Telefon Tavsiyesi s4 ve note2 sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
s4 ve note2 sizce hangisi ?
900 tl maximum bütcem var ikinci el alma taraftarıyım suan s3 kullanmaktayım gayet memnunum aslında kardeşimin ısrarıyla telefonumu ona bırakmayı düşünüyorum bütcem 900 tl maximum hangi telefonu önerirsiniz + ve - yönleriyle birlikte yazarsanız daha acıklayıcı olur şimdiden teşekkür ederim :)

sacid589

sacid589

Üye
Kardesim note 2 efsanee telefon 4.3 ü çaktınmı s4 den hic bi farki kalmiyo:nargile:

• Beğen
Tepkiler: cici60
3onur5

3onur5

Üye
900 tl maximum bütcem var ikinci el alma taraftarıyım suan s3 kullanmaktayım gayet memnunum aslında kardeşimin ısrarıyla telefonumu ona bırakmayı düşünüyorum bütcem 900 tl maximum hangi telefonu önerirsiniz + ve - yönleriyle birlikte yazarsanız daha acıklayıcı olur şimdiden teşekkür ederim :)

s4 ün + sı kamerası

note2 nin ise bataryası kalemi

şuan kullandığım note 2 4.3 sürüm yurt dışı cihaz s4 le az bi farkı var arayüz olarak (yok bile denilebilir ) .şarjı akrif olarak kullanımda (mobil veri + sosyal ağ + oyun) 20 saati gecik gidiyor

pasif kullanımda ise 2-3 günü buluyor (sms + konuşma)

• Beğen
best1905

best1905

Üye
İkiside değil 300 lira koy lg g2 al s3 den geçeceksen

• Beğen
sacid589

sacid589

Üye
Lg telefon sakın alma telefeon kaliteli olabilir ama yine samsungdan iyi olcagini sanmiyor hayir onu gec bi kere turkiyedeki garantisi berbat ayni sekilde geri gonderiyorlar

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
s4 ün + sı kamerası

note2 nin ise bataryası kalemi

şuan kullandığım note 2 4.3 sürüm yurt dışı cihaz s4 le az bi farkı var arayüz olarak (yok bile denilebilir ) .şarjı akrif olarak kullanımda (mobil veri + sosyal ağ + oyun) 20 saati gecik gidiyor

pasif kullanımda ise 2-3 günü buluyor (sms + konuşma)
note 2 aklıma yatmakta suandaa :)
suana kadar samsung kullandım lg veya genarmobile fln kullanmak istemiyorum biraz caf caflı olmalı telefon aradğm herşey ortada olmalı :)

alical33

alical33

Üye
bence note 2 al

• Beğen
anilari35

anilari35

Üye
Bekle 15 gun elite yada elite lite sifir al.

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Lg telefon sakın alma telefeon kaliteli olabilir ama yine samsungdan iyi olcagini sanmiyor hayir onu gec bi kere turkiyedeki garantisi berbat ayni sekilde geri gonderiyorlar
Samsung alıstım benya param olsa dirrk note3 alırm
Bekle 15 gun elite yada elite lite sifir al.
Kardes duydum o telefonuda okadr özelliğe gerekyok bencenote 2 ile tek farkı kkamerası gersi gereksiz ayrıntı

sarjı iyi gitsin görünüş ü olsun yeterli s4 mü uzun gider note 2 mi bataryada?

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
S4 batarya konusunda Note 2'den çok daha geride,zaten bu batarya boşalma/şişme sorunuda var erken sürede batarya ölüyor 4.3 ile çok sorunlu şekildeydi arayüzde nasıl kasma yapar bir telefon anlayamadım gerçi umrumdada değil 1 hafta kullanmadan değişmiştim birde ısınma problemi çok fazla, üstünde kestane bile pişirebilirsin

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
S4 tavsiye ederim hem güncellik hemde daha çekici bence note 2 den

• Beğen
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
S4 batarya konusunda Note 2'den çok daha geride,zaten bu batarya boşalma/şişme sorunuda var erken sürede batarya ölüyor 4.3 ile çok sorunlu şekildeydi arayüzde nasıl kasma yapar bir telefon anlayamadım gerçi umrumdada değil 1 hafta kullanmadan değişmiştim birde ısınma problemi çok fazla, üstünde kestane bile pişirebilirsin
cok iyi oldu bu kardes kestane isi iyiymisss:)

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman

MaxipmaN

Üye
batarya ve ısınmasından dolayı s4ü tercih etmedim ve indirimde yakalayınca note2 aldım 4.3 alamadı bir türlü yurt dışı 4.4 alcak biz hala 4.3 alamadık bu duruma fazla takılmıyorum ben

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve 3onur5
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
batarya ve ısınmasından dolayı s4ü tercih etmedim ve indirimde yakalayınca note2 aldım 4.3 alamadı bir türlü yurt dışı 4.4 alcak biz hala 4.3 alamadık bu duruma fazla takılmıyorum ben
İndir odinle flashla kardeş ille türkiye kies sürümünü kullanmak zorundamısın ?

• Beğen

Warnings

Üye
Almışsın Ancak Benim Tavsiyem S4 Yönündede OIlurdu Note2 Yönünde sonunda ikiside üst seviye cihaz olsada s4 daha güncel Ama S4 öNCELİĞİ EKran çok daha kaliteli pp değeri olarak hemde note 2 nin ekranında küçük olmasına rağmen birde kamera birde 4g ama daha ülkemizde yok 1.5 yıla kadar sistemin oturcağını tahmin edersek gereksiz bir 4g :D
Note 2 artısı radyo kalem ve pil süresi birde daha üyük ekran haırlsıı olsun forum çok kötü kasıyor nedense :D

• Beğen
alical33

alical33

Üye
s4 daha güncel evet ekran ve kamera daha kaliteli ama pil süresi çok kötü birde arayüzde kasılmalar var diye biliyorum tanıdıklarımdan ama note 2 tam oturmuş bi cihaz 4.3 üde farklı ülkenin romunu indirir kurarsın ben note 3 de şu an rusya 4.4 kullanıyorum 1 ay olacak neredeyse ama tasarım olarak baksam s4 derdim

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
s4 daha güncel evet ekran ve kamera daha kaliteli ama pil süresi çok kötü birde arayüzde kasılmalar var diye biliyorum tanıdıklarımdan ama note 2 tam oturmuş bi cihaz 4.3 üde farklı ülkenin romunu indirir kurarsın ben note 3 de şu an rusya 4.4 kullanıyorum 1 ay olacak neredeyse ama tasarım olarak baksam s4 derdim
ditto note 3 romu var onu direk kurarım eğer note 2 cihaz elime düşürürsem aklıma note 2 yattı ama en kısa zamanda s4 bulursam alabilirm telefonsuz kalmam .s

anilari35

anilari35

Üye
Samsung alıstım benya param olsa dirrk note3 alırm
Kardes duydum o telefonuda okadr özelliğe gerekyok bencenote 2 ile tek farkı kkamerası gersi gereksiz ayrıntı

sarjı iyi gitsin görünüş ü olsun yeterli s4 mü uzun gider note 2 mi bataryada?
Ayni parayi Veripte niye daha kotusunu alasinki :)bataryada note 2 onun disinda herseyde eliteAyrica elite in ne kadar stabil batarya kullandigini bilmiyoruz

LimePie

LimePie

Üye
bencede elite almalısın verdiğin paraya değsin :oke:

ANIL

ANIL

Admin
S4'ün batarya süresi kötü değil. 1-1.5 günü görüyor. Kullanıma göre değişiyor tabi süre. Zaten her cihaz için aynı şey geçerli. S4 daha iyi bir seçenek Note 2'ye göre. Bana kalırsa bekleyip farklı cihazlara yönelmen daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...