bende indiriyorum denicemBu rom v 2.5 tan sonra gittikce kotuye gidiyordu bu v4.1 cok stabil olmus tasviye ederim

Aynen bende beğendim. Klavyede tr dil sorunu vardı onuda çözdüm .Bu rom v 2.5 tan sonra gittikce kotuye gidiyordu bu v4.1 cok stabil olmus tasviye ederim
Kilit ekranı ve tr mesaj paketi çalışıyor dimi denedin miromu indirip wipeleri yapıp yüklüceksin kardeşim bunda bişey yokki
EN TEMİZ YÜKLEME TALİMATINI YAZDIM KONU GÜNCELLENDİ İLK SAYFAYA GİDİP BAKABİLİRSİNİZ

Kendi klavyesini tr yapabilirsiniz ayarlayi sifirla diyip klavyeyi kapatin sonra tekrar acin klavye dil secenekleri sanirsam ordan tr dilini kurarak tr yapmaniz mumkunAynen bende beğendim. Klavyede tr dil sorunu vardı onuda çözdüm .
S5 siyah klavye yukledim abi. Cwm den yukleyebilirsin kendim hazırladım istersen link atabilirim
BilmiyordumKendi klavyesini tr yapabilirsiniz ayarlayi sifirla diyip klavyeyi kapatin sonra tekrar acin klavye dil secenekleri sanirsam ordan tr dilini kurarak tr yapmaniz mumkun

Guzel guzel bravo sizeBilmiyordum
Ben farklı bi romdan sayı satırlı siyah s5 klavyesini zip halinde hazırladım cwm den flashladım bütün sorunlar çözüldü konuda da ultraslan paylaşmış
Farklı bi s6 kilit ekranı ile tr mesaj paketi de yaptım ultraslan paylaşmış konudan yükleyebilirsiniz
Cwm den flashalanabilen dosya yapmayı öğrendik artık![]()
Eyvallah abi senin ve balerianın sayesinde bir nebze de olsa katkınız varGuzel guzel bravo size
aynen abi k.b. senin yazın olduğunu belirtmedim unuttumBizimle alakasi yok siz iyi oldugunuz icin ogreniyorsunuz bu isler gonul isi biz isik tutabildikse ne mutlu ayrica Sayfa 1 deki anlatim bana ait))
Paketlerin de benim olduğumu yaz la bariaynen abi k.b. senin yazın olduğunu belirtmedim unuttum

kardeşim bunula ilgili bilgin yoksa bulaşma çünkü çok karışık izinler falan vermen gerekiyoarkdaşlar bu s6 portlanmış kısmın sadece bana rehber bölümü lazı yani arama uygulamaları. Ben şu an stock rusların son cıkanı kullanıyorum s6 portlanmış apkleri atıyorum çalışmıyor bunla ilgili bana yardım olabilecek birisi varmı
aynen zaten rw-r-r olması lazımne gibi izinler ben hepsine rw-r-r veriyom
v4 ü indir onun içinden alama kişiler hata veriyor bu izni verdiğim halde anlamadım gitti