baleria
Üye
Benim çok kullandığım birsey değil yinede bakacam pazartesi aksami hatta şu beyaz yazı olayında bakacam.Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma Olursa Stocka Zaten Romum Hem S4 Mini Hem S5 Mini Karışık Gibi Olucak
@baleria
Benim çok kullandığım birsey değil yinede bakacam pazartesi aksami hatta şu beyaz yazı olayında bakacam.Avuç İçi Ekran Görüntüsü Alma Olursa Stocka Zaten Romum Hem S4 Mini Hem S5 Mini Karışık Gibi Olucak
@baleria
Tamam Abi Beklerim Ben Yeterki Avuç İçi Ekran Fotosu Alma Gelsin Stockada Rom Atmaktan KurtulimBenim çok kullandığım birsey değil yinede bakacam pazartesi aksami hatta şu beyaz yazı olayında bakacam.

@Samsungw_53 @baleria
S5 uygulamalari olan s4 mini orjinal 4.4.2 stock rom yaptim arkadaslar.

Evet. Browser de portlayacam yarin hallederim onu. Fakat biz upsm felan portlamayi dusunuyoruz. Mumkun ise ve yardim edebilirseniz iyi olur. Turk yapimi cok iyi bir rom olucak..@Samsungw_53 @baleria
Ahmetle biz bir ise kalkıştık rom yapıcaz s4 mini ve s5 mini karisik gorunus s4 uygulama s5 düşünüyoruz ama Yardımınıza ihtiyacımız var bendeki rom ayarlı stock status bara kadar herşey iyi sadece bi tarayici ve ses kayıt rehber kaldı rom hazır gibi olucak ama 3-4 eksigimiz var whatsappda grup açsak yada facebookta bu rom işinde Yardımınıza ihtiyacımız var ve bu istedigimiz 3-4 şey ugrastirici degil sizin icin ama biz bilmiyoruz uzattim biraz ama cidden guzel bi rom gelebilir yardim ederseniz![]()
Browserde ayni mantikla koplayarsiniz olur biter daha dogrusu stock rom var olan uygulamari s5 romundan alarak portlarsiniz var olmayanlari yapmak cok zorEvet. Browser de portlayacam yarin hallederim onu. Fakat biz upsm felan portlamayi dusunuyoruz. Mumkun ise ve yardim edebilirseniz iyi olur. Turk yapimi cok iyi bir rom olucak..
Baleria ve sen whatsapp yada facebookta uygunsaniz bana linkinizi yada tel no atın sizle buyutelim bu isi xda ya kadar tasirim ben konu acarim bissuru kisi bizim romu yukler belkideBrowserde ayni mantikla koplayarsiniz olur biter daha dogrusu stock rom var olan uygulamari s5 romundan alarak portlarsiniz var olmayanlari yapmak cok zor

upsm de var ama çalışmıyor farklı bir dosyası var sanırım.Elle ekran görüntü alınabiliyor.Kimse Yardım Etmesede Güzel Bir Stabil Rom Olucak S5 Mini Ve S4 Mini Karışımı Bişey İste Hayali Bile Güzel Rom Derdinden Kurtulucaz Forumca Sanırım Ram Kullanımı Normal ZatenArkadaşlar s5 browserini portladım ama açılırken internet durduruldu hatası veriyor ? Neden olabilir ? S5 Browseri çok seviyorum da.. S Browser apk ve S Browser try apk vardı ikisinide portladım ama olmadı.
EDİT: S5 browseri de portlamayı başardım.Lib dosyaları varmış s5 browserin.Bendeki orjinal browserin lib dosyalarını silip s5 browserdeki lib dosyalarını yapıştırdım ve oldu.
S5 AYARLARI Da portladım arkadaşlar orjinal stock roma.Bütün sensörler güç tasarrufu felan geldiupsm de var ama çalışmıyor farklı bir dosyası var sanırım.Elle ekran görüntü alınabiliyor.
)Bi Kendisi Hazir Kurma Seçeneği Var Bide Kendi Elinle Secerek Sanırım 2'inci Seçenek Custom Install Dı Adı Herşeyi Kendisi Ayarlıyor O Daha Sağlam Hem Kurarken 9195 Kernelini Seçmedeustad elleriniize sağlık emeği geçenlere teşekkürler.
ben romu indirdim sd karta attım kurarken bi dünya seçenek var .
sayfada sırası ile anlatılmamış veya ben anlayamadım..
sıralama nasıl olacak bi yardım !!

9190 yaptım onda sorun yokBi Kendisi Hazir Kurma Seçeneği Var Bide Kendi Elinle Secerek Sanırım 2'inci Seçenek Custom Install Dı Adı Herşeyi Kendisi Ayarlıyor O Daha Sağlam Hem Kurarken 9195 Kernelini Seçmede![]()
Bence Türkçe Paketi Kurma İlk Önce Romu Kurucan Teli Açıp Ayarlican 3.1 Güncelleştirmesini Kurucan Kurdugun Gibi 3.1 Güncellemesi'ni Kurarsan Telefon Açılma Ekranında Kalır Yani Romu Kur Telefonu Aç Ayarla Öyle 3.1 Güncellemesi'ni Kur9190 yaptım onda sorun yok
fakat türkçeleştirme pakati ve günleştirme paketini kurarken sıralama nasıl olacak
V3.1 Güncellemesi Düzeltiyor Bazılarını Ama Yinede Bazı Yazılar Hala Aynı Kalıyorçok sağolasın oğuz..
bende iki saattir açılmasını bekliyordum..
ustad bı yazılar siyah renkte..çok zor okunuyor ne yapmak gerekir
Bence cm12 en iyisi bide biz arkadasla rom yapiyoruz usteki mesajlari okursan anlarsin o cok iyi calisiyor onu denersin istersenbiraz kullanayım olmadı cm 12 ye dönerim..

Geldim okuldan kankaBence cm12 en iyisi bide biz arkadasla rom yapiyoruz usteki mesajlari okursan anlarsin o cok iyi calisiyor onu denersin istersen![]()
ayarları yapabildinmi