Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Yeni Telefon almayı Düşünüyorum 1000-1500 tl arasında maximum Sizce Ne alayım ?
Sponsorlu Bağlantılar
yaren_dede
Üye
S4 mini ekrani bence makul buyuklukte diger modeller fazla buyuk bence...
Yazdigin telefonlar içinde en iyi secenek s4 mini
fk555897
Üye
Samsung Galaxy Note 2 alabiliyorsan al ama alamazsan Samsung Galaxy S4 mini al.
Eve düşünceni tuttum ncak 4 gün sonra NOTE 3 çıkıcak bakalım belki Note 2 nin fiyatı biraz daha düşer ama acaba Samsung Note 3 çıkınca güncellemeyi kesermiki :S
Pardon S4 TEN KASTIM S4 mini idi ama alta yazarken Üstte yazdığım için unutmuşum...
- - - Eklendi - - -
Bu gün İngiltere'de Southamton da 2. El Telefon satan bir mağzaya gittim Telefonlar acaip ucuz Araplar paraya çevirmek için sıfır S4 leri 2. el mağzasına vermişler telefonların jelatini çıkmamış Türk parası ile 1350 Tl ye falan denk geliyor aslında zaten buradan telefon alsam garantisi olmıcak ama kararsız kaldım ülkeye getirince kaydettirmek için ayrıca para vericem galiba ayrıntısını bilmiyorum Sizce jelatini çıkmamış S4 ü 1350 gibi bir fiyata alayımmı arkadaşlar yoksa Türkiye'den herhangi sıfır garantili diğer telefonlarımı düşüneyim ?