baskahmet
Üye
Xposed / Modüller - Xposed Installer v3.0 alpha 1 Mod Material Design - MaxiCepya ben zipi bulamadımda gerekli olan dosyaları atsan buraya olurmu internet gidip geliyo sürekli çünkü![]()
Xposed / Modüller - Xposed Installer v3.0 alpha 1 Mod Material Design - MaxiCepya ben zipi bulamadımda gerekli olan dosyaları atsan buraya olurmu internet gidip geliyo sürekli çünkü![]()
Ekran görüntüleri bekliyorumoldu sonunda![]()
sırf beyaz yazı sorunu yüzünden yüklemiyorumoldu sonunda![]()
S6 olmamis gercekten facede dilasirken cok kotu kasiyo faceden cikip uygulamalar menusunegirince felan cok kasiyo bazen yeniden baslatiyo kendinisırf beyaz yazı sorunu yüzünden yüklemiyorum
birde pil durumu nasıl
hiç bulaşmayalım ozamanS6 olmamis gercekten facede dilasirken cok kotu kasiyo faceden cikip uygulamalar menusunegirince felan cok kasiyo bazen yeniden baslatiyo kendini
cm12ye geçtim ben süper ohiç bulaşmayalım ozaman
O hep öyle sorun yapma onu
Çektiği halde neden boyle ünlem işareti var ?
Titanium backup ile yedek al yedeğini yüklersin sorun olmazv4 berbat kesınlıkle yuklemeyın asırı asırı asırı kasıyor su an en stabıl rom hangısı dıyebılırız? stockmu yoksa cm 12 mı yoksa bu romun v3 unden mı devam etsem... arkadaslar bırde su an oynadıgım oyun var baya ılerledım. yenı rom yukleyınce onda aynı yerden baslama sansım nasıl olabılır?
Titanium yedeği alırsan dahili hafızada titanium adında klasör oluşurtitaniumla alıyoruz almasınada wipe yapıp ustune rom kurunca yenıden tıtanıum yukluyorum hıc bı yedek gozukmuor
bu s5 romlardaki panorama hdr cekım vs cok hosuma gıdıyor. gerçi hiç resim cekmem ama sundugu cesıtlı ozellıkler guzel fakat kasması cok buyuk bı olumsuzluk
Facebookta bile kasiyo bu sefer yapamamislarS6 rom görünüşe bakıldığında süper ancak yorumlara bakıldığında çok kasıyor diyorlar bu ne kadar doğru?
Stocka devam o zaman: )Facebookta bile kasiyo bu sefer yapamamislar
İstediğin müziği ringtones klasörüne at, sonra zil sesi seçimine gel attığın müziği bul ve seçBende cm12ye devam
@baskahmet bu cm12de müziklerden bi müzik seçiyorum seçildi diyo ama biri aradığında dınn die bi ses çıkıyo zil sesi deişmiyo onu nasıl yaparım