baskahmet
Üye
arkadaşlar v4 ilk yayınlandığındaki secsetting.apk dosyasını upload yaparmısınız .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyurarkadaşlar v4 ilk yayınlandığındaki secsetting.apk dosyasını upload yaparmısınız .
bende sorun yokyükledim whatsapp ı yüklemeye çalışınca"whatsapp geçici olarak kullanılamıyor.5 dk sonra yeniden deneyiniz" diyor
romdanmı yoksa whatsapptanmı anlamadım
Leeen Telefon Aynı Telefon En Fazla Bataryada Degişiklik Gösterir Yada Sen Bi İşlem Yaparsın O Yapmaz Es Geçer Anca Öyle Farklılık Olurolabilir kesin olmasa da,

Whatsapp Reisdedir 5 Dakika Bekleyükledim whatsapp ı yüklemeye çalışınca"whatsapp geçici olarak kullanılamıyor.5 dk sonra yeniden deneyiniz" diyor
romdanmı yoksa whatsapptanmı anlamadım
Yanlış secsetting upload etmişsin ilk yayınlanan rom dosyasının içinde olan kasma sorunu için yayınlana değil 53 mb civarında olması gerek.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur
tekrar edeyimYanlış secsetting upload etmişsin ilk yayınlanan rom dosyasının içinde olan kasma sorunu için yayınlana değil 53 mb civarında olması gerek.
Ya acaba cm12 için bu romdaki gibi tema varmıdır?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
valla ben bu roma ısınamadım hala facede kasma var ben kendi düzenlediğim 2.5 romuna geçicem şuan roma v4dende bişeyler katıyorum bakalım nasıl olcakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur
bende facede kasmıyorvalla ben bu roma ısınamadım hala facede kasma var ben kendi düzenlediğim 2.5 romuna geçicem şuan roma v4dende bişeyler katıyorum bakalım nasıl olcak
bende facede face messengerde bide son uygulamalr sekmesinde kasıyorbende facede kasmıyor
bende kasma olmuştu bazı şeyleri sildim gereksizler işte sonra yeniden başlattım hiç kasmıyor şuan elimdende düşmüyor telbende facede face messengerde bide son uygulamalr sekmesinde kasıyor
yapacak birşey yok senin kararın buvalla ben bu roma ısınamadım hala facede kasma var ben kendi düzenlediğim 2.5 romuna geçicem şuan roma v4dende bişeyler katıyorum bakalım nasıl olcak
v4ün siyahlaşştırılmış ayarlar menüsü o paylaştığım linkte jobmanager diemi geçiyoyapacak birşey yok senin kararın bu
Ne tur yapıyorsun rap yap yapıcaksan newschollara destek veren bi mc tanıyorum yardımcı olurum yaniv4ün siyahlaşştırılmış ayarlar menüsü o paylaştığım linkte jobmanager diemi geçiyo
ya bundan sonra rom işleriyle fazla uğraşamıycam çünkü şarkı yapıyorum söz falan yazıyorum romlara vakit ayıramıcam arkadaşlar o yüzden temiz bi türkiye stock atıcam

evet rap yapıcam kim o mc özele gel istersenNe tur yapıyorsun rap yap yapıcaksan newschollara destek veren bi mc tanıyorum yardımcı olurum yani![]()

Rap Dinliyen Birini Buldum Sonundaevet rap yapıcam kim o mc özele gel istersen![]()

hep böyle diyorsun sonra tekrar rom atıyorsun benim sınavlarım olduğu zaman temiz stock atmıştım 1 ay kalmıştım ilk defav4ün siyahlaşştırılmış ayarlar menüsü o paylaştığım linkte jobmanager diemi geçiyo
ya bundan sonra rom işleriyle fazla uğraşamıycam çünkü şarkı yapıyorum söz falan yazıyorum romlara vakit ayıramıcam arkadaşlar o yüzden temiz bi türkiye stock atıcam