Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baleria

Üye
Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma Olursa Stocka Zaten Romum Hem S4 Mini Hem S5 Mini Karışık Gibi Olucak :D
@baleria
Benim çok kullandığım birsey değil yinede bakacam pazartesi aksami hatta şu beyaz yazı olayında bakacam.

oguzxw

oguzxw

Üye
Benim çok kullandığım birsey değil yinede bakacam pazartesi aksami hatta şu beyaz yazı olayında bakacam.
Tamam Abi Beklerim Ben Yeterki Avuç İçi Ekran Fotosu Alma Gelsin Stockada Rom Atmaktan Kurtulim :D

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben s5 klavye ve kilit ekranini portladim gercekten muthis

baskahmet

baskahmet

Üye

S5 uygulamalari olan s4 mini orjinal 4.4.2 stock rom yaptim arkadaslar. Klavye de orjinal v3 ten portlamadir. Portlamayi ogreten @baleria ya tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: baleria
oguzxw

oguzxw

Üye

S5 uygulamalari olan s4 mini orjinal 4.4.2 stock rom yaptim arkadaslar.
@Samsungw_53 @baleria
Ahmetle biz bir ise kalkıştık rom yapıcaz s4 mini ve s5 mini karisik gorunus s4 uygulama s5 düşünüyoruz ama Yardımınıza ihtiyacımız var bendeki rom ayarlı stock status bara kadar herşey iyi sadece bi tarayici ve ses kayıt rehber kaldı rom hazır gibi olucak ama 3-4 eksigimiz var whatsappda grup açsak yada facebookta bu rom işinde Yardımınıza ihtiyacımız var ve bu istedigimiz 3-4 şey ugrastirici degil sizin icin ama biz bilmiyoruz uzattim biraz ama cidden guzel bi rom gelebilir yardim ederseniz :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
@Samsungw_53 @baleria
Ahmetle biz bir ise kalkıştık rom yapıcaz s4 mini ve s5 mini karisik gorunus s4 uygulama s5 düşünüyoruz ama Yardımınıza ihtiyacımız var bendeki rom ayarlı stock status bara kadar herşey iyi sadece bi tarayici ve ses kayıt rehber kaldı rom hazır gibi olucak ama 3-4 eksigimiz var whatsappda grup açsak yada facebookta bu rom işinde Yardımınıza ihtiyacımız var ve bu istedigimiz 3-4 şey ugrastirici degil sizin icin ama biz bilmiyoruz uzattim biraz ama cidden guzel bi rom gelebilir yardim ederseniz :D
Evet. Browser de portlayacam yarin hallederim onu. Fakat biz upsm felan portlamayi dusunuyoruz. Mumkun ise ve yardim edebilirseniz iyi olur. Turk yapimi cok iyi bir rom olucak..

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Evet. Browser de portlayacam yarin hallederim onu. Fakat biz upsm felan portlamayi dusunuyoruz. Mumkun ise ve yardim edebilirseniz iyi olur. Turk yapimi cok iyi bir rom olucak..
Browserde ayni mantikla koplayarsiniz olur biter daha dogrusu stock rom var olan uygulamari s5 romundan alarak portlarsiniz var olmayanlari yapmak cok zor

oguzxw

oguzxw

Üye
Browserde ayni mantikla koplayarsiniz olur biter daha dogrusu stock rom var olan uygulamari s5 romundan alarak portlarsiniz var olmayanlari yapmak cok zor
Baleria ve sen whatsapp yada facebookta uygunsaniz bana linkinizi yada tel no atın sizle buyutelim bu isi xda ya kadar tasirim ben konu acarim bissuru kisi bizim romu yukler belkide

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar s5 browserini portladım ama açılırken internet durduruldu hatası veriyor ? Neden olabilir ? S5 Browseri çok seviyorum da.. S Browser apk ve S Browser try apk vardı ikisinide portladım ama olmadı.

EDİT: S5 browseri de portlamayı başardım.Lib dosyaları varmış s5 browserin.Bendeki orjinal browserin lib dosyalarını silip s5 browserdeki lib dosyalarını yapıştırdım ve oldu. :)
S5 AYARLARI Da portladım arkadaşlar orjinal stock roma.Bütün sensörler güç tasarrufu felan geldi :) upsm de var ama çalışmıyor farklı bir dosyası var sanırım.Elle ekran görüntü alınabiliyor.

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Arkadaşlar s5 browserini portladım ama açılırken internet durduruldu hatası veriyor ? Neden olabilir ? S5 Browseri çok seviyorum da.. S Browser apk ve S Browser try apk vardı ikisinide portladım ama olmadı.

EDİT: S5 browseri de portlamayı başardım.Lib dosyaları varmış s5 browserin.Bendeki orjinal browserin lib dosyalarını silip s5 browserdeki lib dosyalarını yapıştırdım ve oldu. :)
S5 AYARLARI Da portladım arkadaşlar orjinal stock roma.Bütün sensörler güç tasarrufu felan geldi :) upsm de var ama çalışmıyor farklı bir dosyası var sanırım.Elle ekran görüntü alınabiliyor.
Kimse Yardım Etmesede Güzel Bir Stabil Rom Olucak S5 Mini Ve S4 Mini Karışımı Bişey İste Hayali Bile Güzel Rom Derdinden Kurtulucaz Forumca Sanırım Ram Kullanımı Normal Zaten
Romda Ki Olucak Şeyleri Yazayım
Galaxy S5 Stock Klavyesi (Taşma Sorunu Yok)
S5 Ayarlar (v2.5 Deki)
S5 Mesajlar
S5 Dosyalar
S5 Video (Koymuyabilirim)
S5 Hesap Makinası
Tinted StatusBar (Facebook,Google Play,Youtube Gibi Programlara Özel Ayarlanmış)
S5 Kilit Ekranı (Kasmayan Stabil Bi Kilit Ekranı)
S5 Rehber
S5 Tarayıcı
S5 Saat
Blurred System UI (Son Uygulamalar Blurlu Çok Havalı :D)
S5 Not Uygulaması (S-Not Degil)
Zaten Bu Uygulamaların Bazıları Yarı S4 ve S5 Görünümüne Sahip Olucak
Daha Çok Şey Ekliycez Gün Geçtikçe
S6 Uygulamaları Portlanırsa Onlarıda Koyucaz
Ve En Önemlisi El İle Ekran Görüntüsü Alma Olucak

Tocuhwiz S4 Mininiki Olucak Uygulamalar S5 Mini Görünüm S4 Mini Düşünüyoruz (Tam S5 Mini Olmayacak Mesela Galeriyi Ellemiycez)

oguzxw

oguzxw

Üye
Ram Kullanımı Çok İyi Kasma Yok 10 Tane Uygulama Aynı Aynda Açınca Anca 800'e Dayanıyor :D

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
ustad elleriniize sağlık emeği geçenlere teşekkürler.
ben romu indirdim sd karta attım kurarken bi dünya seçenek var .
sayfada sırası ile anlatılmamış veya ben anlayamadım..
sıralama nasıl olacak bi yardım !!

oguzxw

oguzxw

Üye
ustad elleriniize sağlık emeği geçenlere teşekkürler.
ben romu indirdim sd karta attım kurarken bi dünya seçenek var .
sayfada sırası ile anlatılmamış veya ben anlayamadım..
sıralama nasıl olacak bi yardım !!
Bi Kendisi Hazir Kurma Seçeneği Var Bide Kendi Elinle Secerek Sanırım 2'inci Seçenek Custom Install Dı Adı Herşeyi Kendisi Ayarlıyor O Daha Sağlam Hem Kurarken 9195 Kernelini Seçmede :D

• Beğen
Tepkiler: kadıköy_polisi
kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
Bi Kendisi Hazir Kurma Seçeneği Var Bide Kendi Elinle Secerek Sanırım 2'inci Seçenek Custom Install Dı Adı Herşeyi Kendisi Ayarlıyor O Daha Sağlam Hem Kurarken 9195 Kernelini Seçmede :D
9190 yaptım onda sorun yok
fakat türkçeleştirme pakati ve günleştirme paketini kurarken sıralama nasıl olacak

oguzxw

oguzxw

Üye
9190 yaptım onda sorun yok
fakat türkçeleştirme pakati ve günleştirme paketini kurarken sıralama nasıl olacak
Bence Türkçe Paketi Kurma İlk Önce Romu Kurucan Teli Açıp Ayarlican 3.1 Güncelleştirmesini Kurucan Kurdugun Gibi 3.1 Güncellemesi'ni Kurarsan Telefon Açılma Ekranında Kalır Yani Romu Kur Telefonu Aç Ayarla Öyle 3.1 Güncellemesi'ni Kur

• Beğen
kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
çok sağolasın oğuz..
bende iki saattir açılmasını bekliyordum..
ustad bı yazılar siyah renkte..çok zor okunuyor ne yapmak gerekir

oguzxw

oguzxw

Üye
çok sağolasın oğuz..
bende iki saattir açılmasını bekliyordum..
ustad bı yazılar siyah renkte..çok zor okunuyor ne yapmak gerekir
V3.1 Güncellemesi Düzeltiyor Bazılarını Ama Yinede Bazı Yazılar Hala Aynı Kalıyor

• Beğen
kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
biraz kullanayım olmadı cm 12 ye dönerim..

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw ve kadıköy_polisi