baskahmet
Üye
Rica ederim görevimiz kardeşromu kurmak uzun sürüyor diye xperi klavyeyi kurdum.. teşekkürler ilgi alaka için..
Xperia klavye kullandım boyutu dışında sorunu yoktu ve tahminleri süperdi
Rica ederim görevimiz kardeşromu kurmak uzun sürüyor diye xperi klavyeyi kurdum.. teşekkürler ilgi alaka için..
4. 4. 2 yüklediysen 4. 2. 2 ye dönemezsins4 MİNİ orjinal rom a dönemiyorum failed hatası veriyor odinde yardımcı olurmusunhuz
Eyvallah sagolasın şarz nasıl gidiyorBuyur reis

ben lollipop gelene kadar rom atmıcamhep böyle diyorsun sonra tekrar rom atıyorsun benim sınavlarım olduğu zaman temiz stock atmıştım 1 ay kalmıştım ilk defa
Gece upsm+uçak modu 10 saatte 1 şarj gittiEyvallah sagolasın şarz nasıl gidiyor![]()
Inşallahben lollipop gelene kadar rom atmıcam

uçak moduyla normal uçak modunu kapat dene bidahakineGece upsm+uçak modu 10 saatte 1 şarj gitti
Normal ekran açıkken de gayet iyi gidiyor
Bu gece de öyle yapayımuçak moduyla normal uçak modunu kapat dene bidahakine

Aynen Bu RomdayımBu gece de öyle yapayım
@oguzxw sen bu romdasın dimi![]()

Cpu ayarını yaptıktan sonra ne kasma nede şarj kötülüğü kaldı bende reisAynen Bu Romdayım![]()

CM12 De sevdiğim smsung uygulamları yok galerisi kamerası s-healthı klavyesi gibicm12 lolipop kullanan arkadaşlar bu rom mu bu rom mu))
Bendede oyle arada kasma oluyo ama duzeliyor stock rom gibi sarz suresi felan cok gorsel sıkılmıyorumdaCpu ayarını yaptıktan sonra ne kasma nede şarj kötülüğü kaldı bende reis![]()
O değilde bende hiç kasma yokBendede oyle arada kasma oluyo ama duzeliyor stock rom gibi sarz suresi felan cok gorsel sıkılmıyorumda
görsel felan şarj çok iyi sıknıtı yokSende de arada sirada oluyordurO değilde bende hiç kasma yokgörsel felan şarj çok iyi sıknıtı yok

Uygulamaya girince felan sorun yok olm daha yeni denedim hiç kasmadı arkada face mssngr wp felan kasmıırSende de arada sirada oluyordur![]()

Bendeki kasmayida buldum cpu yu 800 mhz ye almisim dun dalginliktan 1.5 yaptim suan ucuyo sarzda iyi upsm harika ama uygulama eklenmiyo upsm mengerden ekliyom yeniden baslatiyorum teli ama upsm de gorunmuyo uygulamalarUygulamaya girince felan sorun yok olm daha yeni denedim hiç kasmadı arkada face mssngr wp felan kasmıır![]()
Onu bilmiyorum bi bilgim yok kardeşBendeki kasmayida buldum cpu yu 800 mhz ye almisim dun dalginliktan 1.5 yaptim suan ucuyo sarzda iyi upsm harika ama uygulama eklenmiyo upsm mengerden ekliyom yeniden baslatiyorum teli ama upsm de gorunmuyo uygulamalar