmasi 2. Elin iyi olacagi anlamina gelmez. Bkz. Lumia serisi.
Bende Sense arayüzü daha ağır diye biliyorum.M8'in arayüzü daha mı ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?