Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

peace033

Üye
s4 MİNİ orjinal rom a dönemiyorum failed hatası veriyor odinde yardımcı olurmusunhuz

peace033

Üye
4. 4. 2 lolipop şeklinde olmayan rom u var mıdır elınızde peki orjınal halı ? bir de onu yukleyebılır mıyız ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi

ErSin9006

Üye
cm12 lolipop kullanan arkadaşlar bu rom mu bu rom mu :)))

baskahmet

baskahmet

Üye
cm12 lolipop kullanan arkadaşlar bu rom mu bu rom mu :)))
CM12 De sevdiğim smsung uygulamları yok galerisi kamerası s-healthı klavyesi gibi
O yüzden cm tercih etmiyorum bu rom da gayet stabil.
4 Gündür kullanıyorum şarjı çok iyi hızı da iyi

oguzxw

oguzxw

Üye
Cpu ayarını yaptıktan sonra ne kasma nede şarj kötülüğü kaldı bende reis :)
Bendede oyle arada kasma oluyo ama duzeliyor stock rom gibi sarz suresi felan cok gorsel sıkılmıyorumda

baskahmet

baskahmet

Üye
Bendede oyle arada kasma oluyo ama duzeliyor stock rom gibi sarz suresi felan cok gorsel sıkılmıyorumda
O değilde bende hiç kasma yok :D görsel felan şarj çok iyi sıknıtı yok

oguzxw

oguzxw

Üye
Uygulamaya girince felan sorun yok olm daha yeni denedim hiç kasmadı arkada face mssngr wp felan kasmıır :D
Bendeki kasmayida buldum cpu yu 800 mhz ye almisim dun dalginliktan 1.5 yaptim suan ucuyo sarzda iyi upsm harika ama uygulama eklenmiyo upsm mengerden ekliyom yeniden baslatiyorum teli ama upsm de gorunmuyo uygulamalar

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Bendeki kasmayida buldum cpu yu 800 mhz ye almisim dun dalginliktan 1.5 yaptim suan ucuyo sarzda iyi upsm harika ama uygulama eklenmiyo upsm mengerden ekliyom yeniden baslatiyorum teli ama upsm de gorunmuyo uygulamalar
Onu bilmiyorum bi bilgim yok kardeş
Ama cpu ayarı 1500-700 bende çok iyi hiç kasmıyor :)