Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bu rom v 2.5 tan sonra gittikce kotuye gidiyordu bu v4.1 cok stabil olmus tasviye ederim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bu rom v 2.5 tan sonra gittikce kotuye gidiyordu bu v4.1 cok stabil olmus tasviye ederim
Aynen bende beğendim. Klavyede tr dil sorunu vardı onuda çözdüm .
S5 siyah klavye yukledim abi. Cwm den yukleyebilirsin kendim hazırladım istersen link atabilirim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
AHMETİN YAPTIĞI PAKETLERİ YAYINLADIM KONU GÜNCELLENDİ

by-hedir

by-hedir

Üye
Arkadaslar konu güncellenmiş ancak yükleme talimatıyla ilgili olarak daha açık bir anlatım olsa iyi olur.Ben şahsen neyi nasıl yukleyecegim anlayamadım.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
romu indirip wipeleri yapıp yüklüceksin kardeşim bunda bişey yokki
EN TEMİZ YÜKLEME TALİMATINI YAZDIM KONU GÜNCELLENDİ İLK SAYFAYA GİDİP BAKABİLİRSİNİZ

baskahmet

baskahmet

Üye
romu indirip wipeleri yapıp yüklüceksin kardeşim bunda bişey yokki
EN TEMİZ YÜKLEME TALİMATINI YAZDIM KONU GÜNCELLENDİ İLK SAYFAYA GİDİP BAKABİLİRSİNİZ
Kilit ekranı ve tr mesaj paketi çalışıyor dimi denedin mi
Paketleri ben yaptım ama hala denemedim :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Aynen bende beğendim. Klavyede tr dil sorunu vardı onuda çözdüm .
S5 siyah klavye yukledim abi. Cwm den yukleyebilirsin kendim hazırladım istersen link atabilirim
Kendi klavyesini tr yapabilirsiniz ayarlayi sifirla diyip klavyeyi kapatin sonra tekrar acin klavye dil secenekleri sanirsam ordan tr dilini kurarak tr yapmaniz mumkun

baskahmet

baskahmet

Üye
Kendi klavyesini tr yapabilirsiniz ayarlayi sifirla diyip klavyeyi kapatin sonra tekrar acin klavye dil secenekleri sanirsam ordan tr dilini kurarak tr yapmaniz mumkun
Bilmiyordum
Ben farklı bi romdan sayı satırlı siyah s5 klavyesini zip halinde hazırladım cwm den flashladım bütün sorunlar çözüldü konuda da ultraslan paylaşmış :)
Farklı bi s6 kilit ekranı ile tr mesaj paketi de yaptım ultraslan paylaşmış konudan yükleyebilirsiniz
Cwm den flashalanabilen dosya yapmayı öğrendik artık :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bilmiyordum
Ben farklı bi romdan sayı satırlı siyah s5 klavyesini zip halinde hazırladım cwm den flashladım bütün sorunlar çözüldü konuda da ultraslan paylaşmış :)
Farklı bi s6 kilit ekranı ile tr mesaj paketi de yaptım ultraslan paylaşmış konudan yükleyebilirsiniz
Cwm den flashalanabilen dosya yapmayı öğrendik artık :)
Guzel guzel bravo size

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bizimle alakasi yok siz iyi oldugunuz icin ogreniyorsunuz bu isler gonul isi biz isik tutabildikse ne mutlu ayrica Sayfa 1 deki anlatim bana ait :)))

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Bizimle alakasi yok siz iyi oldugunuz icin ogreniyorsunuz bu isler gonul isi biz isik tutabildikse ne mutlu ayrica Sayfa 1 deki anlatim bana ait :)))
aynen abi k.b. senin yazın olduğunu belirtmedim unuttum

kralldepo

Üye
arkdaşlar bu s6 portlanmış kısmın sadece bana rehber bölümü lazı yani arama uygulamaları. Ben şu an stock rusların son cıkanı kullanıyorum s6 portlanmış apkleri atıyorum çalışmıyor bunla ilgili bana yardım olabilecek birisi varmı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar bu s6 portlanmış kısmın sadece bana rehber bölümü lazı yani arama uygulamaları. Ben şu an stock rusların son cıkanı kullanıyorum s6 portlanmış apkleri atıyorum çalışmıyor bunla ilgili bana yardım olabilecek birisi varmı
kardeşim bunula ilgili bilgin yoksa bulaşma çünkü çok karışık izinler falan vermen gerekiyo

kralldepo

Üye
ne gibi izinler ben hepsine rw-r-r veriyom

kralldepo

Üye
ama kişiler hata veriyor bu izni verdiğim halde anlamadım gitti