Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
şimdiden kolay gelsin..
burdaki temalar güzel fakat klavye ve taraıcı hoşuma gitmedi.. siyah renkli veya saydam olması zorlaştırıyor işimi
şimdiden kolay gelsin..
burdaki temalar güzel fakat klavye ve taraıcı hoşuma gitmedi.. siyah renkli veya saydam olması zorlaştırıyor işimi

baskahmet

baskahmet

Üye
şimdiden kolay gelsin..
şimdiden kolay gelsin..
Ben ve oguz rom yapiyoruz. Yakin zamanda hayata gecirecegiz ins

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
bekliyoruz...kolay gelsin ustadlar..

• Beğen
Tepkiler: baskahmet ve oguzxw
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
@baleria ust statusbar icon paketini yaptinmi

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
oguzxw

oguzxw

Üye
Beyler Rom İşi İptal CWM Den Nasıl Flashlanabilir Rom Yapıcagımı Bilmiyorum dASF:ASFD::ASFD Biri Yardımcı Olsa Güzel Bi Rom Çıkıcak Ortaya...

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Rom İşi İptal CWM Den Nasıl Flashlanabilir Rom Yapıcagımı Bilmiyorum dASF:ASFD::ASFD Biri Yardımcı Olsa Güzel Bi Rom Çıkıcak Ortaya...
biliyofum boyle olacagini cunku flashlanabilir bir rom yapmak icin a dan z ye herseyi bilmeniz gerekiyo arkadaslar siz hemen rom yapmaya kalkiyosunuz insanlarida umutlandiriyosunuz ama romu yapmadan once herseyi harfi harfine bilmeniz lazim :)

oguzxw

oguzxw

Üye
biliyofum boyle olacagini cunku flashlanabilir bir rom yapmak icin a dan z ye herseyi bilmeniz gerekiyo arkadaslar siz hemen rom yapmaya kalkiyosunuz insanlarida umutlandiriyosunuz ama romu yapmadan once herseyi harfi harfine bilmeniz lazim :)
Dosyalar Hazır Ama Flashlanabilir Dosya Yapamıyorum Neyse İleride Belki Ögrenirim Kısmet Degilmiş :D

Son düzenleme:
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet Umutlandırdı Beni Dosyalar Hazır Ama Flashlanabilir Dosya Yapamıyorum Neyse İleride Belki Ögrenirim Kısmet Degilmiş :D
aynen sen v3 deki ustteki status bar iconlarini mobil veri wifi iconunu filan stocktaki gibi yapabilirmisin cizgi cizgi oluyoya

baskahmet

baskahmet

Üye
aynen sen v3 deki ustteki status bar iconlarini mobil veri wifi iconunu filan stocktaki gibi yapabilirmisin cizgi cizgi oluyoya
Istemek yerine biraz sen kendin ugrassan?Armut pis agzima dus istiyorsun.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Istemek yerine biraz sen kendin ugrassan?Armut pis agzima dus istiyorsun.
ugrasiyoz heralde kardes ama elimizden gelmiyo napabilirim bende yardim eden birini ariyorum daha gecen soruyodun romda dosyalari nasi aktariyosun die kendin ugras diebilirdim ama yardimci oldum burda birbirimize yardim ederrek biseyler ogrencez bunu kafana sok

oguzxw

oguzxw

Üye
ugrasiyoz heralde kardes ama elimizden gelmiyo napabilirim bende yardim eden birini ariyorum daha gecen soruyodun romda dosyalari nasi aktariyosun die kendin ugras diebilirdim ama yardimci oldum burda birbirimize yardim ederrek biseyler ogrencez bunu kafana sok
Ahmet Seni Burda Destekliyemicem Kusra Bakma Burda Ultaslan8 Haklı Birbirimize Yardım Etmeliyiz Bu Forum 2009'da Böyle Degildi Herkes Birbirine Yardım Ediyordu Ahh Nerde O Günler...

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Ben senin dedigin ile alakali birsey demedim bir kere. Neyse konu uzayacak. Uzatma

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
baskahmet

baskahmet

Üye
Ahmet Seni Burda Destekliyemicem Kusra Bakma Burda Ultaslan8 Haklı Birbirimize Yardım Etmeliyiz Bu Forum 2009'da Böyle Degildi Herkes Birbirine Yardım Ediyordu Ahh Nerde O Günler...
Forumu birak git sikayet edeceksen.

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
aynen haklisin sunu nasi yapiyosun diorum bazilarina hemen kendin bul diolar o zaman madem kendimiz bulucaz herseyi bu telefon siteleri neden var ?

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Forumu birak git sikayet edeceksen.
sikayet etmiyo sen ve senin gibi bilgi paylasimi yapmayan cimrilesen insanlardan bahsediyo ahmet gecen sormustun ne cabuk unuttun rom dosyalari arasinda nasil degistiriyosun die

• Beğen