Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

sozer

Üye
yükledim whatsapp ı yüklemeye çalışınca"whatsapp geçici olarak kullanılamıyor.5 dk sonra yeniden deneyiniz" diyor
romdanmı yoksa whatsapptanmı anlamadım

baskahmet

baskahmet

Üye
yükledim whatsapp ı yüklemeye çalışınca"whatsapp geçici olarak kullanılamıyor.5 dk sonra yeniden deneyiniz" diyor
bende sorun yok

oguzxw

oguzxw

Üye
olabilir kesin olmasa da,
Leeen Telefon Aynı Telefon En Fazla Bataryada Degişiklik Gösterir Yada Sen Bi İşlem Yaparsın O Yapmaz Es Geçer Anca Öyle Farklılık Olur :D
Whatsapp Reisdedir 5 Dakika Bekle

baleria

Üye
buyur
Yanlış secsetting upload etmişsin ilk yayınlanan rom dosyasının içinde olan kasma sorunu için yayınlana değil 53 mb civarında olması gerek.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baleria

ErSin9006

Üye
Ya acaba cm12 için bu romdaki gibi tema varmıdır?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
buyur
valla ben bu roma ısınamadım hala facede kasma var ben kendi düzenlediğim 2.5 romuna geçicem şuan roma v4dende bişeyler katıyorum bakalım nasıl olcak

• Beğen
Tepkiler: baleria
oguzxw

oguzxw

Üye
bende facede face messengerde bide son uygulamalr sekmesinde kasıyor
bende kasma olmuştu bazı şeyleri sildim gereksizler işte sonra yeniden başlattım hiç kasmıyor şuan elimdende düşmüyor tel

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
valla ben bu roma ısınamadım hala facede kasma var ben kendi düzenlediğim 2.5 romuna geçicem şuan roma v4dende bişeyler katıyorum bakalım nasıl olcak
yapacak birşey yok senin kararın bu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
yapacak birşey yok senin kararın bu
v4ün siyahlaşştırılmış ayarlar menüsü o paylaştığım linkte jobmanager diemi geçiyo
ya bundan sonra rom işleriyle fazla uğraşamıycam çünkü şarkı yapıyorum söz falan yazıyorum romlara vakit ayıramıcam arkadaşlar o yüzden temiz bi türkiye stock atıcam

oguzxw

oguzxw

Üye
v4ün siyahlaşştırılmış ayarlar menüsü o paylaştığım linkte jobmanager diemi geçiyo
ya bundan sonra rom işleriyle fazla uğraşamıycam çünkü şarkı yapıyorum söz falan yazıyorum romlara vakit ayıramıcam arkadaşlar o yüzden temiz bi türkiye stock atıcam
Ne tur yapıyorsun rap yap yapıcaksan newschollara destek veren bi mc tanıyorum yardımcı olurum yani :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw
alp047

alp047

Üye
Kardeş v3 teki klavyeyi yüklemek istiyorum onda numerik tuşlarda vardi klavyede ve panosunu görebiliyordum tahmini daha güçlüydü rica edersem xdadaki arkadaşlara söylermisin eski klavyeyi eklesinler yada dosyalarini versinler ben atarim v3'teki klavyeyi v4'e kopyaladigim zaman klavye durduruldu hatasi aliyorum yardimci olursaniz çok memnun olurum

baskahmet

baskahmet

Üye
hep böyle diyorsun sonra tekrar rom atıyorsun benim sınavlarım olduğu zaman temiz stock atmıştım 1 ay kalmıştım ilk defa